Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszlo mi ostatnio podrozowac przez Schiphol i wstapic to butikow Gassan po obu stronach. Okazuje sie, ze od jakichs 3-4 miesiecy zaczeli regularnie dostawac stalowe GMT i Dayton'y. Co do Dayton, to przewazaja te z czarna tarcza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem ostatnio w 1 z 2 Gassan. Jak zawsze bardzo mili do pogadania w oczekiwaniu na lot. Co do zegarków zawsze to samo: mają małą gablotkę w której wystawiają to co jest wolne, reszta display only, większości nowości w ogole nie widzieli / nie mieli.  Jedynym słowem nie ma co robić z gassan na schiphol niewiadomo czego - nie różnią się niczym od innych multibrandów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minutes ago, Jan said:

Bylem ostatnio w 1 z 2 Gassan. Jak zawsze bardzo mili do pogadania w oczekiwaniu na lot. Co do zegarków zawsze to samo: mają małą gablotkę w której wystawiają to co jest wolne, reszta display only, większości nowości w ogole nie widzieli / nie mieli.  Jedynym słowem nie ma co robić z gassan na schiphol niewiadomo czego - nie różnią się niczym od innych multibrandów.

Moje doswiadczenie jest zgola inne, srednio co trzecia wizyta konczy sie dla mnie zakupem stalowego modelu, ktory u innych dilerow jest dostepny tylko na 'wait list'.

Poluje natomiast na konkretny model OP 34 mm i nie moge nic ustrzelic, bo dostaja je rzadziej niz sub'y itd.

Edytowane przez Walezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Walezy napisał(-a):

srednio co trzecia wizyta konczy sie dla mnie zakupem stalowego modelu,

Strach sie bać ile już odebrałeś 🫠 poruszę ten temat przy najbliższej okazji ciekawe co usłyszę 😂

Edytowane przez Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez 2 lata - 2. Ale nie kupuje wszystkiego. Podziekowalem jak chcieli mi sprzedac Exp II, czy DJ'a 36mm.

Edytowane przez Walezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, jaki jest czas oczekiwania na DJ 126300 w konfiguracji smooth z jubilee? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Wuj napisał(-a):

Koledzy, jaki jest czas oczekiwania na DJ 126300 w konfiguracji smooth z jubilee? 

Krótki.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dodałem - green ombre 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Wuj napisał(-a):

Nie dodałem - green ombre 

Nie mam pojęcia jak długo trzeba oczekiwać na tę wersję.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Walezy napisał(-a):

Przyszlo mi ostatnio podrozowac przez Schiphol i wstapic to butikow Gassan po obu stronach. Okazuje sie, ze od jakichs 3-4 miesiecy zaczeli regularnie dostawac stalowe GMT i Dayton'y. Co do Dayton, to przewazaja te z czarna tarcza. 

I co, odebrałeś już od nich GMT lub Daytonę? 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi