-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Topaz
W wakacje kupiłem z ciekawości takie CASIO MRW-220HCM-5BVEF.
Fajny, prosty w obsłudze, z datą i dniem tygodnia, 100m, bezel obrotowy, luma. Wszystkomający superzegarek. Cieszyłem się i szybko mój zachwyt nad tym taniutkim zegarkiem skończył się... oddaniem go "w ludzi". Kolega, który go dostał, do dzisiaj nie może się nachwalić.
Przypomniałem sobie o tym modelu niedawno i zakupiłem jego klony: CASIO MRW-200H i CASIO MRW-200HC.
Modeli tego CASIO jest kilkanaście, można wybierać i zacząć zbierać.
Dekielek stalowy, jak w wiekszości CASIO, a pasek miękki i na każdy nadgarstek.
Wszytko funkcjonuje, trafia w indeksy, przestawia się punktualnie, wygląda dobrze i jest z dobrych materiałów i to za około 80-100 zł.
Luma na wskazówkach, nawet na sekundowej, a w zależności od wersji pokryte są też indeksy.
Na ręku leży wygodnie. A że to plastik, jest lekki i praktycznie się o nim zapomina.
Zegarek idealny. Do większej popularności brakuje mu tylko kilku dodatkowych zer w cenie.
-
By adamtt
Cześć!
Poszukuję zegarka na co dzień. Chcę jednak, aby posiadał on tą nutę elegancji. Zainteresował mnie Casio EDIFICE EFS-S530L-5AVUEF. Będzie to dobry wybór w tym budżecie, czy może polecicie coś innego? Chciałbym ograniczyć się w budżecie 700zł.
Dodam, że chronograf jest mi obojętny, pasek skórzany, wielkość raczej max. 43mm.
Dzięki z góry
-
By Daniel.J
https://m.ceneo.pl/30025364;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&gclid=Cj0KCQjwpNr4BRDYARIsAADIx9wPqG46Ku0Piyb_Gax1e6Z14elQKQeWbSD8SmvKcuUdn3tJHk3sjzIaAlIdEALw_wcB#tab=click&shop=147420478
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-invicta-pro-diver-professional-22050
ps:co sądzicie o marce invicta, jest to marka godna polecenia?
-
By lukaszsf
Witam serdecznie,
od jakiegoś czasu szukam odpowiedniego zegarka dla siebie i choć w pierwszej kolejności wybór miał paść na CASIO RANGEMAN GW-9400 to zdałem sobie sprawę że funkcje które posiada niekoniecznie mi się przydadzą. Będę korzystał z nich od święta a i tak najprawdopodobniej w formie ciekawostki niż faktycznie użytecznych funkcji.
Po przeanalizowaniu tego co faktycznie mi się przyda wybór padł na jeden z modeli GBD/GBA-800 a że ma być to zegarek sportowy to uważam że zasłanianie cyferblatu przez dodatkowe wskazówki które nic nie wnoszą a zajmują jednie przestrzeń roboczą będą zbyteczne. Tak więc GBD-800.
Szukałem informacji dotyczących różnic między GBD-800-1B a GBD-800SF-1 i nie jestem przekonany czy pomiędzy wersją kolorystyczną istnieją stąd pytanie do was.
Na jednym ze sklepów różnice między z zegarkami na korzyść GBD-800SF-1:
GBD-800-1B
GBD-800SF-1
Sygnał pełnej godziny, Auto kalendarz, am:pm / 24h, Afterglow, Dual time, Pamięć okrążeń
Czy faktycznie wersja GBD-800-1B jest pozbawiona tych funkcji?
-