Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

michail85

Aquaracer z olx

Rekomendowane odpowiedzi

Numer seryjny masz na certyfikacie, zresztą dobrze widoczne na zdjęciu :) więc kobieta nie wie o co chodzi koledze ;) czy cena niska ? to kwarc, także cena raczej powiedzmy normalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Numer seryjny numerem to wiadomo itd. Poza tym wizualnie można odroznic  fabrycznie  kwarc bez lupy- automat z lupą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten numer dobrze widoczny na certyfikacie to nie jest numer seryjny zegarka, który zazwyczaj znajduje się na deklu. ( jest on o wiele krótszy i skład się z paru liter i cyfr) dlatego mam duże wątpliwości odnośnie tej oferty

Ja nie potrafię rozróżnić na podstawie tak kiepskiej jakości zdjęć czy zegarek jest orygilalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nr referencyjny, referencja o to chodziło.  Jezeli chcesz kupić nowy to 20 % rabat jest realny na  promocje swiateczne,  czarny piatek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem w stanie odrożnić na podstawie tak niewyraźnych zdjęć czy zegarek jest oryginalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na chronext certificate pod referencją jest numer seryjny, niestety akurat zasłonięty, z tego co wiem tych kart się nie podrabia, martwi mnie raczej inna rzecz, jeśli sprzedający nie podaje numeru telefonu to zawsze zapala mi się czerwona lampka ostrzegawcza, kontakt mailowy to żaden kontakt <_< zdjęcia to zdjęcia, tylko co faktycznie przyjdzie :ph34r:    

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie o to chodzi, od paru dni nie mogę się doprosić numeru telefony, żadnych zdjęć itp. Jedyna odpowiedz jaka otrzymałem to,ze ogłoszenie jest aktualne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie ja bym odpuścił, konto na olx jest od sierpnia, brak numeru telefonu oraz innych ogłoszeń, może być mina :blink:  :unsure: tyle mojej rady, pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego jeśli nie otrzymam żadnych dodatkowych zdjęć, o które prosiłem, to nie będę ryzykował i odpuszczę. Na podstawie tych informacji nie jestem w stanie stwierdzić czy to jest oryginalny Aquaracer, choć kilka sztuk już miałem w swoich rękach

Wcześniej było jeszcze inne ogłoszenie z Edoxem, tez w zastanawiająco niskiej kwocie, ale już znikło..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.