knopek 0 #1 Napisano 9 Lipca 2019 HeyDostałem taki zegarek Paketa 24h z pudełkiem, nowy, nieużywany od nowości czyli od początku lat 90 tych. Nie wiem czemu szyba jest osobno ? da się samemu założyć ?Oddać go na przegląd do zegarmistrza ?Sprzedawano go bez paska ?Jaki wybrać pasek ?Zastanawiałem się nad NATO BOND ? ale nie wiem czy będzie pasował i czy zegarek godzien Może jednak skórzany ?A tak w ogóle co możecie powiedzieć o tym zegarku i ile może być wart ? od razu zaznaczam że nie chce go sprzedać tylko użytkować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cheles 282 #2 Napisano 9 Lipca 2019 Jeżeli chcesz nosić, to na pewno przyda się zrobić przegląd zegarmistrzowski, a i przy okazji zegarmistrz założy szkiełko. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cofer 184 #3 Napisano 9 Lipca 2019 sowieckich zegarków nie sprzedawano w kompletach z paskami, więc tu OK! Odwrotnie w przypadku szkiełka, może jest coś nie-halo skoro jest osobno? Zdecydowanie warto oddać zegarek do przeglądu/przesmarowania, jeżeli chcesz go używać. Dobór paska to sprawa indywidualna. Jak dla mnie, to paski NATO lepiej leżą z zegarkami "bojowymi" typu komandir czy amfibia. Raketa-24 ma spore grono fanów, więc jest zegarem poszukiwanym wśród kolekcjonerów, a więc stosunkowo cennym 0 koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4 Napisano 9 Lipca 2019 To zegarek marki Rakieta, nie Paketa.Fajny model, zwraca uwagę i wywołuje zdziwienie u niektórych z powodu sposobu wskazania czasu, 24h.Zanies do zegarmistrza niech zerknę czy wszystko gra. Ja mam na skórzanym, czarnym pasku, NATO średnio pasuje. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knopek 0 #5 Napisano 9 Lipca 2019 ok, zaniosę do zegarmistrza.a możesz wrzucić fotę ze skrzórzanym paskiem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4826 #6 Napisano 9 Lipca 2019 Co prawda złocona wersja ale podobny 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knopek 0 #7 Napisano 10 Lipca 2019 hm skórzany ładny, a typu mesh ? srebrny albo czarny ?szybę udało się założyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nucky Thompson 22 #8 Napisano 10 Lipca 2019 Wszystko kwestia gustu. Kup sobie jeden i drugi. Będziesz nosił sobie na zmianę 0 Dobre, bo сделано в CCCPGoral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knopek 0 #9 Napisano 15 Lipca 2019 ze względu że mam mało zegarków na bransolecie a tym bardziej nie mam żadnej typu mesh więc padło na właśnie taką.zaryzykowałem i kupiłem Tekla 18mm z dodatkowym zabezpieczeniem 3mm grubości nawet jestem zadowolony foty wraz z moim drugim długoletnim zainteresowaniem chciałem wszystkim podziękować za pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #10 Napisano 15 Lipca 2019 No i super! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nucky Thompson 22 #11 Napisano 17 Lipca 2019 Też poluję... Bardzo ładny stan, choć nie lubię bransolet, to całkiem fajnie się komponuje. Mógłby ktoś w skrócie napisać, jak te strefy czasowe funkcjonują? Z góry dzięki. 0 Dobre, bo сделано в CCCPGoral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #12 Napisano 17 Lipca 2019 Wewnętrzny ring musi być skorygowany z aktualnym wskazaniem czasu (miasto w strefie której się znajdujesz) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach