Gość #14251 Napisano 3 Czerwca 2015 Naklejki?!... Czekamy na fotki i relację z pierwszych wrażeń. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14252 Napisano 3 Czerwca 2015 Naklejki.Załamka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #14253 Napisano 3 Czerwca 2015 U mnie troszkę biedniej Ale jest dobrze:) MB6Tough SolarTough MVTZakręcany dekiel, metalowa koperta i ta prostota.. Czego chcieć więcej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14254 Napisano 3 Czerwca 2015 Fajny Giez. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #14255 Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki Waldzior mogli się bardziej wysilić i dać chociaż jakieś breloki do tego Mtg Edytowane 3 Czerwca 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14256 Napisano 3 Czerwca 2015 Dzięki Waldzior mogli się bardziej wysilić i dać chociaż jakieś breloki do tego MtgMogli W sumie to nawet nie pytałem, bo byłem zajęty oglądaniem zegarka ale myśle, że jakby mieli coś lepszego to chyba by mi dali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #14257 Napisano 3 Czerwca 2015 Mogli W sumie to nawet nie pytałem, bo byłem zajęty oglądaniem zegarka ale myśle, że jakby mieli coś lepszego to chyba by mi dali.No co zrobisz, naklejki będziesz miał na auto albo na rower 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14258 Napisano 3 Czerwca 2015 Najlepsze jest to, że mam taką jedną, którą dostałem w 2006 roku przy zakupie innego G.No ale do MTG dali aż 3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #14259 Napisano 3 Czerwca 2015 Powiadają, że lepszy rydz niż nic, ale... do takiego zakupu ludzika powinni do torby dorzucić. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #14260 Napisano 3 Czerwca 2015 No wiesz...To już wysoka półka To i naklejki 3 hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14261 Napisano 3 Czerwca 2015 Ale przymierzyłem do roweru i to super pomysł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #14262 Napisano 3 Czerwca 2015 No na rower jak najbardziej Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #14263 Napisano 3 Czerwca 2015 Waldzior, gratki chyba w G-shockach wyżej nie można się wspiąć. Tylko czy to nadal G-shock Napisałem wiadomość do G-SHOCK polska, zobaczymy. Zegarek teraz dwa razy na dzień się zatrzymuje, no ale za to jest ładny Jak nic nie wskóram, to w przyszłym tygodniu ląduje w serwisie. Mam nadzieję, że po naprawie, robią test szczelności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #14264 Napisano 3 Czerwca 2015 Myślę, że na mtg się nie skończy u Waldziora, zawsze jest jeszcze mrg ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14265 Napisano 3 Czerwca 2015 Myślę, że na mtg się nie skończy u Waldziora, zawsze jest jeszcze mrg ;pObecnie ten MTG jest "drugi" bo MRG to taki szczyt piramidy myślę i cena kosmiczna ale kto wie Dzięki panowie, bo trochę mnie motywowaliście do tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6920 #14266 Napisano 4 Czerwca 2015 Wracam z tematem, synchro brak jedynie do L1 podskoczyło. Ostatnie synchro luty niby wszystko ustawione prawidłowo, ale w nocy nie dał rady. Zobaczę jeszcze przez klika dni. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #14267 Napisano 4 Czerwca 2015 Zostaw zegarek na parapecie na noc u mnie tylko to pomaga. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6920 #14268 Napisano 4 Czerwca 2015 Zrobiłem to tej nocy i brak synchronizacji. Zostawię go na parapecie przez następne parę dni 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #14269 Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Edycja. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Andrzej78 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6920 #14270 Napisano 4 Czerwca 2015 Przed chwilą doszedł do L3 i nagle znikło i error. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #14271 Napisano 4 Czerwca 2015 W dzień nie ma co próbować bo sygnał jest słabszy niż w nocy. Zegarek też najlepiej jak jest nieruchomy. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 #14272 Napisano 4 Czerwca 2015 U mnie nie ma żadnych problemow od razu łapie L3 w budynku czy na zewnątrz w dzień czy w nocy nie ma znaczenia. Miałem zegarek na ręce w środku dnia zrobiłem synchronizacje ręcznie bez problemu także nie zauważyłem żeby miało wpływ czy zegarek jest ruchomy nieruchomy. Moim zdaniem może być coś nie tak, spróbuj jeszcze jak będziesz gdzieś w zupełnie innym miejscu czy wtedy się uda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #14273 Napisano 4 Czerwca 2015 U Ciebie nie ma a w innym miejscu będą, bo wszystko zależy od tego, gdzie sie znajdujemy. Są większe zakłócenia lub nie ma ich wcale. Ilość budynków, linie tramwajowe i kolejowe, sprzęt biurowy, metalowe konsteukcje, lotniska, linie wysokiego napięcia lub inne źródła szumów elektrycznych mogą wpływać na jakość sygnału. Jeśli zegarek pokazuje siłę L1 to oznacza, że wszystko z nim ok a problemem jest jakość sygnału. Trzeba szukać lepszego sygnału najlepiej odkładając zegarek co noc przy innym oknie i sprawdzając rano, w którym miejscu synchronizacja się powiodła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 #14274 Napisano 4 Czerwca 2015 U Ciebie nie ma a w innym miejscu będą, bo wszystko zależy od tego, gdzie sie znajdujemy. Są większe zakłócenia lub nie ma ich wcale. Ilość budynków, linie tramwajowe i kolejowe, sprzęt biurowy, metalowe konsteukcje, lotniska, linie wysokiego napięcia lub inne źródła szumów elektrycznych mogą wpływać na jakość sygnału. Jeśli zegarek pokazuje siłę L1 to oznacza, że wszystko z nim ok a problemem jest jakość sygnału. Trzeba szukać lepszego sygnału najlepiej odkładając zegarek co noc przy innym oknie i sprawdzając rano, w którym miejscu synchronizacja się powiodła.Zgadzam się z Tobą dlatego napisałem żeby spróbować jeszcze w innym miejscu:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6920 #14275 Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Wiem, to dzień pojechałem na wycieczkę rowerową i przy okazji w plenerze (pole) spróbowałem synchronizacji. Do L3 doszło i tak wisiało z 5 minut i wyskoczył error, co sugerujecie? Popróbować jeszcze nocnego łapania może w innym miejscu, może na balkonie go zostawić. Nie sram ogniem jakby i co nie pali mi się. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach