Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Dzwonili ? emoji6.png Myślałem, że nr zgubili emoji1787.png

🤫😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Czy dobrą historię, to nie wiem. VIPem nie jestem, coś tam kupiłem, ale zobaczymy co dalej. Mam kilka zapisów i czas leci, więc obstawiam, że w tym roku z czymś zadzwonią emoji14.png Też mi się wydaje, że takiwgo boomu nie ma jak kiedyś, na wtórnym ceny pospadały, to flipperzy nie będą odbieraćpod handel i może kolejki się skrócą emoji6.png

Nie moze, juz tak jest. Dziesieciokrotnie mniejsze zainteresowanie niz w boomie covidowym. 

Kwestia bardzo szybko sie rozwiaze, dzwonia do kolejnym osob, te nie sa chetne. Wiec lista skraca sie blyskawicznie. Do tego stopnia, ze zaraz sie skoncza i beda czekac az klient przyjdzie/wykaze zainteresowanie. 

Rabaty wroca, jedynie najbardziej chodne modele jak pepsi/daytona nadal beda jak juz kupisz X zegarkow wczesniej. Info z pierwszej reki od AD (w tej pierwszej czesci)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi