Gość tomekk #3026 Napisano 12 Marca 2009 zastanawia mnie jedno tytanu chyba sie nie poleruje ... chyba sie jednak poleruje faktura "piaskowana" czyli taka matowa jest po prostu najpowszechniej kojarzona z tytanempoza tym się cholernie rysuje, a na polerowanym bardziej widać. tak czy srak niestety nie wiem, czy gładkie elementy w frogach są tytanowe, polerowane, politurowane, czy zrobione z innego metalu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bassar 0 #3027 Napisano 13 Marca 2009 http://www.smugmug.com/gallery/1374826_tcigQ#64885091_5WQoM[/img] Coś pięknego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3028 Napisano 14 Marca 2009 Coś pięknego... Raczej średnio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackBombay 0 #3029 Napisano 14 Marca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomekk #3030 Napisano 14 Marca 2009 Raczej średnio anomuszę sie zgodzić, bo w mojej (absolutnie subiektywnej) ocenie mr-g są obrzydliwie paskudne nie wiem- może mają o 0,5kg gumy za mało, a może to te opływowe cukierkowe kształty jak w depilatorach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3031 Napisano 2 Kwietnia 2009 Do właścicieli MUDMANÓW!!!! Nie dawno przymierzałem Mudmana i zdziwiło mnie że klawisze naaaprawde ciężko chodzą. Myślałem że to dlatego że w tym modelu można wciskać klawisze pod wodą, ale dziś miałem Gulfmana na ręku i klawisze leciutko chodziły jak w każdym innym zegarku, ale w Gulfmanie też podobno można wciskać klawisze pod wodą. Więc tak sobie pomyślałem że może tamten był jakiś felerny. Czy u was też tak ciężko chodzą te klawisze??????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puncz_0 0 #3032 Napisano 2 Kwietnia 2009 Ciężko wciskające się przyciski to standard w MUDMANIE na forum był kiedyś link jak można się tego pozbyć ale musiałbyś rozłożyć go na części ok znalazłem linka http://bfjggshock.blogspot.com/2007/12/boi...ock-mudman.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3033 Napisano 2 Kwietnia 2009 Ale dlaczego te klawisze tak ciężko chodzą?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puncz_0 0 #3034 Napisano 3 Kwietnia 2009 Żeby nic nie dostało się do środka właśnie dzięki temu możemy je przyciskać pod wodą. A skąd masz te informacje ze w GULFMANIE też można używać przycisków pod wodą <??> bo ja pierwsze słyszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3035 Napisano 3 Kwietnia 2009 [A skąd masz te informacje ze w GULFMANIE też można używać przycisków pod wodą <??> bo ja pierwsze słyszę. /quote] a kto pisał ze w G nie mozna wciskac przycisków pod woda... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3036 Napisano 3 Kwietnia 2009 Żeby nic nie dostało się do środka właśnie dzięki temu możemy je przyciskać pod wodą. A skąd masz te informacje ze w GULFMANIE też można używać przycisków pod wodą <??> bo ja pierwsze słyszę. Tego Ci akurat teraz nie powiem, ale jestem prawie pewny że tak jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3037 Napisano 3 Kwietnia 2009 Tego Ci akurat teraz nie powiem, ale jestem prawie pewny że tak jest dlatego sie zastanawiam kto wymyslił takiego bzdeta,teraz to nie wiem,ale kiedys przy kazdym Casio kupionym w salonie dodawali broszurke z oznaczeniami WR.wszystkie zegarki z rysuneczkiem 200m na kopercie miały wpis:,,można wciskac przyciski pod wodą'' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3038 Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie, coś ty. Przy większości G-shocków nie można (chyba) wciskać klawiszy pod wodą, ale właśnie tym się różniły modele Gulfman i Mudman od reszty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3039 Napisano 3 Kwietnia 2009 hehe moim zdaniem byłoby bez sensu nie uzywac przycisków pod woda chociazby podswietleniaale netrunner moze wiecej wyjasni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SoulHunter #3040 Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam jestem tutaj nowy, niedawno dostałem mudmana instrukcja do niego jest po angielsku więc szukałem jakiejś po polsku i zauważyłem, że mój model jest oznaczant jako GW-9010-1ER moduł 3150 a na kartonie w którym była puszka z zegarkiem jest napisane GW-9010-1CR moduł 3150, czy to oznacza że zegarek nie jest orginalny czy może oznacza to inny rynek na który był przeznaczony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3041 Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich fanow g-shock'a! Jestem tu nowy poniewaz od niedawna mam g-shock'a. Od dawna fascynowaly mnie te zegarki ale troche odstraszala mnie ich wielkosc (mam szczuple nadgarstki) jednak po potluczeniu paru "zwyklych" casio zdecydowalem sie na g-shock.Wybralem ten model: To G-Shock G100-1BVmodule: 2327 Mam go na rece od 28 marca 2009 i jestem z niego bardzo zadowolony.Jakie jest Wasze zdanie na temat tego modelu? 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #3042 Napisano 7 Kwietnia 2009 witamy w klubie G-shock maniakow zegarek bardzo fajny, szczerze sam sie nad nim zastanawiam, podoba mi sie ta jego surowosc 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3043 Napisano 7 Kwietnia 2009 bardzo fajny ale to taki mini G miałem ,fajny choc troche dziwnie mi sie na rece układał teraz taki : ciezka,duza kobyła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3044 Napisano 7 Kwietnia 2009 witamy w klubie G-shock maniakow zegarek bardzo fajny, szczerze sam sie nad nim zastanawiam, podoba mi sie ta jego surowosc Przyznaje, ze wyglad mial tez znaczenie przy wyborze tego modelu, jest mozna by rzec klasyczny. Chociaz zastanawialem sie tez nad modelem G2500-3V ale zniknal z oferty Casio wiec zdecydowalem sie wlasnie na G100. Chwalil go tez kolega, ktory sporo go wymeczyl i bardzo go polecal. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3045 Napisano 7 Kwietnia 2009 bardzo fajny ale to taki mini G miałem ,fajny choc troche dziwnie mi sie na rece układał... "na mnie" jakos dobrze lezy Dlaczego mini G? Przeciez musi byc tak samo wytrzymaly jak inne G-Shock. Moze chodzi Ci o to, ze ma malo funkcji? 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3046 Napisano 7 Kwietnia 2009 mini czyli mniejszy od ...starych G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3047 Napisano 7 Kwietnia 2009 mini czyli mniejszy od ...starych G Ale to chyba nie minus, co? Mini czy nie mini ale zawsze G. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3048 Napisano 10 Kwietnia 2009 Ale to chyba nie minus, co? Mini czy nie mini ale zawsze G. a to juz zalezy od osobistych preferencji dla mnie był ok ale troche przymały,fakt ze nosiłem wczesniej 6100 i 6700 a to duze maszynypozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3049 Napisano 10 Kwietnia 2009 a to juz zalezy od osobistych preferencji dla mnie był ok ale troche przymały,fakt ze nosiłem wczesniej 6100 i 6700 a to duze maszynypozdrawiam Dla mnie jest chyba akurat w sam raz. Znalazlej taki site: http://mygshock.com/wiki/Main_PageNie wiem czy go znacie na forum wiec na wszelki wypadek zamieszczam. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #3050 Napisano 11 Kwietnia 2009 Z okazji swiat wielkanocnych wszystkim fanom G-shockow zycze wymarzonych twardzieli na rece, jeszcze ciezszych warunkow uzytkowania i oby wszystkie Wasze G-shocki przezyly jak najdluzej! 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach