Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

No mały nie jest  :D

Oj tam, oj tam... przecież to King a nie jakieś piergo-lamento... ze wskazówkami :rolleyes:

DSC07241.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Mario a jakiego gst Ci wysłali bo ja właśnie czekam na takiego ;-)

G-Life

GST-210D-9AER

Dzidu79-"W końcu się skusiłem i żałuję że tak późno :) zegar kozak, jestem pod ogromnym wrażeniem..."

Prawdziwy G na sterydach

Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam :)

IMG_20170403_153520.jpg

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze ciepły, nieustawiony, dopiero z puszki wydobyty.

Bardzo fajny zegar Panie phoenix, bardzo fajny :] Mudman robi robotę

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja brałem z watchshopu 2 zegary i było szybko i bez najmniejszych problemów. Myślę że niepotrzebnie robią notkę na paczce że w środku jadą zegarki, może kogoś skusić. Apropos Kinga znalazłem stronkę na której są po 600-700 złociszy w zależności od wersji kolorystycznej.

G-Life

Daj namiary na tą stronkę

Tapnięte z Mi5s Plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wacha masz:  https://www.chronograph-divers.com/search.php?search_query=Casio+G-shock+GX-56&Search=      albo      https://www.sports-watch-store.com/gx-56-4a-gx56-casio-g-shock-tough-solar-mens-watch/

Ale G-Mario mi pisał że próbowal kiedyś coś z tamtąd kupić i wywalało że nie ma na stanie towaru.

Ja nic z tamtąd nie zamawiałem tak że nie pomogę.

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z walutą się kolego mylisz, bo każda wersja językowa strony tylko pokazuje ceny w danej walucie a wszystko przeliczone jest na funty. Tak widnieje w regulaminie.

No chyba że Polska strona ma osobny regulamin którego nie doczytałem.

Mario a jakiego gst Ci wysłali bo ja właśnie czekam na takiego ;-)

G-Life

Kolegp raczej Ty sie mylisz bo robilem zakupy na PL i UK. Na stronie UK jakiej waluty nie wybierzesz placisz w £ przelicznik jest pogladowy natomiast na stronie PL masz w złotowach i dokladnie tyle placisz w PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wacha masz: https://www.chronograph-divers.com/search.php?search_query=Casio+G-shock+GX-56&Search= albo https://www.sports-watch-store.com/gx-56-4a-gx56-casio-g-shock-tough-solar-mens-watch/

Ale G-Mario mi pisał że próbowal kiedyś coś z tamtąd kupić i wywalało że nie ma na stanie towaru.

Ja nic z tamtąd nie zamawiałem tak że nie pomogę.

Dzięki.

A czy z was koledzy ktoś tam zamawiał coś?

Tapnięte z Mi5s Plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny zegar Panie phoenix, bardzo fajny :] Mudman robi robotę

Właśnie typowo do roboty ma być. Ostatnio​ się zorientowałem, że na gulfa zbyt mocno uważam i się skupiam na nim a nie na tym na czym powinienem. Gulf po pracy w ogrodzie ma blizny na pasku ;p trochę mi się go szkoda zrobiło. Chociaż reszta niedraśnięta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro może być dobry dzień -"o którym trafnie można powiedzieć po polsku:dzień dobry" jak to powiedział pewien światły człowiek  :D 

a09aa9c4b4af8b48df9ed03b4db02eb2.jpg

Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Dzień dobry" zawsze warto powiedzieć tak samo jak warto założyć MT-G :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Dzień dobry" zawsze warto powiedzieć tak samo jak warto założyć MT-G :D

waszmość dobrze prawi  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"ROMAN TWARDZIEL" ...

Przetrwał remont ,przetrwał przeprowadzkę jeszcze "tylko" rozpakowanie i zasłużony odpoczynek ;)

149125326420170403_212431.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ruszyłem z fan clubem to w pl było tylko kilka kingów w pozytywie (może ze 3) a teraz widzę przynajmniej kilkanaście :D ale Was naszlo

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ruszyłem z fan clubem to w pl było tylko kilka kingów w pozytywie (może ze 3) a teraz widzę przynajmniej kilkanaście :D ale Was naszlo

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

myślę,że kingów jest dużo więcej  ;) dużo osób tylko czyta forum i nie pokazuje swoich zegarków.sam tak robiłem przez długi czas do niedawna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Pyk.

Waldzior...na WUS z tym !! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko na szybko,czy bezel od gb-x 6900 pasuje do Gd-x 6900? Wersja w błękicie powala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, pasuje :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Brawacie jak coś King BB Jest

Już o stówkę podnieśli cenę.jeszcze gdyby to był pozytywny wyświetlacz,a tak to pierdzielę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi