Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Mi po prawie 2 latach czekania przyszła stalowa Daytona w ubiegłym miesiącu.
Miałem jakąś historię zakupową - natomiast jak dostałem telefon to mocno się zdziwiłem.

Wow. Gratulacje Ja aktualnie dalej czekam - 3 lata i 5mc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Które salony w PL są wciąż zamykane podczas odbioru? Pamiętam moje zdziwienie/przerażenie dawno temu, kiedy jakiś klient zaczął szarpać zamknięte drzwi salonu, kiedy odbierałem zegarek. Salon był wtedy b. mały, przez co ten łomot był tym bardziej donośny.

W Katowicach zamykają jak nie ma nikogo do obsługi osób, które wchodzą a ktoś odbiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos Gassan. W ubiegłym roku byłem na Schiphol kilkadziesiąt (nie kilka) razy i relatywnie często wstępowałem porozmawiać. Zwykle pytałem o stalowe wersje Pepsi, Bruce Wayne, Wimbledon i odpowiedź zawsze była ta sama. Tych modeli, nie wspominając o Daytonie w stali, po prostu w 2025 r. nie mieli. Ani na sprzedaż, ani do zapisania się. Zastanawia mnie czy sytuacja mogła tak diametralnie się zmienić w kilka miesięcy i mam poważne wątpliwości. Teraz jestem tam rzadko, ale z ciekawości wstąpię następnym razem. No bo skoro są do wzięcia od ręki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@czervony w ostatne 10 mięsiecy bylem tam 2 razy i nie pytając o konkretne modele słyszałem dokładnie to samo co Ty, za 10 dni będę kolejny raz i jak sie uda zapytam o te rewelacje ;)

@Krzy_Sztof kolega na forum na koniec 2024 odebral 126720VTNR w tej konfiguracji 

Edytowane przez Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 hours ago, czervony said:

A propos Gassan. W ubiegłym roku byłem na Schiphol kilkadziesiąt (nie kilka) razy i relatywnie często wstępowałem porozmawiać. Zwykle pytałem o stalowe wersje Pepsi, Bruce Wayne, Wimbledon i odpowiedź zawsze była ta sama. Tych modeli, nie wspominając o Daytonie w stali, po prostu w 2025 r. nie mieli. Ani na sprzedaż, ani do zapisania się. Zastanawia mnie czy sytuacja mogła tak diametralnie się zmienić w kilka miesięcy i mam poważne wątpliwości. Teraz jestem tam rzadko, ale z ciekawości wstąpię następnym razem. No bo skoro są do wzięcia od ręki...

Tak, w 2025 dokaldnie tak to wygladalo. Co to samego Gassan to maja dwa punkty, z tego co wiem asortyment jaki otrzymuja jest rozny. Stalowe GMT i Daytony do 'bezclowego' nie trafiaja. Natomiast ten drugi sklep miewa regularnie stalowe GMT i Daytony, glownie z czarna tarcza. Tak mi powiedziano, i nie mam powodow zeby im nie wierzyc. 

Wiem, ze to nie ten sam poziom popularnosci, ale dwa tygodnie temu klientka przede mna wyszla z Submarinerem. To byl ten 'bezclowy' wiec dostala naprawde fajna cene.

Edytowane przez Walezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odbierał ktoś Katowicach Starbucksa? Jaki był czas oczekiwania?

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie doświadczenie z Carollinum w Pradze? Zapisywałem się tam kiedyś i po paru miesiącach nawet przyszło, ale się rozmyśliłem. Wczoraj mi się o nich przypomniało, wysłałem maila i stąd pytanie jak na wstępie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi