Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hogg

Coś za mną chodzi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, ale... sam nie wiem za bardzo co konkretnie, poza tym że celuję na 99% w divera. Najchętniej Seiko, może coś co by było alternatywą dla Sumo (miałem czarne i sprzedałem)

Ideałem był by oczywiście diver Grand Seiko, ale to daleko poza moim pułapem finansowym. Niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam trzy divery Seiko na sprzedaż, więc może reflektujesz :)eba81a3678d6a470d951cfd908da107f.jpg0e65ca6f27015aa523a64cbc208248e3.jpg863ae3fd376f90d6eb7abf84892718d1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz.

15216751_IMG_20190930_0958012.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może taki?

Czy on się nosi mniejszy niż jest faktycznie? Nie mam go gdzie przymierzyć, a 17 cm jest ryzykowne do kupowania na odległość.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 18cm nadgarstek, jak wrócę do domu to zrobię ci zdjęcie dokładnie pokazujące jak leży na mojej ręce bo te foty go powiększają.

Czyli wstępnie jest możliwość, że ładnie siądzie bez żadnych zgrzytów. Jest to bardzo budujące

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak nie do końca mi sie udało, na żywo jest trochę więcej tego nadgarstka, ale mniej więcej tak wygląda na 18cm.

A nie chcesz może puścić go w świat? :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję koledzy za propozycje, coś mi w głowie świta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.