Sign in to follow this
Followers
0
Ustawienie faz księżyca Edox LES BEMONTS 01651 3 NIN
Pomoc w ustawieniu faz księżyca Edox LES BEMONTS 01651 3 NIN
By
dolar, in Podręczniki i porady
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By luwi
Witam forumowiczów. Jestem zupełnym laikiem noszącym Timex przez ok. 20 lat. Poszukuję nowego zegarka na pasku brązowym/jasnobrązowym (to akurat można wymienić), natomiast najważniejsze cechy to:
kwarcowy fazy księżyca szkło szafirowe wygląd klasyczny/vintage pasujący do koszuli/garnituru na pasku skórzanym do 1500zł Z tymi parametrami znalazłem tylko jeden Bergstern Harmony B072G322 w Apart za 1050zł. Niestety naczytałem się tutaj, że to firma krzak pod Aparta, więc nie wiem gdzie dalej szukać. Podobają mi się poniższe zegarki, ale mają mineralne szkło.
Zeppelin LZ120 Rome Quartz
Timex Marlin
Prosiłbym Was o podpowiedzi i sugestie.
-
By Sisqo
Sprzedam
Frederique Constant Manufacure Slimline Moonphase (FC-705N4S6)
Full set. Pełen komplet - Pudełka, dokumenty, karta, przywieszki
Polska dystrybucja
Technikalia:
- Mechanizm: FC-705 mechanizm automatyczny manufakturowy 42h rezerwy chodu 26 kamieni
- Wodoszczelność: 3 ATM (30m)
- Szkło: Szafirowe z powłoką antyrefleksyjną
- Średnica Koperty: 42 mm
- Grubość Koperty: 11.3 mm
- Materiał Paska: Skórzany ze skóry krokodyla
Stan:
- w skali regulaminowej: 9/10 (Doskonały)
Cena: 6.666 pln 6.333 pln
(cena katalogowa 15.690 pln)
Płatnośc i dostawa:
- gotówka i odbiór osobisty na terenie Górnego Śląska
- przelew i wysyłka ubezpieczonym kurierem
Jestem otwarty na ewentualne wymiany z dopłatami w dwie strony
Zapraszam
-
By luk35
Witam, jestem tutaj nowy chociaż często czytam artykuły z forum, ale do brzegu 😉 że względu na zbliżający się czarny piątek i moje urodziny chcę sprawić sobie nowy sikor. No i od kilku miesięcy nie mogę się zdecydować, rozważałem różne pomysły, ale zawsze wracam do tych trzech zegarków. Proszę uprzejmie ekspertów o pomoc i wyrażenie opinii
-
By TIK TAK
Mamy specjalną ofertę na zegarki Schaumburg Watch z kolekcji Moon. Oferta ważna do 25.01. Realizacja druga połowa lutego. Kontakt pw, email: [email protected], 694727167
MooN 1 i Moon 2: Mechanizm SW11 (Schaumburg Watch na bazie Soprod), średnica 43 mm, grubość 14, 5 ATM, perpetual moon z niewiarygodną dokładnością wskazań faz księżyca, błąd 1 dzień na 122 lata. Cena promocyjna 9900 PLN
Moon 2
Moon 1
Moon Crater : Mechanizm SW12 (Schaumburg Watch na bazie Soprod), tarcza i luneta patynowana, średnica 45 mm, grubość 14, 10 ATM, perpetual moon z niewiarygodną dokładnością wskazań faz księżyca, błąd 1 dzień na 122 lata. Cena promocyjna 9900 PLN
Moon Meteorite z tarczą z meteorytu, Galaxy z tarczą z awenturynu. Średnica 42 mm, WR- 5 ATM, reszta parametrów jak wyżej. Cena promocyjna 15 000 PLN
Meteorite
Galaxy :
Moon Landscape i Hand Made. Tarcza wykonana ręcznie ze srebra Cena 19000 PLN. Czas realizacji ok 2 miesiące
Hand Made Limited- tarcza ze srebra, czas ok. 2 miesiące
Urbanic
Mechanizm SW12 (Schaumburg Watch na bazie Soprod), średnica 45 mm, grubość 14, 10 ATM, Cena promocyjna 10900 PLN
Czarny
Niebieski
Moon Nebula i Andromeda
Mechanizm SW11 (Schaumburg Watch na bazie Soprod), średnica 43 mm, grubość 14, 5 ATM, Cena 11500 PLN
2.Nebula Andromeda
Pozostałem Schaumburgi również dostępne, w tym bestsellery Steampunk i Marine
Zapraszam!
-