Master Yoda 2171 #1 Napisano 9 Czerwca 2019 Temat na konkurs fajna sprawa.A ja mam jeszcze pomysł na wątek zdjęć makro - zegarkowych.Chyba nie było dotąd?Sam niestety nie umiem robić zdjęć makro, więc może któryś z kolegów rozpocznie?No to zaczynamy Proponuje numerować zdjęcia, kolejno......Będzie łatwiej odnieść się do konkretnej fotografii 1 2 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2 Napisano 9 Czerwca 2019 3. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #3 Napisano 9 Czerwca 2019 4 5 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4 Napisano 9 Czerwca 2019 6. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #5 Napisano 9 Czerwca 2019 7. 8. 9. 10. Szczególnie omegi szkoda, ale fotka była robiona spontanicznie kiedyś po zdjęciu z nadgarstka i koronka wygląda jak wysypisko śmieci 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #6 Napisano 9 Czerwca 2019 11 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #7 Napisano 9 Czerwca 2019 I to na takie zdjęcia warto w tym temacie czekać - super! 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #8 Napisano 9 Czerwca 2019 I to na takie zdjęcia warto w tym temacie czekać - super!Dzięki, co jakiś czas robię to będę tu podrzucał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #9 Napisano 9 Czerwca 2019 Fajne fotki, denver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #10 Napisano 9 Czerwca 2019 Wszystkie fajne, 9 ciekawa z tym odbiciem, 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #11 Napisano 9 Czerwca 2019 Wszystkie fajneOczywiście, ale te Marka jakoś się wtrozniają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #12 Napisano 9 Czerwca 2019 Z przed chwili (KLIK NA FOTO) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #13 Napisano 9 Czerwca 2019 Bardzo fajne to Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14 Napisano 9 Czerwca 2019 Bardzo fajne to Seiko.To ostatni zakup Seiko, mam już wszystko czego chciałem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #15 Napisano 9 Czerwca 2019 To ostatni zakup Seiko, mam już wszystko czego chciałem Nie wierzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #16 Napisano 9 Czerwca 2019 To ostatni zakup Seiko, mam już wszystko czego chciałem To teraz Marek pójdziesz w R 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #17 Napisano 9 Czerwca 2019 12. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #18 Napisano 9 Czerwca 2019 Nie wierzę Żonie też tak powiedziałem To teraz Marek pójdziesz w R Rolexy posiadałem wcześniej niż powstało forum, dziś nie mam zamiaru, pieniędzy ani ochoty brać udziału w tej grotesce jaką wystawia na swoich deskach "Rolex i Spółka" Czekam tylko jak fanom zaczną wydawać kartki jak za PRLu np "jedno ogniwo", lub " szkiełko czekoladopodobne"Komitety kolejkowe już mają jak za meblościanką I się cieszą TigerBear Co za "naleśnik" masz do makro?, 12 super. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #19 Napisano 9 Czerwca 2019 Z przed chwili To jest makro? 12. Super 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #20 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) To jest makro? Tak, od 2:1 to już makro... Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #21 Napisano 9 Czerwca 2019 @denver47Nr 9 jest MZ fantastyczne. A na koronce to przecież nic innego, jak pył księżycowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81675 #22 Napisano 9 Czerwca 2019 9 wymiata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #23 Napisano 9 Czerwca 2019 Dzięki Marek, Sigmą Art 70 mm macro było robione. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #24 Napisano 9 Czerwca 2019 13. 14. @TigerBear, dwunastka świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Temption 9 #25 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) 15 Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Temption 0 Pozdrawiam, Zbyszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach