denver47 2529 #1 Napisano 2 Lutego 2019 Sport w rozmiarze 39mm Więcej fotek + wyższa rozdzielczość tutaj: https://flic.kr/s/aHsmAdDkn3 Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2 Napisano 2 Lutego 2019 Zegarek - IMO - bardzo przeciętny, ale fotki 1 liga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3 Napisano 2 Lutego 2019 Zegarek - IMO - bardzo przeciętny, ale fotki 1 liga Dzięki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22062 #4 Napisano 2 Lutego 2019 Super foty Super zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5 Napisano 3 Lutego 2019 Zegarek - IMO - bardzo przeciętny, ale fotki 1 liga Popieram.Zdjęcia bardzo dobre. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #6 Napisano 4 Lutego 2019 dzięki koledzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7 Napisano 4 Lutego 2019 Marek, zdjęcia jak zwykle, czyli weltklasse ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #8 Napisano 4 Lutego 2019 Marek, zdjęcia jak zwykle, czyli weltklasse ;-)Dzięki Rafał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9 Napisano 9 Maja 2019 Ten zegarek coraz bardziej mi się podoba :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18355 #10 Napisano 9 Maja 2019 Ten zegarek coraz bardziej mi się podoba :-) Mi też się spodobał, bo mnie ciągnie do niebieskiego ostatnio. I podoba mi się nadal mimo niezbyt przychylnej opinii Denvera Mam pomysł- kup, a jak Ci się nie spodoba to odkupię od Ciebie w niekorzystnej cenie Może być? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11 Napisano 9 Maja 2019 Mi też się spodobał, bo mnie ciągnie do niebieskiego ostatnio. I podoba mi się nadal mimo niezbyt przychylnej opinii Denvera Mam pomysł- kup, a jak Ci się nie spodoba to odkupię od Ciebie w niekorzystnej cenie Może być? O jakiej nieprzychylnej opinii Marka piszesz? Chętnie się z nią zapoznam... Bo ja znam też inną opinię kogoś, kogo dziś o ten zegarek zapytałem. A ta opinia nie była nieprzychylna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18355 #12 Napisano 9 Maja 2019 Głównie o wykończenie zegarka chodziło (już nie dopytywałem czy czysto ogólne, czy tylko koperta, szlify). A Ty co usłyszałeś? No i oczywiście podtrzymuję ofertę odkupienia w słabej cenie bo to z polityczną poprawnością pominąłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13 Napisano 9 Maja 2019 Głównie o wykończenie zegarka chodziło (już nie dopytywałem czy czysto ogólne, czy tylko koperta, szlify). A Ty co usłyszałeś? No i oczywiście podtrzymuję ofertę odkupienia w słabej cenie bo to z polityczną poprawnością pominąłeś Że to bardzo przyjemny zegarek :-) A gdyby coś, o ofercie będę pamiętał ;-) Ale zamiast kolejnego zegarka, może czas na kolejny tatuaż? Tatuaży ciągle mam mniej niż zegarków ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach