Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne, że mam :)

post-71916-0-15962000-1434696277_thumb.jpg

Na tym zdjęciu proporcje są trochę zakłamane i 3000 wyszedł na większego, bo jest na tej mniejszej części nadgarstka. Tak mi się wydaje, bo w rzeczywistości 3000 jest mniejszy i zgrabniejszy.

W 3500 nie podoba mi się brak wskazówki sekundowej.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczaki  :rolleyes: , na tym zdjęciu nie wygląda na dużo mniejszego  ^_^ .

A i GW-3500 też odpada bo nie jest full analog  :P

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę ostatnio przytyłem i rozmiar obwodu nadgarstka zbliża się do gigantycznych rozmiarów ... 18 cm.  :P .

Muszę na nowo przymierzyć wszystkie te co wydawały mi się wcześniej za duże ^_^ .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten gw-a1000 jest swietny. Tez na poczatku chciałem 1100 ale jednaka 1000 jak dla mnie ladniejszy szkoda ze szafiru brak ale mysle ze mineralne w tym modelu daje rade. Nie ma na razie chetnego na mojego protka i troszke czasu brak bo wyjezdzam na tydzien. Ale jak wroce biore sie za sprzedaz i wymiane na GW-A1000. Ogladam tez mudmastera ktory bedzie moze dostepny po wakacjach i tez mi chodzi po glowie czy nie lepiej poczekac ale nie wiadomo z jaka cena wyskocza w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdanie najfajniejszy jest zielony gw-4000, a na drugim miejscu ten którego sprzedawał Waldzior

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-4000 plastik-fantastic... Chyba w tym modelu, tylko zapięcie jest stalowe, nie licząc dekielka. GW-3000 pierwszy z lewej robi robotę! Chyba, że wolisz bardziej wyszukane kolory, to wtedy pomarańcza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra uwaga dziadyga  :) .

Też właśnie czytałem że GW-4000 jest dużo gorszej jakości, nowszy model i jak to zwykle bywa, gorszy  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też uważam, że 3000 jest lepszy od 4000.

Wersja kolorystyczna, pasek/bransoleta to już wedle gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

wymieniał ktoś z Was ostatnio akumulatorek (tough solar) w G? Z ciekawości ile taka przyjemność kosztuje w TT i jak czasowo to wygląda? (zegarek na gwarancji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior

Chyba opis zdjęcia Ci sie pomylił☺. Na zdjęciu nie ma modelu 3500 tylko 3000, ba nawet wskazówka sekundowa jest.

Tomaliusz

Polecam pomarańczowego gw3000 - sam takiego mam i naprawdę przyciąga uwagę.Mnie osobiście bardzo podoba się zestawienie kolorystyczne tarczy - niebieski z pomarańczowymA po zakupie bransolety to już inna klasa zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za rady  :) .

Napiszę tylko że już kliknięte  :P . Jak dojdzie to się pochwalę a teraz tylko zdradzę że warto zaglądać w ofertę zibiego k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,16_C9_orig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za rady :) .

Napiszę tylko że już kliknięte . Jak dojdzie to się pochwalę a teraz tylko zdradzę że warto zaglądać w ofertę zibiego k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,16_C9_orig.

W TT?

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zetrov, teraz to musisz kliknąć bo zaraz zniknie  :P

I popsułeś moją niespodziankę  -_-

Waldzior  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ma być mój to będzie:) a jak się sprzeda to trudno:) psem ogrodnika nie będę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG jaka cena GW-A1100. Jakbym nie miał to bym od razu brał :) Pomarańcz też cool.

Tomaliusz co w końcu wziąłeś?

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi