Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nasdaq

Zakup na Chrono24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

konkretne pytanie. Czy ktoś miał do czynienia z tym sprzedawcą Watch-Lounge.de ? Sprzedawca z Niemiec. Na chrono 202 opinie, wszystko wygląda bardzo ok no ale zawsze jest ale....Chodzi jednak o zakup na sporą kwotę..... Jestem w mailowym kontakcie ze sprzedawcą. Transakcja poza chrono to oczywiście niższe koszty ale czy bezpiecznie ? Sprzedawca wysyła zegarek kurierem z ubezpieczeniem. Ja oczywiście najpierw robię przelew. Napisałem o fakturę proforma ale czy w takiej sytuacji to w ogóle coś mi w razie czego daje ?

Zegarek jest nowy, kupiony u AD,  z gwarancją itp. Czyli wszystko jak należy. Pytanie co jak przyjdzie do mnie same pudełko albo jakaś podróba ? :)

Prośba o opinię no i może ktoś miał do czynienia z tym sprzedawcą i może się podzielić opinią.

Pozdrawiam i z góry dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie,

Dziękuję za odpowiedz ale link niestety się nie otwiera.

Ponieważ jesteśmy w dziale jaki zegarek to nadmienię że chodzi o Tudora BB58 :)

Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrono24 wprowadziło nową usługę, identyfikację zegarka na postawie zdjęcia. Uaktualniłem apkę , zrobiłem fotkę, sprawdziłem i działa :)  Otrzymujesz podstawowe informacje, takie jak nr referencyjny, prawdopodobieństwo zgodności, cenę szacunkową oraz okres produkowania zegarka w latach. https://www.chrono24.com/info/apps.htm?utm_source=Chrono24_User_Mailings&utm_campaign=852e418007-2019_KW50_Watch_Scanner_Mailing_EN&utm_medium=email&utm_term=0_e16d3f7d62-852e418007-194797209#watch-scanner

Ciekawe, jaką zgodność będzie podawała w przypadku dobrze wykonanych podróbek? ;)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre, do czego ten świat zmierza, mamy już Shazam na zegarki ;), ostatnio ktoś mi pokazywał Shazam rozpoznający roślinki :)

Jeśli chodzi o moją skromną kolekcję to nie rozpoznał tylko Zelosa z meteorytową tarczą, ale to wybaczam, bo mała i mało znana firma. Wszystkie Omesie, Brajtki i Sejkacze rozpoznane ze 100% skutecznością!

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.