dodge66 16041 #251 Napisano 12 Listopada 2023 16 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #252 Napisano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) 111 Edytowane 18 Lutego przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #253 Napisano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) 111 Edytowane 18 Lutego przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #254 Napisano 29 Sierpnia 2024 4 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #255 Napisano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) 111 Edytowane 18 Lutego przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #256 Napisano 31 Sierpnia 2024 6 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #257 Napisano 12 Września 2024 (edytowane) 111 Edytowane 18 Lutego przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #258 Napisano 27 Grudnia 2024 (edytowane) 111 Edytowane 18 Lutego przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46650 #259 Napisano 31 Grudnia 2024 W dniu 19.06.2020 o 20:45, Perpetuum Mobile napisał(-a): Piękne zdjęcia makro zachęciły mnie do sięgnięcia do sakiewki. Robert, wielu nowych zdjęć makro w 2025 życzymy 😉 Od dawna nic tu nie wstawiasz, a tyle nowych zegarków masz... 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67015 #260 Napisano 31 Grudnia 2024 1 minutę temu, AK&AK napisał(-a): Od dawna nic tu nie wstawiasz, a tyle nowych zegarków masz... O kurcze. Jakie stare zdjęcie 😮mi przypomnieliście. Tego Phoibosa, to już od dawna ktoś inny pokazuje na Forum I rzeczywiście, w międzyczasie zdążyłem nawet kupić (i w odruchu zdrowego rozsądku szybko sprzedać) nowy wypasiony aparat fotograficzny 😉 . Skończyły się konkursy fotograficzne to i zapał do fotografowania się skończył. Ale właśnie dzisiaj przyszedł do mnie nowy (używany, ale dla mnie nowy) zegarek. Zasługuje na ładną sesję makro. Na ile będę potrafił, bo mamy tu wielu innych, naprawdę świetnych fotografów na Forum. A tutaj wrzucę coś z połowy roku. Na pewno już widzieliście w innym wątku: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46650 #261 Napisano 1 Stycznia 19 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Ale właśnie dzisiaj przyszedł do mnie nowy (używany, ale dla mnie nowy) zegarek. Zasługuje na ładną sesję makro. Gratulujemy i... pochwal się :). 19 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): (...) Tego Phoibosa, to już od dawna ktoś inny pokazuje na Forum. Tak, całkiem mu dobrze u Sławka. 19 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): A tutaj wrzucę coś z połowy roku. Na pewno już widzieliście w innym wątku: Świetne zdjęcia, świetnego zegarka. 1 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85233 #262 Napisano 2 Stycznia W dniu 31.12.2024 o 15:26, AK&AK napisał(-a): Robert, wielu nowych zdjęć makro w 2025 życzymy 😉 Od dawna nic tu nie wstawiasz, a tyle nowych zegarków masz... Nawet ja nie pamiętam, że miałeś Phoibosa. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67015 #263 Napisano 2 Stycznia 55 minut temu, kornel91 napisał(-a): Nawet ja nie pamiętam, że miałeś Phoibosa. Miałem Phoibosa tuż, tuż przed Tobą, tylko jakoś się nie utrzymał. Nie bardzo mam kiedy takie klocki nosić: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46650 #264 Napisano 7 Lutego 8 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46650 #265 Napisano 27 Lutego 7 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46650 #266 Napisano 2 Marca 8 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24628 #267 Napisano 2 Marca Makro nie makro.. ale widać cylindryczną sprężynę balansu. 8 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #268 Napisano 3 Marca 2 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #269 Napisano 4 Marca 4 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #270 Napisano 13 Sierpnia 4 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #271 Napisano 7 Października 2 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirty Harry 957 #272 Napisano 26 Października 5 Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Omega Railmaster XXL | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46650 #273 Napisano 31 Października 2 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach