Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Darecki

Apart

Rekomendowane odpowiedzi

Co jest nie tak z Apartem? 

Czy to kwestia mentalności ludzi w naszym kraju? Czy generalnie Apart ma za dobrze i selekcjonuje klientów? :) 

Pierwsze moje podejście do zakupów w Aparcie w zeszłym roku - brak możliwości kupna zegarka nie z wystawy, nie kręconego i nie macanego przez setki "apaczy". Wg mnie zegarek z wystawy - wymęczony leżak powinien pójść z dużym upustem, a nie jako nowy produkt w standardowej cenie . W efekcie odpuściłem Breitlinga na rzecz Omegi.

Dzisiaj z kolei wchodzę do Apartu w Silesii w Katowicach i zostałem kompletnie zignorowany :) Co prawda ubrany byłem jak tramp - mało elegancko :) ale to nie powód do unikania kontaktu z klientem i zbywanie go bzdurami. 

Osobiście nigdy niczego w Aparcie już nie kupię bo mam wrażenie że na wejściu oceniają klienta i nie zadają sobie trudu aby go zatrzymać, a do tego jak już ma dojść do zakupu to zachowują się jak obwoźny handlarzyna starzyzną. A normalny człowiek chce jednak aby okazać mu trochę zainteresowania i do tego każdy chciałby kupić produkt nowy "z folią na fotelach" :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, że traktują klienta jak powietrze. Nie ma znaczenia ubranie. Po prostu selekcja pracownika jest nieadekwatna, tak jak jego przygotowanie do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

A ja nie potwierdzam. Zarówno w Galerii Mokotów jak i w Złotych Tarasach nie udało mi się jeszcze obejrzeć zegarków w samotności choćby przez dwie minuty. Niemalże natychmiast podchodzi ktoś z obsługi z propozycją prezentacji zegarka. Apart pod względem jakości obsługi oceniam bardzo dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest nie tak z Apartem? 

Tak postawione pytanie zapowiadało większą dramaturgie zdarzeń, przyznam.

Trochę się zawiodłem. Ale ok.

No cóż, pewnie jest tak, że różnica między "normalnym człowiekiem" a "apaczem" nie jest jednoznaczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, jeżeli sie kupuje drogą rzecz, oczekuje się jednak traktowania na nieco wyższym poziomie. Ja na zawsze zapamietam dzień w którym kupowałem nowe auto. I mimo, że za połowe ceny mogłem mieć używane z dwa razy większą mocą, dwa razu większą ilością szyb na prąd i z klimą, to jednak nigdy nie zapomnę dnia kuedy pracownik salonu zaprowadził mnie do sali sprzedaży, aż ojca zabrałem ze sobą, i brata i narzeczoną...

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie potwierdzam. Zarówno w Galerii Mokotów jak i w Złotych Tarasach nie udało mi się jeszcze obejrzeć zegarków w samotności choćby przez dwie minuty. Niemalże natychmiast podchodzi ktoś z obsługi z propozycją prezentacji zegarka. Apart pod względem jakości obsługi oceniam bardzo dobrze.

W takim razie bardzo cieszę się, że masz takie odczucia jakie powinny być. Pamiętam, że jak byłem kupować mojej, jeszcze wtedy, narzeczonej biżuterię to stałem i czekałem na obsługę 25 MINUT! w pustym sklepie, po pytaniu czy mogę zostać obsłużony dowiedziałem się od 2 różnych pań, że są zajęte. Po tym czasie po prostu wyszedłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne odczucia jak Ty. Salon zegarkowy Apart w Posnanii oraz Starym Browarze - obsługa daje sobie radę. Co prawda, w obu jest tylko jedna osoba dedykowana do zegarków, pozostali to sprzedawcy biżuterii.   

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.