Masu 9837 #1 Napisano 9 Maja 2019 Tytuł: Kamertonowy zawrót głowy czyli...AccutronKto: Kto chce Słynna seria od Bulovy. Może być pierwowzór, mogą być nowe modele z serii Accutron II, mogą być reedycje. Wszystkie chwyty dozwolone - ważne żeby były "widełki" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9154 #2 Napisano 9 Maja 2019 Tytuł: Kamertonowy zawrót głowy czyli...AccutronKto: Kto chce Słynna seria od Bulovy. Może być pierwowzór, mogą być nowe modele z serii Accutron II, mogą być reedycje. Wszystkie chwyty dozwolone - ważne żeby były "widełki" Pamiętaj, że Kamertony to nie tylko Bulova 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9837 #3 Napisano 10 Maja 2019 Wiem, dlatego właśnie ten dopisek o Bulwie. Zależy mi na tym żeby na zdjęciu było widoczne logo Accutrona - uważam je za bardzo fotogeniczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9837 #4 Napisano 10 Maja 2019 Nikt nie chce się pochwalić Bulovą? No nie wierzę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 4224 #5 Napisano 10 Maja 2019 Ja mam taką z giętym szkiełkiem. Za czorta zdjęcia nie wychodzą 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9837 #6 Napisano 11 Maja 2019 Ja też mam taką co to szkło się wypukliło i właśnie to w niej fajne. Dawaj, spróbuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2307 #7 Napisano 30 Maja 2019 To wyzwanie jeszcze aktualne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9837 #8 Napisano 30 Maja 2019 Jasne, tyle że póki trwa konkurs miesięczny, wyzwania są wstrzymane. Potem możemy stawać w szranki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2307 #9 Napisano 31 Maja 2019 Ok. Muszę się przygotować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9837 #10 Napisano 31 Maja 2019 Będę czekał z niecierpliwością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach