frog81 2 #2126 Napisano 10 Stycznia 2008 mój nowy nabytek Twój to "Ten" "Taki" "fajniejszy" :oops: :cry: :wink: niż mój Gratuluję jest "genialny" 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2127 Napisano 10 Stycznia 2008 Ten tytanowy pierścień faktycznie dużo zmienia w wyglądzie zegarka. Twój za to ma funkcje, których nie ma mój :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2128 Napisano 10 Stycznia 2008 Twój za to ma funkcje, których nie ma mój :wink: I "wice wersa" :wink: Tylko że mi bardziej brakuje "Twoich" Aniżeli Tobie "Moich" Chciałbym "Go" sobie pooglądać w Galerii :twisted: Ps.Awatar już na poczet nadchodzącej przesyłki ? 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2129 Napisano 10 Stycznia 2008 fotograf ze mnie kiepski więc galeria odpada :wink: będzie tu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2130 Napisano 10 Stycznia 2008 design fajny ale nie rozumiem tych rozmiarów - wydaje się sztucznie rozdęty. Te funkcje i wytrzymałość spokojnie można zmieścić w kopercie o rozmiar mniejszej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2131 Napisano 10 Stycznia 2008 to ci się wydajew porównaniu do starszych modeli np serii 97XX, 81XX mógłby uchodzić za młodszego brata :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2132 Napisano 10 Stycznia 2008 design fajny ale nie rozumiem tych rozmiarów - wydaje się sztucznie rozdęty. Te funkcje i wytrzymałość spokojnie można zmieścić w kopercie o rozmiar mniejszej. Nieeee On absolutnie niejest "rozdęty" Kanciasta forma daje taki efekt na foto :wink: "Rozdętym" jeśli Cię dobrze rozumiem ("nadmuchanym" "napuchniętym" :wink: )Bardziej można by nazwać Tego "olbrzymiego potwora" :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2133 Napisano 10 Stycznia 2008 He He One rużnią się nawet "żółwikami" :wink: GW-9100 G-9100 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2134 Napisano 11 Stycznia 2008 Do sprzedania kilkadziesiąt sztuk zegarków firmy Casio Model G-Schock 1400DE Zegareczki z wyższej pólki Nowe z pudełkiem oraz instrukcją obsługi.Funkcje: -WAVE CEPTOR-TOUGH SOLAR-FULL-AUTO-LED-LIGHT-stoper z dokładnością do 1/100 sekundy-czasy światowe-alarm dzienny-szkło mineralne-stalowa nierdzewna bransoleta-wodoszczelność 300 Mi wiele innych do sprawdzenia na stronie przedstawiciela firmy Casio Zegareczek z wyzszej półki posiadający wszystkie mozliwe funkcje Cena takiego zegareczka w salonie przedstawiciela firmy Casio 799zł a u mnie 500zł.Goraco polecam i zapraszam do zakupuW razie zukupu hurtem cena do negocjacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2135 Napisano 11 Stycznia 2008 chłopie wszedzie cie pełno i skad te 300 metrów wziąłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2136 Napisano 11 Stycznia 2008 i skad te 300 metrów wziąłeś? właśnie a u mnie na stałe zagościł już z dawien dawna wyczekiwany DW-5600 (europejczyk) fotki jak trochę ograne euforie ;D pzdr :wink: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2137 Napisano 12 Stycznia 2008 komplet :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2138 Napisano 12 Stycznia 2008 komplet :wink: No cóż Olek na taki widok to aż mnie "przytyka" :shock: :shock: Skłamałbym gdybym Ci powiedział że Ci nie zazdroszczę. :wink: Genialny "tandem". A niesądzisz że do kompletu brakuje jeszcze Frogmana :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2139 Napisano 12 Stycznia 2008 może i brakuje :wink: ale następny będzie chyba PRW-1300 :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2140 Napisano 12 Stycznia 2008 Masters of White szczerze mówiąc bardziej mi sie podobaja pzdr :wink: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2141 Napisano 14 Stycznia 2008 "Co" myślicie o "tym" modelu :roll: :?: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2142 Napisano 14 Stycznia 2008 heh ja miałem podobny model (G-315RL) i jak już pisałem jego gumowo-"skórzany" pasek nie lubi wody - mianowicie potrafi sie zaśmierdnąć :wink: tak wiec wymieniłem go na DW-5600 i sie ciesze pzdr :wink: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2143 Napisano 14 Stycznia 2008 heh ja miałem podobny model (G-315RL) i jak już pisałem jego gumowo-"skórzany" pasek nie lubi wody - mianowicie potrafi sie zaśmierdnąć :wink: tak wiec wymieniłem go na DW-5600 i sie ciesze pzdr :wink: Jak dla mnie na + jest jego "parciany"(w kolorze moro) pasek Posiadam dwa inne modele z "tym" rozwiązaniem i lubię "je"A pływam w innych. Generalnie od pewnego czasu mam ochotę na "jasny" model 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #2144 Napisano 16 Stycznia 2008 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2145 Napisano 17 Stycznia 2008 Proszę spójrzcie na to "cudo" :shock: Pourywać ręce temu kto to nosił (moja okolica :oops: ) http://www.allegro.pl/item298787948_g_shock_resistant.html . 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #2146 Napisano 17 Stycznia 2008 niestety... :cry: ci na górze powinni zrobić coś z kradzieżami znaków towarowych...zaostrzyć przepisy, skuteczniej egzekwować kary... 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #2147 Napisano 18 Stycznia 2008 komplet :wink: gdzie można dostać tego mudmana? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #2148 Napisano 18 Stycznia 2008 www.demus.pl :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość skee #2149 Napisano 18 Stycznia 2008 komplet :wink: gdzie można dostać tego mudmana? też kupiłem go, tak jak Olek napisał, w demus.pl. Wszystko poszło bardzo sprawnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #2150 Napisano 18 Stycznia 2008 dzięki za info jest niesamowity-chyba mój g 100 zostanie zastąpiony... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach