Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Brzydki? W połaczeniu z fioletem jest paskudny. Zielony mi się podobał. A co byście polecili do 500 zł?

A chcesz analogowy, analogowo-cyfrowy czy cyfrowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GA100 też oglądałem w internecie. Wyglądają całkiem ciekawie.

Masz jeszcze ga 150, ga 200, ga 300, ga 400, ga 700. Edytowane przez Marca101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy G shock Ga100BW-1AER za 300zł z gwarancją przez 3 lata jest wart uwagi? Szukam pierwszego G shocka i no nie umiem się zdecydować :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy G shock Ga100BW-1AER za 300zł z gwarancją przez 3 lata jest wart uwagi? Szukam pierwszego G shocka i no nie umiem się zdecydować :/

Jeśli nowy to sądzę, że tak. Rozejrzyj się jeszcze nad innymi modelami i kolorami zanim się zdecydujesz, bo często można dorwać w okazyjnej cenie ciekawsze modele. A i jeszcze jakie kolory Cię interesują?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przede wszystkim czarny i biały :D stąd akurat ten model a ,że jest okazja to pomyślałem czemu by nie. Myślałem jeszcze nad GA100 1A4ER, ale w ostatecznym rozrachunku ga100bw 1aer wychodzi na prowadzenie ze względu na kolory. Mechanicznie te modele się nie różnią? Tylko kolory?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przede wszystkim czarny i biały :D stąd akurat ten model a ,że jest okazja to pomyślałem czemu by nie. Myślałem jeszcze nad GA100 1A4ER, ale w ostatecznym rozrachunku ga100bw 1aer wychodzi na prowadzenie ze względu na kolory. Mechanicznie te modele się nie różnią? Tylko kolory?

To są prawie takie same zegarki, tylko w innym opakowaniu. Ja mam np. Ga 400 w wersji czarno-białej (jakbyś chciał foto to pisz). Mam zarówno G shocki Ga 110 jak i Ga 400 i są to bardziej modowe zegarki w porównaniu np. do Gulfmastera czy cyfrowych wersji.77f11ccce6e07a6b82ebe89ed94db16c.jpg8c8d1eeef562f0eaca0dbca7b8e79ef2.jpg

Jeśli byś chciał foto któregoś to pisz (kolor sb możesz później wybrać jak będziesz kupować, ale będziesz wiedzieć mniej więcej jak wyglada dany model).

Edytowane przez Marca101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotki nie trzeba ;) Właśnie zdawałem sobie sprawę, że te modele są bardziej modowe niż droższe modele(gulfmaster, mudmaster), ale ja tego zegarka nie będę męczyć w terenie. Chciałbym mieć po prostu drugi zegarek który będzie trochę bardziej wytrzymały i nie będzie trzeba o niego aż tak uważać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nieważne, który wybierzesz (rzecz gustu przede wszystkim). Byle by nie był prawie cały biały, bo długo taki nie pozostanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dokładnie :D tak z ciekawości spytam, mam rozumieć, że to jest Twoja kolecja G Shock'ów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jutro już chyba będą jechać do mnie jeszcze dwa: Gwn q1000 i Gwn 1000 2.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna kolekcja! Jestem pod wielkim wrażeniem jak ludzie na tym forum są zafascynowani tematem zegarków. Koledzy z klasy są zdziwieni, że ja drugi chce a ludzie tutaj mają całe kolekcje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GA100.

Bądź oryginalny.

Tapaltak

A cos złego jest w GA 100? Pytam bo nie ogarniam jeszcze tego, a nie chcę wydać kasy na lipny zegarek...

Masz jeszcze ga 150, ga 200, ga 300, ga 400, ga 700.

Dzięki. Popatrzę na te modele. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Waldzior ty łobuzie;)

Edytowane przez willek777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GA-100 jak jest oryginalny to nie jest lipny ;] Kwestia gustu, delikatnie mówiąc nie należy do ulubionych modeli forumowiczów. Ja lubię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem GA-100 sam zaczynałem od tego modelu i uważam, że jest git na początek.

Za to GA-110 zaznaczam MOIM ZDANIEM jest mega nieczytelny.

Czyli wymiata wśród nieczytelnych G-Shocków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cos złego jest w GA 100? Pytam bo nie ogarniam jeszcze tego, a nie chcę wydać kasy na lipny zegarek...

Sorry, taki żart. Się mi zebrało głupio.

GA100 spotkasz na każdym kroku, a jego podróbkę równie często - i to mnie od niego odrzuca, pomijając, że ma wskazówki.

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GA-100 miałem przez tydzień i się pozbyłem. Podświetlenie w tym zegarku to porażka, jednak może się podobać i nie jest taki znowu zły. Kwestia wersji klorystycznej i gustu rzecz jasna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi