wojtek71 4 #1 Napisano 30 Grudnia 2018 Witam serdecznie. Mam prośbę, bardzo proszę o pomoc w identyfikacji tego zegara i kilka słów czy warto go zakupić? Link: http://antyczek.pl/domowy-zegar-scienny-sprawny-antyk.html Z góry dziękuję i pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2 Napisano 30 Grudnia 2018 Ja już napisałem o nim w "Zegarach z duszą", więc tutaj nie będę się powtarzać 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek71 4 #3 Napisano 30 Grudnia 2018 Wiem, wiem, pomyślałem że może ktoś jeszcze coś może mieć do powiedzenia w tym temacie Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #4 Napisano 30 Grudnia 2018 Postaraj się wynegocjować nieco niższą cenę. Ogólnie sprawia dobre wrażenie trochę grubo politury na skrzynce , to pewnie efekt nadgorliwej renowacji. Aha ten kluczyk gratis to trochę śmieszne ;-)) kluczyk powinien być standardowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek71 4 #5 Napisano 30 Grudnia 2018 Dziękuję Ci bardzo za cenną poradę, a tekst z kluczykiem to rzeczywiście przegięcie! Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #6 Napisano 30 Grudnia 2018 Znam Marka i Mariusza jeszcze z czasów, kiedy chodziłem na giełdy, mnie bardziej interesowały platery i porcelana, a oni mieszkali we Wrocławiu. Z pewnością można z nimi negocjować ceny. W razie czego powołaj się na mnie 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek71 4 #7 Napisano 30 Grudnia 2018 Wielkie dzięki! Pozdrawiam serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #8 Napisano 30 Grudnia 2018 No.... obyś załapał bakcyla... :-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek71 4 #9 Napisano 30 Grudnia 2018 Lubię bardzo zegarki i zegary oraz malarstwo, choć o tych drugich, znaczy zegarach nie wiem prawie nic. Z czasem nadgonie braki mam nadzieję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #10 Napisano 30 Grudnia 2018 Twoja sprawa na jakie zegary wydajesz pieniądze, nie oceniam ani zegara ani chęci jego zakupu.Sugeruję jedynie abyś zorientował się deczko bardziej co możesz mieć w podobnym budżecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek71 4 #11 Napisano 30 Grudnia 2018 Dziękuję za podpowiedź! Pozdrawiam serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach