adaak 0 #1 Napisano 26 Marca 2021 Dzień dobry, ja tradycyjnie po prośbie.Trafił mi się taki oto zegar.Praktycznie za dwie dobre wódki.I jest w 100% sprawny.Moja prośba jest następująca:Kto tego nie chciał firmować swoją marką? Serdecznie dziękuję za pomoc/oświecenie i pozdrawiam życząc miłego końca tygodnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2 Napisano 26 Marca 2021 Zapomniałem Tak płyty zdobił tylko jeden Niemiec. Alois Alzheimer mu nie było... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold 56 55 #3 Napisano 26 Marca 2021 Dałbym Ci za niego trzy dobre wódki. Co Ty na to ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #4 Napisano 26 Marca 2021 Dam 4 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaak 0 #5 Napisano 26 Marca 2021 a ja dodam piątą za wiedzę o tych płytach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1801 #6 Napisano 26 Marca 2021 Jak masz inne zdjęcia, to wrzuć, może ktoś rozpozna. Jak dobrze widzę ,to ma numer 34XXX, więc nie tak mały. Skrzynia,, baba", ale widok całej by się przydał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #7 Napisano 26 Marca 2021 Zdjęcie skrzyni z zewnątrz nic nie pomoże. Gongu może. No i zawieszenia dolnej części wahadła. To było coś związanego z Kienzle, Kieningerem...diabli wzięli. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaak 0 #8 Napisano 27 Marca 2021 Dzień dobry Panom, dziękuję za zainteresowanie i chęć pomocy.Tu kolejne zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaak 0 #9 Napisano 27 Marca 2021 i jeszcze jedno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach