Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

stani.swiss

rolex z ciekawym pyskiem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pcstud

ma kolorek jak mydlo Protex ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosztuje fortunkę,ale piękny to on nie jest.....Kolorystyczne nieporozumienie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Lubię Roleksa, ale pomimo najszczerszych chęci nic dobrego nie mogę napisać, bo design tego zegarka to nieporozumienie. Jest paskudny :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lubię Roleksa, ale pomimo najszczerszych chęci nic dobrego nie mogę napisać, bo design tego zegarka to nieporozumienie. Jest paskudny :?.

Elvis by się z Tobą nie zgodził ;)

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Sławek

To na pewno oryginał ? Bo wygląda jak z bazaru ! No chyba że to bazarowy oryginał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie może być oryginał ;)

Jest tak paskudnie wykonany że mowy nie ma.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie podroba. Nawet masa swiecaca na indeksach jest krzywo ponakladana. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Oryginał czy nie, to model ten ma swój odpowiednik w kolekcji Roleksa i jest tak samo paskudny. Ciekawe kto kupuje takie zegarki :?:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego Rolex, choc to znamienita marka robi same obciachowe zegarki kojarzące się z dresem, bazarem i nowobogackimi dorobkiewiczami?? Znam mnóstwo zegarków kilkakrotnie tańszych, w niczym nie gorszych, a o niebo ładniejszych niż którykolwiek Rolex...

W towarzystwie wystarczy rzucić haslo: ''Złoty Rolex'' I na wszystkich gębach pogardliwy uśmieszek. Nie lubię tej marki.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dlaczego Rolex, choc to znamienita marka robi same obciachowe zegarki kojarzące się z dresem, bazarem i nowobogackimi dorobkiewiczami??

Submarinera, Sea Dwellera, Explorera, Mastera i jeszcze kilku innych obciachowymi bym nie nazwał. To raczej niepozorne stylistycznie klasyki.

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Piotrrr

Cóż, szpetoty to mu firma nie szczędziła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dlaczego Rolex, choc to znamienita marka robi same obciachowe zegarki kojarzące się z dresem, bazarem ...

Szczerze mowiac, nie widzialem dresa ani handlarza bazarowego majacego roleksa na reku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pewnie podroba. Nawet masa swiecaca na indeksach jest krzywo ponakladana. :roll:

;) :evil: ;)

post-8188-0-08205500-1330693208.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolor tarczy przywodzi mi na myśl nocnik mojego dziecka :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dlaczego Rolex, choc to znamienita marka robi same obciachowe zegarki kojarzące się z dresem, bazarem ...

Szczerze mowiac, nie widzialem dresa ani handlarza bazarowego majacego roleksa na reku...

ja widziałem niejednogo z roleksem na ręku.

Z Rolexem żadnego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, trochę źle sformułowałem... :wink:

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Paweu

Z Rolexem żadnego :lol:

Przepraszam, ze sie czepiam, ale po polsku prawidlowo jest wlasnie powiedziec z 'Roleksem'. Polski alfabet nie ma 'x' i w kazdym przypadku z wylaczeniem mianownika 'x' zastepujemy 'ks'. Czyli: fajny Rolex, ale kupiłem Roleksa :)

A co do zegarka to rzeczywiscie paskudny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ze sie czepiam, ale po polsku prawidlowo jest wlasnie powiedziec z 'Roleksem'. Polski alfabet nie ma 'x' i w kazdym przypadku z wylaczeniem mianownika 'x' zastepujemy 'ks'. Czyli: fajny Rolex, ale kupiłem Roleksa :)

A co do zegarka to rzeczywiscie paskudny...

dziekuje za info

a co do rolexa to ta forma byla robiona dla arabow 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Paweu

czyzby taki kolor pasowal do bialych mercedesow? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to już wiem dlaczego rolex jest ulubioną marką afgańczyków, turków, marokańczyków i innych naleciałości.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ulega wątpliwości,że rolex to dobry zegarek,choć uważam,że spora część kwoty jaką się za niego płaci to opłata za brend.Mój dobry znajomy nabył submarinera(nowego) i zegarek przestał chodzić.Całe szczęście ,że był na gwarancji:)Wykonanie jak na te pieniążki też jest takie sobie,denerwuje mnie ta blacha w zapince bransolety,mało to poważne.Bardziej podoba mi się el primero,który jest odpowiednikiem submarinera w zenicie-jest według mnie dużo lepiej wykonany.

Cóż świat nadal ma świra na punkcie rolka i to nie tylko arabowie,ale głównie amerykanie,a w europie włosi uganiają się za zegarkami tej marki.Ponoć na submarinera i daytonę są zapisy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Paweu

Rolex (przynajmniej w Polsce) przechodzi chyba chorobę przepopularnienia :lol: Roleksa zna kazdy, a np. Patek ktory jest duzo lepsza marka jest juz o grom mniej znany. Takie cos czesto dotyczy firm odziezowych, zalew podrobkami powoduje obnizenie prestizu samej marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw sprawdz, a potem sie smiej... z siebie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość crategus

:D :evil: :)

<cut>

Niektóre orginalne rolexy wyglądają fabrycznie jak swoje własne podróby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.