mario1971 67171 #626 Napisano 23 Stycznia Pierwszy set dla Igi 7:5. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #627 Napisano 23 Stycznia (edytowane) Drugie niestety zaczęła bardzo źle...0:3 0:4 trzeba chyba mysleć o 3 secie Edytowane 23 Stycznia przez Valygaar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markali 368 #628 Napisano 23 Stycznia (edytowane) 28 minut temu, Valygaar napisał(-a): 30 minut temu, Valygaar napisał(-a): Już gra, trudny mecz, teraz 5:4 UPDATE: 7:5 ale był mały dołek, zacięty mecz To co wytłuściłem napisałeś o Idze? Iga Świątek sportowe dno? 😉 Nieee! Napisałem na początku: OGÓLNIE. A swoje zdanie na temat I. Ś. mam i nic tego na razie nie zmieni. Nie jest najlepsze. Sytuacji było wiele.... Ale ta dyskusja do niczego nie doprowadzi. Niech każdy lubi co chce więc kończę Edytowane 23 Stycznia przez markali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #629 Napisano 23 Stycznia Znowu nie będzie finału WS'a między dwoma najlepszymi zawodniczkami na świecie 😏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63006 #630 Napisano 23 Stycznia Drugi 6:1😟😟😟 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #631 Napisano 23 Stycznia Wygląda jak pamiętny mecz z Osaką. Oby też taki był koniec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markali 368 #632 Napisano 23 Stycznia (edytowane) Keys serwis dobry ma... Byle nie było jak np. snookerze - kto się rozegra i dogania ten wygrywa - znaczy się znajduje sposób. Edytowane 23 Stycznia przez markali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #633 Napisano 23 Stycznia 20 minut temu, Keniutek napisał(-a): Znowu nie będzie finału WS'a między dwoma najlepszymi zawodniczkami na świecie 😏 Wygra ta, która ma mocniejszą głowę w tej chwili. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63006 #634 Napisano 23 Stycznia 9 minut temu, mario1971 napisał(-a): Wygra ta, która ma mocniejszą głowę w tej chwili. Już mi starczy, nie oglądam 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #635 Napisano 23 Stycznia 6 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Już mi starczy, nie oglądam 😁😁😁 Nie będź miękka faja. 😉 Wygra lepsza... 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #636 Napisano 23 Stycznia Wygrała lepsza, i nie była nią Iga. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6257 #637 Napisano 23 Stycznia Trzeci set był kapitalny, niestety finalnie dla Keys. Szkoda wielu (zbyt wielu) łatwo oddanych punktów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #638 Napisano 23 Stycznia Od 7:5 w dogrywce Iga się zatrzymała. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #639 Napisano 23 Stycznia To finału można nie oglądać. Szybkie 6:2/6:1 i po zawodach... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63006 #640 Napisano 23 Stycznia 28 minut temu, mario1971 napisał(-a): Wygrała lepsza, i nie była nią Iga. A ja dokończyłem sobie film 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #641 Napisano 23 Stycznia 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): A ja dokończyłem sobie film 😁😁😁 Prawdziwy kibic. 👍 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63006 #642 Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Prawdziwy kibic. 👍 😜😜😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #643 Napisano 25 Stycznia Keys nieźle weszła w ten finał. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #644 Napisano 25 Stycznia (edytowane) Luźna ręka i nic do stracenia, tak trzymać. Darcie japy przez Sabalenkę jest nie do zniesienia, domownicy zastanawiają się, co "to". edit: no i mamy starą, dobrą Keys. Błąd za błędem i walenie ile fabryka dała. Dziewczyna potrafi wygrać seta 6:0, żeby dwa następne oddać tym samym wynikiem. Emocje właśnie się skończyły... Edytowane 25 Stycznia przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #645 Napisano 25 Stycznia Wcześniej pisałeś o szybkim 6:2, 6:1 🤔 Miało być łatwo. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #646 Napisano 25 Stycznia (edytowane) Cieszę się, że nie jest. Dotychczasowe osiągnięcie i schemat występów Keys, nie napawały optymizmem. Nowy trener/mąż widać poukładał trochę głowę... ale to i tak będzie za mało moim zdaniem. Edit: dlatego właśnie nie obstawiam wyników sportowych. Duża w sumie niespodzianka i bardzo fajna historia, gratulacje dla amerykanki, zasłużyła, pokonała Rybakinę, Igę, Sabalenkę 👍🏼 Edytowane 25 Stycznia przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #647 Napisano 25 Stycznia Keys była w gazie cały turniej, grała cały czas swoje. Jestem pod wrażeniem szczególnie jej psychiki. Decydujące mecze wygrywała punktami na styk, ale głową dla mnie bez straty seta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #648 Napisano 25 Stycznia Keys gra mocny, choć mało finezyjny tenis. Tym razem wystarczyło na najlepsze rakiety świata. W tym turnieju była faktycznie najlepsza, o jedną piłkę przed Świątek... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67171 #649 Napisano 8 Lutego Hurkacz walczy w Rotterdamie z Alcarazem o finał tego turnieju. W 3 secie Hiszpan ma przewagę jednego przełamania. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 280 #650 Napisano 9 Lutego Pierwszy set, prowadzenie 4:1... i totalny hebel. Mogło być lepiej ale i tak, bez większego wstydu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach