Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, kojarzy ktoś stronkę z której odczytywało się wiek G po numerze seryjnym? Jakiś czas temu tutaj na forum w dziale Casio znalazłem ale teraz za cholerę nie mogę :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kolegów i foanów g-shocka.

Szukam dla siebie dośc wytrzymałego zegarka w nietypowym kolorze o ta seria jak najbardziej trafia w moje gusta w Polsce do kupienia jest ten model CASIO GD-100SC-1ER ale najbardziej podoba mi się GA-110B-3DR

I teraz pytanie czy jest do kupienia ten zegarek gdzieś w PL i czy nie jest to przypadkiem damska kolekcja ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seria GA (jak i GD) to jedne z większych G, także zdecydowanie nie jest to damska kolekcja. ;)

GA-110B-3 jest ciężki do dostania nawet na ebayu, a jego ceny mocno przekraczają 1000 zł. :blink:

Z kolei GD-100SC kupisz bez problemu na allegro lub w salonach Zibi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś kiedykolwiek zastanawiał się nad GW-M5610BC - brać, bo coś mi się wydaje, że taka okazja szybko się nie powtórzy. Gdyby tego było mało, do 2 września na zakupy zegarkowe powyżej 100 funtów obowiązuje zniżka 20£ (trzeba wprowadzić kod promocyjny SUMMER20 przy składaniu zamówienia), także nowiutkiego Czarnucha może mieć za 103£. Szaleństwo.

http://www.amazon.co.uk/G-Shock-Quartz-Digital-Display-GW-M5610BC-1ER/dp/B007H5CKCM/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M5610BC jest w rewelacyjnej cenie. Ja kupiłem swojego za 149£. Zegarek klasa.

Pozdrawiam

d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 0.1

plażowo...

dsc0311hd.jpg

fajna fotka :) i zegarek w tym ze kolorku.

:)

giez208.jpg

giez206.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj G100 podczas remontu lazienki

P1040538.jpg

Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 0.1

Nie jestem pewien wiec zapytam, czy do G-5600A bedzie pasowac bezel i pasek od DW-5600 lub GW-M5600?

G-5600A-7-062.jpg

G-5600A-7-061.jpg

G-5600A-7-060.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za kilka dni ma być obniżka zegarków G-Shock. Informacja została podana na profilu G-Shock w Facebook. Ciekaw jestem czy Rysiek potanieje obiekt mego pożądania.

Edytowane przez juh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taniej niż tu raczej nie będzie. ;)

http://www.amazon.co.uk/Casio-GW-9200-1ER-G-Shock-Radio-Controlled/dp/B001CZVCOU/

Do 2 września można dostać zniżkę na kwotę 20 funtów przy zakupach powyżej 100 funtów, także Ryśka można mieć za niewiele ponad 100. Chyba niezła okazja jeśli ktoś myśli o tym modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001CZVCOU/ref=s9_simh_gw_p241_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1BY9Z6TYHABJW4QWTFTM&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317828027&pf_rd_i=468294 jest jeszcze ciekawiej. Można 50 funtów zniżki otrzymać przy zakupie za ponad 200 funtów.

Edytowane przez juh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup dwa, jedna sztuka wyjdzie jeszcze taniej, a drugi odsprzedasz i jeszcze zarobisz kilka złotych. :P

Najlepiej znaleźć coś za niewiele ponad 200 funtów, wtedy zniżka jest już konkretna - prawie 25%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem taką ciekawostkę. Gwarancja zegarków G-Shock na amazon wynosi 2 lata gdzie u nas w kraju 3. To jakiś błąd w opisie czy po prostu tak już jest przyjęte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 lata to międzynarodowa gwarancja Casio (u nas także obowiązująca z tego co się orientuję). Zibi może sobie dawać gwarancję jaką tylko chce, ale wyjeżdżając za granicę mamy już tylko 2-letnią międzynarodową realizowaną w europejskiej sieci serwisowej (do której Zibi też należy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Planuję zakup czerwonego g-shocka z aukcji

http://allegro.pl/zegarek-casio-g-7900a-2-kolory-g-shock-nowosc-i2585320402.html

Czy ktoś kupował u tego sprzedawcy? nie znalazłem negatywnych opinii na forum.

Narasta we mnie chęć zbudowania kolekcji kolorowych G. Mam czarnego dw-5600, biały z kilku postów wyżej jest mistrzowski a jeszcze chodzi mi po głowie żółty.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Planuję zakup czerwonego g-shocka z aukcji

http://allegro.pl/ze...2585320402.html

Czy ktoś kupował u tego sprzedawcy? nie znalazłem negatywnych opinii na forum.

Narasta we mnie chęć zbudowania kolekcji kolorowych G. Mam czarnego dw-5600, biały z kilku postów wyżej jest mistrzowski a jeszcze chodzi mi po głowie żółty.

Pozdrawiam!

Sprzedawca sprawdzony, śmiało możesz kupować :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam!

To bardzo fajnie bo kolory są super, a nie tylko wszechogarniająca czerń na nadgarstkach :) Sam kompletuje kolorową kolekcję G i aktualnie też żółty jest na tapecie :) Tak więc życzę powodzenia ;)

Edytowane przez diego04

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi