Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

WBet

Za co płace? - 2,5k

Rekomendowane odpowiedzi

Mam podobne spostrzeżenia, tzn. że jednak sporo ludzi nosi zegarki.

Zegarek poza swoją podstawową funkcja jest fajna ozdobą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdej z frm w której pracowałam większość zegarki nosiła i w każdej byli też pasjonaci mający ich więcej i z którymi udało się pogadać o nich. Moi prywatni znajomi też noszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, mario1971 napisał:

Może żyjesz w lepszym świecie, bo "szczęśliwi czasu nie liczą". U mnie w firmie (grubo ponad 100 osób) na palcach jednej ręki policzyłbym pracowników bez zegarka na ręce. 

U mnie w oddziale firmy (15 osób) zegarki mają 4 osoby (majtkowiec, kwarc no name i 2 g-shocki). Chyba że liczymy smartwatche i smartbandy - wtedy będą kolejne 3 sztuki. 

A każdego z nich spokojnie stać na zegarek za kilka tysięcy. 

Z racji wykonywanego zawodu, spotykam się z dużą ilością osób z przeróżnych branż i z różnych stanowisk. Od szeregowych pracowników po menedżerów i prezesów.

Z obserwacji bliżej mi do stwierdzenia, że zegarki nosi tak hmm... połowa społeczeństwa?

A czasomierze mechaniczne to już rzadkość... 

5 godzin temu, Malwes napisał:

W każdej z frm w której pracowałam większość zegarki nosiła i w każdej byli też pasjonaci mający ich więcej i z którymi udało się pogadać o nich. Moi prywatni znajomi też noszą.

To mam strasznego pecha bo jeszcze nie miałem okazji pracować z żadnym pasjonatem zegarków :(

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Balansujący Na Osi napisał:

Mam podobne spostrzeżenia, tzn. że jednak sporo ludzi nosi zegarki.

Zegarek poza swoją podstawową funkcja jest fajna ozdobą :)

Otóż to. Większość mężczyzn jakich znam uznaje zegarek za jedyną dopuszczalną ozdobę na ręce (oprócz obrączki oczywiście). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.