b_mada 3 #626 Napisano 16 Lipca 2006 Super!Odezwe się na priv'a w sprawie tych cyfrówek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #627 Napisano 17 Lipca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #628 Napisano 18 Lipca 2006 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #629 Napisano 18 Lipca 2006 To ja-Piętaszek! A czyje to ślady? Robinsona? Tak,chyba tu był, lecz odpłynął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #630 Napisano 21 Lipca 2006 mrov@, pierwsze zdjęcie jest niemalże idealne! Ludzie w oddali i te stopy nadające zdjęciu skalę mnie powaliły Gratuluję :wink: Teraz coś ode mnie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #631 Napisano 21 Lipca 2006 no ,no bardzo piekne ! Żebym to ja umiał robić takie zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #632 Napisano 21 Lipca 2006 He, he Aaronek miał imieniny, zapił pałę i nad ranem z pozycji horyzontalnej, na kacu, zrobił zdjęcie cyfrówką kwiatków, które dostał. Prawda? Tylko się nie tłumacz, że jesteś abstynentem. :wink: A tak na poważnie fajne zdjęcie. Gratuluję. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #633 Napisano 21 Lipca 2006 no ,no bardzo piekne ! Żebym to ja umiał robić takie zdjęcia Darku! Ty rób zdjecia swoich zegarków! Nam wystarczy! 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #634 Napisano 22 Lipca 2006 To zdjęcie zrobiłem jak "przystrzeliwałem" aparat przed ślubem W szkole posłużyło jako zdjęcie do konkursu "człowiek w przyrodzie i wobec niej". Ciekawe czy ktoś się zorientuje jakie jest przesłanie tego zdjęcia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #635 Napisano 22 Lipca 2006 To zdjęcie zrobiłem jak "przystrzeliwałem" aparat przed ślubem No! To był wieczór kawalerski :wink: Niewiele sie pomyliłem! 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #636 Napisano 22 Lipca 2006 Hehehe Nie, nie, ja tylko zdjęcia robiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość padre_cornelone #637 Napisano 22 Lipca 2006 " Ciekawe czy ktoś się zorientuje jakie jest przesłanie tego zdjęcia... " Miłość pokona nawet kamień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #638 Napisano 22 Lipca 2006 Przesłanie tego zdjęcia to: TEśCIOWA CZUWA 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość padre_cornelone #639 Napisano 22 Lipca 2006 Nawet przywalona takim kamiennym (fakt pęknietym) blatem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #640 Napisano 22 Lipca 2006 A o północy...Cichy zgrzyt....Płyta się odsuwa...i....Wyskakuje teściowa :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #641 Napisano 22 Lipca 2006 Jak mawiali strożytni Rzymianie: Złego diabli nie wezmą... :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #642 Napisano 22 Lipca 2006 Jak mawiali strożytni Rzymianie: Złego diabli nie wezmą... :twisted: Nawet żmije zdychają po ukąszeniu, a teściowa idzie dalej.. A po upadku na beton straciła wszystkie zęby biedulka. Zostały jej tylko dwa. Jeden dla otwierania piwa zięciowi, a drugi, żeby ją bolał. :twisted: Ale zaraz... Aaronek był jeszcze przed ślubem. Jeszcze nie wiedział co to za rozkosz to powinowactwo. Odpada w takim razie. Szukajmy dalej. :wink: 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #643 Napisano 23 Lipca 2006 A może: głową muru nie przebijesz, ale różą owszem... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #644 Napisano 23 Lipca 2006 Lub"Co nam zdjęcie owo wróży" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #645 Napisano 23 Lipca 2006 Owo zdjęcie nam tu wróży że jej zapach mury burzy 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #646 Napisano 23 Lipca 2006 Miłość pokona nawet kamień Brawo Mamy romantyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #647 Napisano 23 Lipca 2006 Czyli taka trawestacja paremii "Amor omnia vincit"? 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #648 Napisano 23 Lipca 2006 Ciekawe co faktycznie ma oznaczać? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość padre_cornelone #649 Napisano 23 Lipca 2006 Miłość pokona nawet kamień Brawo Mamy romantyka Jeden jest cholerykiem, drugi potrafi przeskoczyć atlant(ic)yk Mnie na drugie imię możesz mówić romantyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #650 Napisano 24 Lipca 2006 Coś ode mnie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach