Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
siwybialy

Zna ktoś sklep ZegarkowyGigant.

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz brać, to Polska filia giganta zegarkowego ze Skandynawii.

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiony zegarek prawie miesiąc temu i do tej pory nie dotarł.

Niby go namierzają, sprawdzają co się stało, ale kiepsko to widzę.

Nie polecam - najprawdopodobniej nacięli mnie na kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w trakingu co pokazuje, jak paczka nie dotrze do ciebie to muszą oddać kase lub wysłać ponownie. U mnie DHL ostatnio próbował dostarczyć paczkę od września, 2x paczka zniknęła w transporcie, 2 x wróciła do nadawcy nie wiadomo czemu a za piątym razem okazało się że system obcina mój adres i dane są niekompletne. Tydzień temu paczka w końcu do mnie dotarła po samodzielnym przekierowaniu paczki i zmianie adresu na ich stronie.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w trakingu co pokazuje, jak paczka nie dotrze do ciebie to muszą oddać kase lub wysłać ponownie. U mnie DHL ostatnio próbował dostarczyć paczkę od września, 2x paczka zniknęła w transporcie, 2 x wróciła do nadawcy nie wiadomo czemu a za piątym razem okazało się że system obcina mój adres i dane są niekompletne. Tydzień temu paczka w końcu do mnie dotarła po samodzielnym przekierowaniu paczki i zmianie adresu na ich stronie.

Dzisiaj na szczęście forsa wróciła, ale nerwów było sporo. U mnie było podobnie - kurier woził paczkę jak głupi. Z Dani do Polski elegancko, a w Polsce jak utknęła to na dwa tygodnie... i wróciła do nadawcy. Dzwoniliśmy bezpośrednio do firmy kurierskiej, a tam nikt nic nie wie, czemu paczka wraca. Jak coś potrzebujesz - to dzwoń do nadawcy paczki. Ze sklepem ciężki kontakt, bo odpisują bardzo rzadko. Ale po kilkunastu mailach i telefonie - udało się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar kupić u nich casio gbx 100 -1. Jest to nowość casio i raczej mi się spodoba jednak jeśli będę chciał zwróć to koszta będą spore odesłania. Warto kupić w tym sklepie? Szybko realizują zamówienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, grandmaster napisał:

Mam zamiar kupić u nich casio gbx 100 -1. Jest to nowość casio i raczej mi się spodoba jednak jeśli będę chciał zwróć to koszta będą spore odesłania. Warto kupić w tym sklepie? Szybko realizują zamówienia?

Raz kupowałem w listopadzie 2019, mieli przez cały miesiąc black friday i niezłe wówczas ceny.

Wysyłka UPS, ekspresowo, chyba 3 dni od kliknięcia to max. Płaciłem payU bo Paypal niekorzystnie naliczał mi cenę z duńskich koron i cena w PLN liczyła się wyżej niż podana w PLN na stronie a nie mam podpiętej  karty. 

Ale czytałem też, że ktoś narzekał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje temat bo mi wyskoczył przez google i jak był taki to pisze. Chce tam kupić Seiko bo mają konkretny kolor którego w PL nigdzie nie ma i mają taniej. Ktoś jeszcze zamawiał z tej strony? Nie ma jakiś wałów? Wolał bym nawet zapłacić więcej ale mieć coś z Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok temu zamówiłem Prw-60Y-1Aer w śmiesznej cenie (ok850zł). Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, radar333 napisał(-a):

Odkopuje temat bo mi wyskoczył przez google i jak był taki to pisze. Chce tam kupić Seiko bo mają konkretny kolor którego w PL nigdzie nie ma i mają taniej. Ktoś jeszcze zamawiał z tej strony? Nie ma jakiś wałów? Wolał bym nawet zapłacić więcej ale mieć coś z Polski.

Na 99% oni nie z pl wysyłają i to nie polski sklep. Tak jak timestor np.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że to z Danii idzie. Chyba zaryzykuję. Nie ma nigdzie poza USA tego co chce i do tego cena dobra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, radar333 napisał(-a):

Wiem że to z Danii idzie. Chyba zaryzykuję. Nie ma nigdzie poza USA tego co chce i do tego cena dobra...

..z Dania wojen chyba niemieliśmy i chyba Nas lubią - to można  zaryzykować :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.03.2021 o 19:51, radar333 napisał(-a):

Ja kupiłem, ponad rok temu, wtedy mieli bogatszą ofertę, np.  z Seiko żołwie, MM 200 i droższe chyba też. W innych markach również był większy wybór. 

Ale najważniejsze, dobra transakcja, z Danii, błyskawicznie, kurierem UPC. 

Wtedy przez cały listopad mieli Black Friday i ceny były możliwe. 

Zapłaciłem PayU a nie PayPal bo lepiej mnie policzyło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem u nich w grudniu 2020 i wszystko przebiegło wzorcowo. 

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad kupnem seiko w tym sklepie , moje pytanie jest takie czy mnie nie oszukają ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Szymonix napisał(-a):

Zastanawiam się nad kupnem seiko w tym sklepie , moje pytanie jest takie czy mnie nie oszukają ?

Kiedyś kupowałem u nich zegar - wszystko w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, TomG80 napisał(-a):

Kiedyś kupowałem u nich zegar - wszystko w porządku.

Dzieki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi