GitBit 655 #37726 Napisano 3 Kwietnia 2017 Miłego poniedziałku https://www.instagram.com/p/BSYIA-IBPn2/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37727 Napisano 3 Kwietnia 2017 Zaczynamy kolejny tydzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #37728 Napisano 3 Kwietnia 2017 Kupował ktoś z watchshop.pl? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37729 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja brałem.niestety jakiś sk....el dobrał się do puszki i podmienił zegarki.czekam na rozwiązanie problemu Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #37730 Napisano 3 Kwietnia 2017 Przykra sprawa. Oby udało się to odkręcić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37731 Napisano 3 Kwietnia 2017 Przykra sprawa. Oby udało się to odkręcić Dzięki.zobaczymy jak to się skończy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #37732 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja brałem.niestety jakiś sk....el dobrał się do puszki i podmienił zegarki.czekam na rozwiązanie problemu Napiszesz coś więcej?Na poczcie, kurier czy w samym sklepie?Jaka przesyłka była? DHL Ekspress? Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37733 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Napiszesz coś więcej?Na poczcie, kurier czy w samym sklepie?Jaka przesyłka była? DHL Ekspress?Przewał na samym sklepie.odesłałem paździerz z powrotem do uk.całe szczęście,że zmusiłem express do spisania protokołu.myślę ,że bez tego byłaby lipa,a tak mam jeszcze nadzieję na pozytywne załatwienie sprawy.zresztą w maxkart też grają w ch... cholera by ich wszystkich wzięła Podmienili sam zegarek,reszta była od zamawianego Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #37734 Napisano 3 Kwietnia 2017 A ze mną przez cały dzień King. Trochę słońca potrzebował. Dobry King nie jest zły. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #37735 Napisano 3 Kwietnia 2017 Ja brałem z watchshopu 2 zegary i było szybko i bez najmniejszych problemów. Myślę że niepotrzebnie robią notkę na paczce że w środku jadą zegarki, może kogoś skusić. Apropos Kinga znalazłem stronkę na której są po 600-700 złociszy w zależności od wersji kolorystycznej. G-Life 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37736 Napisano 3 Kwietnia 2017 Niestety przewał był tak jak napisałem na samym sklepie.kilka razy już brałem z watchshop,nawet te drogie i wszystko było ok z tym,że brałem ze strony uk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #37737 Napisano 3 Kwietnia 2017 Oby tylko "wypadek przy pracy". Cena takiego 5610 mocno kusząca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37738 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Oby tylko "wypadek przy pracy". Cena takiego 5610 mocno kusząca...Wypadek przy pracy byłby wtedy,gdyby cały komplet wysłali inny,a tu sam zegarek podmienili... Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #37739 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale jak klepiesz na stronce pl to i tak idzie z tego samego magazynu co ze strony w uk. No chyba że się mylę. Dostałeś paczkę z Polski czy Uk? A na eglobalu jakie mieliście czasy dostawy ,bo do mnie zegar już 12 dzień idzie. G-Life Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37740 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Dokładnie,po prostu zastanawiam się czy może nie robią tylko w wała ludzi ze strony uk.na zamawiany przeze mnie dali taką cenę,że nie mogłem uwierzyć.na stronie uk już miał normalną Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #37741 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) No ale co zamawiałeś a co dostałeś?Inny zegarek, podróbkę czy co? Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
phoenixwb 7 #37742 Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze ciepły, nieustawiony, dopiero z puszki wydobyty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37743 Napisano 3 Kwietnia 2017 No tak napisałem.wysłali mi nowy gst,a co zamawiałem to dam znać jak uda się to wszystko odkręcić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #37744 Napisano 3 Kwietnia 2017 Ta Polska strona watchshopa coś mi się nie podoba , nie mogę się zalogować angielskim kontem a support odpisuje że nie mogą przetranferowac danych na polską strone. Posiadam na stronie uk sporo punktów lojalnościowych i chciałbym je wykorzystać na pl bo lepsze ceny są ,ale niestety nie da się odpisała pani Kamila z supportu :'( G-Life 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #37745 Napisano 3 Kwietnia 2017 Nie da sie bo punkty masz naliczane w innej walucie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37746 Napisano 3 Kwietnia 2017 Ta Polska strona watchshopa coś mi się nie podoba , nie mogę się zalogować angielskim kontem a support odpisuje że nie mogą przetranferowac danych na polską strone. Posiadam na stronie uk sporo punktów lojalnościowych i chciałbym je wykorzystać na pl bo lepsze ceny są ,ale niestety nie da się odpisała pani Kamila z supportu :'( G-LifePotwierdzam.jest to niemożliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #37747 Napisano 3 Kwietnia 2017 Ja loguję się ang. kontem ale pkt. oczywiście nie przechodzą i to normalne, na francuskim czy niemieckim jest ta sama zasada.No ale jak coś polskie to musi być gorsze, c'nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #37748 Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Z walutą się kolego mylisz, bo każda wersja językowa strony tylko pokazuje ceny w danej walucie a wszystko przeliczone jest na funty. Tak widnieje w regulaminie. No chyba że Polska strona ma osobny regulamin którego nie doczytałem. Mario a jakiego gst Ci wysłali bo ja właśnie czekam na takiego ;-) G-Life Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #37749 Napisano 3 Kwietnia 2017 W końcu się skusiłem i żałuję że tak późno zegar kozak, jestem pod ogromnym wrażeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #37750 Napisano 3 Kwietnia 2017 No mały nie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach