MeShyEight 0 #1 Napisano 9 Lipca 2019 Stałęm się szczęściwym posiadaczem GW-B5600-2ER. Mam pytanie. Czy da się ustawić by zegarek synchronizował się tylko przez fale radiowe bez czterokrotnego wyszukiwania telefonu przez bluetooth? Wydaje mi się, że jak się wyłączy apką synchronizację to nie synchronizuje się przez nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7263 #2 Napisano 9 Lipca 2019 Myślę, że tak samo jak w GMW.Rozparuj zegarek z telefonem. Wtedy nie będzie szukał telefonu. edit:Jak nie wiesz jak to masz tutaj: ok 21 minuty 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10872 #3 Napisano 9 Lipca 2019 Tylko pamiętaj, aby rozparować po stronie zegarka. Samo rozparowanie po stronie aplikacji nie pomoże. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MeShyEight 0 #4 Napisano 9 Lipca 2019 Dziękuję, zrobione. Na wszelki wypadek pełen reset też. Czyli powinien się w nocy spróbować synchronizować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz B 0 #5 Napisano 26 Sierpnia 2019 I jak podziałało ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desinger 0 #6 Napisano 27 Sierpnia 2019 Przyłączam się do pytania, czy udało się wyłączyć synchronizację czasu przez BT. Mam zamiar kupić GW-M5610 ale jednak wykonanie i kolorystyka bardziej mi pasuje GW-B5600,tylko właśnie martwi mię ta synchronizacja nie noszę telefonu ciągle przy sobie a już w ogóle z włączonym BTco ciekawe ta synchronizacja przez telefon jeśli się nie uda to na wyświetlaczu nie będzie napisu RCVD mimo udanej radiowej synchronizacji w nocy . https://youtu.be/WssKBezkW4o?t=3058 filmik powyżej coś trochę sprawę wyjaśnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7263 #7 Napisano 27 Sierpnia 2019 Sam tak zrobiłem że swoim GMW. Rozparowałem zegarek z telefonem, bo mi to do niczego nie potrzebne.Synchronizuje się nocą i jest dobrze 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQ2EJQ 65 #8 Napisano 2 Września 2019 Zgadzam się z przedmówcą. Ja zrobiłem z moim GMW to samo i też nie mam problemów z synchronizacją. 0 Jurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MeShyEight 0 #9 Napisano 13 Lutego 2020 I jak podziałało ?Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m8kbv 1 #10 Napisano 2 Kwietnia 2020 Witam. Czy paski i bezel pasują od modelu gw-m5610?? W związku z powyższym da się również zamontować w GW-B5600 na bezelu metalowy bumper?Póki co nie rozważam walorów estetycznych, pytam z ciekawości:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19621 #11 Napisano 2 Kwietnia 2020 Czy paski i bezel pasują od modelu gw-m5610??Pasek tak , bezel nie. Bezele pasują od DW/GB/GRX/GWX-5600. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7263 #12 Napisano 2 Kwietnia 2020 Najlepiej pytać w dedykowanym wątku:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/124903-casio-do-kwadratu/ 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach