Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malwes

Pierwszy post na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Nazywam się Gosia i jest to mój pierwszy post na tym forum. Jestem miłośniczką piór, zeszytów, kalendarzy i zegarków.
Nie wiem czy można tutaj - ale to chyba nie będzie złamaniem regulaminu, jeśli dam link do postu na blogu, który chyba trochę wyjaśnia dlaczego tu jestem:

https://www.cfoeye.com/post/elektronika-czy-tradycja-jaki-rodzaj-otoczenia-biznesowego-preferujesz

Generalnie moje życie zawodowe balansuje między dwoma skrajnościami - finansami a fotografią ;)
Uwielbiam zegarki z widocznym mechanizmem - i o tym będzie mój drugi post, bo chciałabym coś na "rękę" i na pewno się tu poradzę.
Z obecnie posiadanych zegarków mam stareńkiego nakręcanego Atlantica, który jest w rodzinie od lat ale który tak chyba ledwo zipie i muszę znaleźć innego zegarmistrza, bardziej współczesnego Atlantica, Fossila, Tissota (Samsunga Smartwatcha, ugh...no ok, jedyny taki wyskok) i masę dziwności z "Drobiny Czasu" do kieszeni (lub noszę na szyi).
Więc witam się! i będę się tu radzić (zazdroszczę Panom, bo większy wybór ciekawych zegarków niż wersje damskie - a ja mam nadgarstek 14,5cm więc nie zaszaleję z męską wersją :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kłaniamy się nisko dziewczyńskie zegarki, wbrew pozorom, bywają także fajne - coś satysfakcjonującego na pewno da się znaleźć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe preludium :) Witamy!

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Koleżanko,  damskich zegarków jest tu mniej ale za to ładniejsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum. A propos kalendarzy. Można kupić klubowe kalendarze. Temat tutaj:  

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi