JAN89R 12 #1 Posted August 13, 2005 Prócz nadrzednego hobby - zegarki posiadam jeszcze jedno i kilka innych. Czy szanowni forumowicze robią zdjęcia ale takie inne niż z rodzinnych zabaw hulaszczych... np.? a czasem proboje - o tu mam zdjecie ktore mi sie podoba od storny czysto technicznej nie jest doskonałe niestety a szkoda bo motyw uwazam a zreszta sami ocencie... na www.dfoto.pl zaczynam tworzyc galerie - ostatnie zdjecie REJS (na miniaturce w najnowszych widac statek) pozdrawiam 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
michalop 223 #2 Posted August 13, 2005 bardzo ładne...ja też trochę bawiłem się fotografią piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Share this post Link to post Share on other sites
otho 2 #3 Posted August 13, 2005 No, no, no... Wasze zdjęcia robią duuuże wrażenie... Czarujące. Mamy kandydatów na następców Man Ray'a 8) Same talenty! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #4 Posted August 13, 2005 Janek czym robiłes to zdjęcie? 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
b_mada 5 #5 Posted August 13, 2005 Ja też się troche bawię fotografią Oto przykłady: Wszystkie zdjęcia robiłem starym zenitem Także te montaże-nałożenia, są uzyskane za pomocą tylko aparatu, bez używania komputera, czy jakiejkolwiek elektroniki 0 Share this post Link to post Share on other sites
otho 2 #6 Posted August 13, 2005 Fajne :!: @ Piotrek: 1200 :!: 0 Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #7 Posted August 13, 2005 a dlaczego pytasz mnie Felo? - samsung digitech a5 ale mogłobyc lepsze jakosciowo - to akurat było najlepsze ujecie ale na zoomie 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #8 Posted August 13, 2005 bo właśnie szukam czegoś.,.. :cry: mojego cyber shota szlag trafił :cry: 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #9 Posted August 13, 2005 Kolejna odsłona: tym razem- lekko uciete ale na czasie zagadka jaki to krzew - dodam tylko że chroniony a tu moja skromna osoba z nawidocznionym zegarkiem do zadańspecjalnych (pływanie, wojaże skoki ze spadochronu itp.) a tu mój zawsze uśmiechniety piesio 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #10 Posted August 13, 2005 aha dodam... : osiemnaste piwo tego dnia na mazurach 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #12 Posted August 13, 2005 Janek Twoja to sunia???sliczności :twisted: 0 Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #13 Posted August 13, 2005 moja - 3 lata ma - a skad wiesz że to suka - widac po oczach? 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #14 Posted August 13, 2005 jasne 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #15 Posted August 13, 2005 Janek pochwal się -shockiem w odpowiednim miejscu na forum,zrób to dla G-mana 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #16 Posted August 13, 2005 G-shockiem z tego zdjęcia 0 Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #17 Posted August 13, 2005 ... to timex trial runner - ale niezniszczalny jak g-shock 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #18 Posted August 13, 2005 to też ładnie 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest G-MAN #19 Posted August 13, 2005 pewnie ze tez ładne! moze z pozoru na tym forum jestem tylko mega wielbicielem G-SHOCK'A ale tez uwielbiam TIMEX'A!Za to ze takze robi świetnie wytrzymałe zegarki! jezeli szukac konkurenta dla G-SHOCK'A to tylko wsród TIMEX'A! 8) POZ. DLA WSZYSTKICH G-SHOCK'O I TIMEX'O NOSICIELI! 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #21 Posted August 19, 2005 ... ja mam aparat z 5.0 mp i makro wykonywac mozna z odleglosci 4 cm jesli jednak aparat jest gorszy to napewno proponuje statyw i tylko i wyłacznie swiatło dzienne - i bez jakichkolwiek zoomow jesli makro z 30 cm mozesz tylko robic to daj na najwieksza rozdzielczosc i jakos zdjecia... pozniej z wielkiego zdiona wytnij interesujacy Ciebie obiekt 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites
Guest yarhard #23 Posted August 20, 2005 na www.dfoto.pl zaczynam tworzyc galerie zamiast dfoto polecam ci raczej www.foto.fotoarts.pl o wielel wyższy poziom (moje subiektywne zdanie). najprawdopodobniej ostro Cię tam zweryfikują, ale chyba o to chodzi jesli czlowiek chce sie czegos nauczyc . osobiscie bywalem tam swego czasu bardzo czesto, ale zaczzela mnie wkurzac atmosfera wzajemnej adoracji stalych bywalcow (no to jest minus) i teraz odwiedzam ich sporadycznie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
JAN89R 12 #24 Posted August 20, 2005 ... czekam zniecierpliwiony..!!! a tak zapytam Felo ile ty masz lat ? ja tez bede miaŁ syna - lub córke... termin jest na 8 marca... fajnie... 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Share this post Link to post Share on other sites