Louis Cypher 16002 #56701 Napisano 25 Września 2021 Jadziem na pitcę 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56702 Napisano 25 Września 2021 17 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Jadziem na pitcę SMACZNEGO !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56703 Napisano 25 Września 2021 Będzie robiony sześciopak 😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56704 Napisano 25 Września 2021 2 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Będzie robiony sześciopak 😎 330ml to dla dziewczynek i do tego z przecieru owocowego - co ty chcesz tylko gardło podrażnić ? Chłopcy bawią się takimi zabawkami : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #56705 Napisano 25 Września 2021 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56706 Napisano 25 Września 2021 Punk is not dead Godzinę temu, unadarek napisał(-a): 330ml to dla dziewczynek i do tego z przecieru owocowego - co ty chcesz tylko gardło podrażnić ? Chłopcy bawią się takimi zabawkami : Po pierwsze primo - Heineken to szczyny Po drugie primo - nie ma tam żadnych przecierów Po trzecie primo - voltaż mają nawet dwa razy większy niż zaprezentowane na obrazku szczyny. A poza tym: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56707 Napisano 25 Września 2021 a więc : pkt.1 - beczka poglądowa moze być zastąpiona inną pkt 2 - ten napój to nie piwo i powinno być karalne stosowanie napisu Beer pkt 3 - voltarz nie świadczy o jakości - wręcz przeciwnie piwo warzone powinno mieć max 3,9%-4,5 ob alk. (tyle daje rady naturalne warzenie) z extraktem ok 12-13% - to jest piwo ze zdjęciami zgodzę że pod warunkiem że 6-pack to 6-pack piwa a nie wynalazków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56708 Napisano 25 Września 2021 7 minut temu, unadarek napisał(-a): a więc : pkt.1 - beczka poglądowa moze być zastąpiona inną pkt 2 - ten napój to nie piwo i powinno być karalne stosowanie napisu Beer pkt 3 - voltarz nie świadczy o jakości - wręcz przeciwnie piwo warzone powinno mieć max 3,9%-4,5 ob alk. (tyle daje rady naturalne warzenie) z extraktem ok 12-13% - to jest piwo ze zdjęciami zgodzę że pod warunkiem że 6-pack to 6-pack piwa a nie wynalazków To forum ma charakter edukacyjny, więc odnośnie punktu nr 2 proponuję Ci Dariuszu przeczytać kilka słów o tych PIWACH http://www.innebeczki.pl/piwa.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31280 #56709 Napisano 25 Września 2021 Co tu się odj...bało? pekińczyk.pl 🤣😁🤣😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56710 Napisano 25 Września 2021 4 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): To forum ma charakter edukacyjny, więc odnośnie punktu nr 2 proponuję Ci Dariuszu przeczytać kilka słów o tych PIWACH http://www.innebeczki.pl/piwa.html Ok zapoznam się tym ja tradycjonalista jestem w stosunku do tego szlachetnego napoju i każde zejście z ścieżki budzie podejrzenia - zaraz Nas wyrzuca wiec dodam jeszcze taki akcent żeby nie było że nie w temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56711 Napisano 25 Września 2021 Cały czas w temacie 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56712 Napisano 25 Września 2021 (edytowane) 22 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Cały czas w temacie 😎 ..jeszcze i puszka - piwo albo z beczki albo ze szkła - NIGDY Z PUSZKI !!! święta zasada !!! (no chyba że sytuacja jest podbramkowa i wymaga sięgnięcia po puszkę-np pobyt na bezludnej wyspie tylko z piwem puszkowym) i żeby nie było że nie w temacie zestaw Edytowane 25 Września 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #56713 Napisano 25 Września 2021 Ok zapoznam się tym ja tradycjonalista jestem w stosunku do tego szlachetnego napoju i każde zejście z ścieżki budzie podejrzenia - zaraz Nas wyrzuca wiec dodam jeszcze taki akcent żeby nie było że nie w temacie Kurde, gdzie takie cudo można dostać?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56714 Napisano 25 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, p.r.p. napisał(-a): Kurde, gdzie takie cudo można dostać?? 149 zł https://www.pakamera.pl/akcesoria-zegarki-zegarek-meski-z-grafika-piwo-nr2157805.htm a tu coś specjalnego to tak przy sobocie Edytowane 25 Września 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #56715 Napisano 25 Września 2021 149 zł https://www.pakamera.pl/akcesoria-zegarki-zegarek-meski-z-grafika-piwo-nr2157805.htm a tu coś specjalnego to tak przy sobocie Kurde, myślałem, że for fun bym sobie sprawił , ale jak zobaczyłem, że to ma 45mm.. Łooo Boziu.. To aż Namysłów otworzyłem. W butelce oszywissie. 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56716 Napisano 25 Września 2021 2 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Kurde, myślałem, że for fun bym sobie sprawił , ale jak zobaczyłem, że to ma 45mm.. Łooo Boziu.. To aż Namysłów otworzyłem. W butelce oszywissie. 🤣 To jutro masz wolne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56717 Napisano 25 Września 2021 Klasyka z Irlandii 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #56718 Napisano 25 Września 2021 (edytowane) 2 godziny temu, unadarek napisał(-a): a więc : pkt.1 - beczka poglądowa moze być zastąpiona inną pkt 2 - ten napój to nie piwo i powinno być karalne stosowanie napisu Beer pkt 3 - voltarz nie świadczy o jakości - wręcz przeciwnie piwo warzone powinno mieć max 3,9%-4,5 ob alk. (tyle daje rady naturalne warzenie) z extraktem ok 12-13% - to jest piwo ze zdjęciami zgodzę że pod warunkiem że 6-pack to 6-pack piwa a nie wynalazków Ojjjj Panie, o piwach to Ty mało wiesz - poczytaj proszę o różnych stylach, a nie traktuj eurolagera jako wyznacznik dobrego piwa 3,9-4,5%, ekstrakt 12? Nasz narodowy skarb czyli Porter Bałtycki, w którym można powiedzieć wyznaczamy światowe trendy śmieje się z takich wartości o których piszesz Zerknij choćby nawet na piwo jopejskie, które z powodzeniem zostało odtworzone w naszym pięknym kraju i ma blg na poziomie 40 Nie wspomnę już nawet o piwach wymrażanych Miałem odpuścić „wtrącenie” się do tematu, ale naprawdę piwna rewolucja ma się bardzo dobrze w naszym kraju i potrzeba więcej edukacji w tym temacie Taki oczywiście OT. @Louis Cypher - szacun za Brewdoga Co by nie było - NA ZDROWIE WSZYSTKIM i jeszcze fotka oczyszczenie atmosfery Edytowane 25 Września 2021 przez MShR 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56719 Napisano 25 Września 2021 17 minut temu, MShR napisał(-a): Ojjjj Panie, o piwach to Ty mało wiesz - poczytaj proszę o różnych stylach, a nie traktuj eurolagera jako wyznacznik dobrego piwa 3,9-4,5%, ekstrakt 12? Nasz narodowy skarb czyli Porter Bałtycki, w którym można powiedzieć wyznaczamy światowe trendy śmieje się z takich wartości o których piszesz Zerknij choćby nawet na piwo jopejskie, które z powodzeniem zostało odtworzone w naszym pięknym kraju i ma blg na poziomie 40 Nie wspomnę już nawet o piwach wymrażanych Miałem odpuścić „wtrącenie” się do tematu, ale naprawdę piwna rewolucja ma się bardzo dobrze w naszym kraju i potrzeba więcej edukacji w tym temacie Taki oczywiście OT. @Louis Cypher - szacun za Brewdoga Co by nie było - NA ZDROWIE WSZYSTKIM i jeszcze fotka oczyszczenie atmosfery ..to jak w zegarkach - są gusta i guściki - ja akurat nigdy nie lubiłem ciemnych piw oraz piw które maja powyżej 5 % alkoholu, piw mieszanych oraz z dodatkami, cedrów itd....jedyne to tradycyjne jasne - co nie znaczy że nie próbowałem ich wszystkich 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #56720 Napisano 25 Września 2021 I to się chwali! Pomimo tego - proponuje wybrać się kiedyś na jakiś najbliższy festiwal piwa (WFP się zbliża) - tam naprawdę zdegustujesz dużo i nóż widelec, odkryjesz coś nowego Raz jeszcze - kończę temat, bo to nie to forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56721 Napisano 25 Września 2021 5 minut temu, MShR napisał(-a): I to się chwali! Pomimo tego - proponuje wybrać się kiedyś na jakiś najbliższy festiwal piwa (WFP się zbliża) - tam naprawdę zdegustujesz dużo i nóż widelec, odkryjesz coś nowego Raz jeszcze - kończę temat, bo to nie to forum spoko dzięki - ale już nie mogę pic żadnego alkoholu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56722 Napisano 25 Września 2021 2 minuty temu, unadarek napisał(-a): spoko dzięki - ale już nie mogę pic żadnego alkoholu Wszywka… Współczuję 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56723 Napisano 25 Września 2021 Teraz, Louis Cypher napisał(-a): Wszywka… Współczuję 😎 to byłoby półbiedy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16002 #56724 Napisano 25 Września 2021 Teraz, unadarek napisał(-a): to byłoby półbiedy Uuu, czyli gorzej - rozyebane podroby 😔 Również współczuję… 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #56725 Napisano 25 Września 2021 Teraz, Louis Cypher napisał(-a): Uuu, czyli gorzej - rozyebane podroby 😔 Również współczuję… cos w tym stylu - spoko dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach