Czwarty Ząb 490 #1076 Napisano 1 Kwietnia Dzięki. Długo szukałem jakiegoś w dobrym stanie bo większość jest podrapana. Najwięcej zadrapań zbierają przyciski z tego co widziałem na tym modelu no i sam ekran więc tym bardziej cieszy, że ten ma zero rys.Bateria zamówiona, CR1616 jest leciutko za gruba i klamra się nie domyka ale zegarek ruszyłSent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #1077 Napisano 3 Kwietnia Jedna z 3 opcji pokazywania czasuSent from my SM-N976B using Tapatalk 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6457 #1078 Napisano 3 Kwietnia Dzisiejszy zakup 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127493 #1079 Napisano 4 Kwietnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beard 398 #1080 Napisano 4 Kwietnia 21 godzin temu, Czwarty Ząb napisał(-a): Jedna z 3 opcji pokazywania czasu Sent from my SM-N976B using Tapatalk Ale to jest ogień 🔥 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1081 Napisano 9 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #1082 Napisano 9 Kwietnia 6 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1083 Napisano 10 Kwietnia 8 godzin temu, G-szok napisał(-a): Przymierzam się do zakupu takiego po taniości, aby bebechy i wyświetlacz były całe i zakucie go w stal 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6457 #1084 Napisano 10 Kwietnia 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Przymierzam się do zakupu takiego po taniości, aby bebechy i wyświetlacz były całe i zakucie go w stal 🤔🤔🤔 jest do tego modelu stalowa koperta ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1085 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, kubaarek napisał(-a): jest do tego modelu stalowa koperta ? Na Ali są i to w różnym wykończeniu, jak się trafi jakiś sprawny szrot to coś pokombinuje 😁😁😁 Jeszcze by się przydała bransoleta z pełnych ogniw, muszę poszukać??? Edytowane 10 Kwietnia przez TomcioMiki 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1086 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Chyba że na taki paseczek 🤔🤔🤔 Edytowane 10 Kwietnia przez TomcioMiki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127493 #1087 Napisano 10 Kwietnia 9 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Chyba że na taki paseczek 🤔🤔🤔 Możesz podać namiar? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1088 Napisano 10 Kwietnia 14 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Możesz podać namiar? Pasek czy koperta ??? 25 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Możesz podać namiar? Nie wiem jak podlinkować stronę z Ali, tak że daję tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #1089 Napisano 10 Kwietnia 36 minutes ago, TomcioMiki said: Pasek czy koperta ??? Nie wiem jak podlinkować stronę z Ali, tak że daję tak. Oj coś czuję że więcej ae-1200 zawita u mnie 🙂 ta stal jest super !! 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1090 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 39 minut temu, G-szok napisał(-a): Oj coś czuję że więcej ae-1200 zawita u mnie 🙂 ta stal jest super !! Mi się podoba, wyrwać sprawnego ogryzka i można kombinować 🤗🤗🤗 Jak by był sprawny już bym brał 😁😁😁 Edytowane 10 Kwietnia przez TomcioMiki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #1091 Napisano 10 Kwietnia 36 minutes ago, TomcioMiki said: Mi się podoba, wyrwać sprawnego ogryzka i można kombinować 🤗🤗🤗 Jak by był sprawny już bym brał 😁😁😁 Do tej stali sam.mechanizm się wrzuca ? Jest cała obudowa z deklem i uszczelka ? 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6457 #1092 Napisano 10 Kwietnia 1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Możesz podać namiar? link Pasek do zegarka ze skóry bydlęcej w stylu retro, metalowa obudowa do Casio AE1200 AE-1200 AE-1200wh AE1300 18mm Vintage Watchband obudowa ze stali nierdzewnej - AliExpress 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1093 Napisano 10 Kwietnia 3 minuty temu, G-szok napisał(-a): Do tej stali sam.mechanizm się wrzuca ? Jest cała obudowa z deklem i uszczelka ? Zobacz tam wyżej na fotki co wrzuciłem 🤗 🤗 🤗 1 minutę temu, kubaarek napisał(-a): link Pasek do zegarka ze skóry bydlęcej w stylu retro, metalowa obudowa do Casio AE1200 AE-1200 AE-1200wh AE1300 18mm Vintage Watchband obudowa ze stali nierdzewnej - AliExpress Ja podlinkowujesz z Ali 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127493 #1094 Napisano 10 Kwietnia 12 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Zobacz tam wyżej na fotki co wrzuciłem 🤗 🤗 🤗 Ja podlinkowujesz z Ali 🤔🤔🤔 Z tel słabo, ale z kompa to oczywiste... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1095 Napisano 10 Kwietnia 15 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Z tel słabo, ale z kompa to oczywiste... No właśnie, gdzie indziej nie ma problemu ale na Ali z fona nie widzę zakładki albo linka 🤔🤔🤔 36 minut temu, G-szok napisał(-a): Do tej stali sam.mechanizm się wrzuca ? Jest cała obudowa z deklem i uszczelka ? Przerzucasz ramkę która jest pod szkłem cały moduł, dekiel masz ze starego i śrubki które są w komplecie, bo w stalowej kopercie masz gwinty nie wkręty 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #1096 Napisano 10 Kwietnia Jest jeszcze ta strona ale ceny wiadomo. Taniej z Alihttps://skxmod.com/collections/ae-1200-1300-modsSent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1097 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Czwarty Ząb napisał(-a): Jest jeszcze ta strona ale ceny wiadomo. Taniej z Ali https://skxmod.com/collections/ae-1200-1300-mods Sent from my SM-N976B using Tapatalk Ceny z kosmosu, może bransoleta i dekiel ale koperta odpada 😁😁😁 Edytowane 10 Kwietnia przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62825 #1098 Napisano 11 Kwietnia 🤗🤗🤗 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 914 #1099 Napisano 11 Kwietnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #1100 Napisano 12 Kwietnia FajnySent from my SM-N976B using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach