Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

He, he, śrubki w awangardzie - ustawione w przeciwną stronę. ;) RODOS w weekend zawsze fajne, tylko komary tną, jak cholera. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Przymierzam się do kupna CASIO MTG-G1000D, najlepszą ofertę jaką znalazłem ma http://www.watchshop.pl/zegarki/casio/meski/mtg-g1000d-1a2er z rabatem 10% wychodzi 3311zł. Wygląda na bardzo dobrą ofertę. Znajdę coś lepszego, czy brać z stamtąd ?

Hej, zerknij na pw . :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że to nie jest jakiś problem popytac sklepy i ponegocjowac.

A co do afery to jak zawsze każdy pewnie ma swoje za uszami.

Edytowane przez zetrov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, jak sklepy co biorą od zibi mogą tyle zaoferować rabatu to samo zibi też  ;)

A jak pojawi się następca to będą się prosić za 2k.  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czy jest sens czekać:) nic nowego nie dadzą raczej. Zmienią trochę wygląd i dołożą 30% ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czy jest sens czekać :) nic nowego nie dadzą raczej. Zmienią trochę wygląd i dołożą 30% ceny.

Tego nie wiem, lecz przyznam szczerze, że rozwiązanie zastosowane w GPW-2000 było dla mnie zaskakujące. Jak historia pokazuje najpierw było MTG-S i GPW, później MTG-G, a teraz GPW-2000 - można delikatnie założyć, że pójdą w kierunku bluetooth'a i będzie MTG-2000, za bardzo bym się nie zdziwił :)

Jest jeszcze jedna kwestia - z tym czekaniem to może być tak jak teraz z Waldzior Edition - już raczej ciężko je kupić z dystrybucji ZIBI :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Przymierzam się do kupna CASIO MTG-G1000D, ...

Na bazarku jest.

Edytowane przez phoenixwb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DSC_0017.jpg

Pics_Art_06-04-10.25.25.jpg

;)

Edytowane przez DamianDe

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, dziękuję za szybką odpowiedź. Skorzystam z okazji i dopytam, ta nakładka z mojego linku będzie pasować do GLX 5600? Lepiej allegro czy Zibi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel z Twojego linku będzie pasować do GLX-5600 bez problemu. Jeśli kupisz na allegro to przesyłka będzie u nawet następnego dnia jeśli wybierzesz przesyłkę kurierską. Zamawiając w Zibi wyjdzie znacznie ciut taniej ale poczekasz sobie dobre dwa miesiące.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiem, lecz przyznam szczerze, że rozwiązanie zastosowane w GPW-2000 było dla mnie zaskakujące. Jak historia pokazuje najpierw było MTG-S i GPW, później MTG-G, a teraz GPW-2000 - można delikatnie założyć, że pójdą w kierunku bluetooth'a i będzie MTG-2000, za bardzo bym się nie zdziwił :)

Mati, mnie ciekawi raczej następca GWG, jeśli takowego Casio kiedykolwiek wypuści ;) tu może być ciekawie, cena pewnie też dobije.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mati, mnie ciekawi raczej następca GWG, jeśli takowego Casio kiedykolwiek wypuści ;) tu może być ciekawie, cena pewnie też dobije.

No właśnie - jest GWN-Q z quad sensorem co więcej? Kyo kiedyś pisał o funkcji telemetru, może to?

Ja myślę, że niestety kierunek smartwatch'y jest nieunikniony i Casio będzie musiało mocniej podążać w tym kierunku, zachowując oczywiście linie standardowych zegarków.

Wydaje mi się, że teraz to czas na RangeMastera - coś typowo z elektronicznym wyświetlaczem :) Wiem, że jest nowy Frog ale jednak to nie ta linia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Wydaje mi się, że teraz to czas na RangeMastera - coś typowo z elektronicznym wyświetlaczem :) Wiem, że jest nowy Frog ale jednak to nie ta linia :)

Zwróć uwagę, że zgodnie z obecną nomenklaturą teoretyczny Rangemaster musiałby być wskazówkowy, gdyż ...mastery są wskazówkowe, a ...many typowo cyfrowe. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróć uwagę, że zgodnie z obecną nomenklaturą teoretyczny Rangemaster musiałby być wskazówkowy, gdyż ...mastery są wskazówkowe, a ...many typowo cyfrowe. :)

Rangemaster to metafora rzecz jasna - a Rangeman to przecież Master of G ;)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi