Vergangenheit 4440 #51 Napisano 29 Maja 2021 Takie porównawcze z Dwissem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #52 Napisano 29 Maja 2021 20 minut temu, Vergangenheit napisał(-a): Takie porównawcze z Dwissem jednak Citizen lepiej mi się podoba chodź Dwiss też fajny jest - model z datownikiem na 6 jakoś nie widziałem do tej pory (chodź ich ogólnie mało widziałem) ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #53 Napisano 30 Maja 2021 Kiedyś taki Citizen Brownie wpadł mi dzieki koledze M.Mike. kolega bardzo załuje a ja baardzo zadowolony. Tak, brakuje mi go teraz w kolekcji Dobrze, że mam kilka innych na pocieszenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54 Napisano 30 Maja 2021 4 minuty temu, M.Mike napisał(-a): Tak, brakuje mi go teraz w kolekcji Dobrze, że mam kilka innych na pocieszenie o widzisz już żałujesz 😁🤬 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #55 Napisano 30 Maja 2021 To dla podgrzania atmosfery mój ulubiony. Tak go lubię, ze go nie noszę bo mi żal porysować...🙃 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #56 Napisano 30 Maja 2021 To dla podgrzania atmosfery mój ulubiony. Tak go lubię, ze go nie noszę bo mi żal porysować...@Vergangenheit litości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #57 Napisano 30 Maja 2021 Dwa lata leży nowy w pudle ,nie wiem już sam czy go sprzedać 😂 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #58 Napisano 30 Maja 2021 Niedługo powinien do mnie dojść Grand Classic to sprawdzę demontaż bransolety I jak tam kajdan? Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #59 Napisano 30 Maja 2021 I jak tam kajdan? Jeszcze czekam, może jutro będzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #60 Napisano 30 Maja 2021 5 godzin temu, akism napisał(-a): Dwa lata leży nowy w pudle ,nie wiem już sam czy go sprzedać 😂 A gdzie potem coś podobnego dostaniesz ? Nawet jakby mnie przypalali ogniem to będę mówić, że CITIZEN Signature to najlepsza relacja jakość/cena 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #61 Napisano 31 Maja 2021 Jest, jest, ludzie, jest! Grand Classic. Niby nic takiego... ale... Wersja ze złotymi indeksami i wskazówkami na bransolecie!!! Ja bym powiedział, że absolutny rarytas, o którym do czasu kiedy zobaczyłem go na sprzedaż nie miałem pojęcia że istnieje mimo, że interesuję się kolekcją od kilku lat. Był taki na pasku do kupienia na rejsie po Karaibach (obok granatowego bicolora GT i czarnego stalowego GTSa), ale jak wiadomo do wersji paskowych nie pasują bransolety więc to nie ten. Jedyne wzmianki jakie znalazłem o tym zegarku były na oficjalnych stronach Citizena w domenach chińskich i tajwańskich. Brak występowania na rynku wtórnym i niska końcówka numeru seryjnego sugeruje ze wolumen produkcji nie był zbyt duży. Stan I D E A L N Y ! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Miałem wszystkie inne wersje i poszły dalej. Ten raczej dłużej zagrzeje u mnie miejsce. Ostatnio miałem kupować Citizena AQ4024 ale ze względu na mały rozmiar się wstrzymałem (fajnie by było jednak przymierzyć przed zakupem te 37,5mm). Na razie sobie daruję, ten Grand Classic zaspokoił w pełni moje potrzeby na takie zestawienie kolorystyczne.@Hogg patrzyłem bransoletę, zdejmuje się bez problemu tylko trzeba mieć cienkie narzędzie i ze 3 ręce, po wciśnięciu teleskopu z jednej strony trzeba dosyć mocno naciskać maskownicę z góry żeby nie wskoczył z powrotem. To samo z drugiej strony i już. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #62 Napisano 31 Maja 2021 30 minut temu, M.Mike napisał(-a): Jest, jest, ludzie, jest! Grand Classic. Niby nic takiego... ale... Wersja ze złotymi indeksami i wskazówkami na bransolecie!!! Ja bym powiedział, że absolutny rarytas, o którym do czasu kiedy zobaczyłem go na sprzedaż nie miałem pojęcia że istnieje mimo, że interesuję się kolekcją od kilku lat. Był taki na pasku do kupienia na rejsie po Karaibach (obok granatowego bicolora GT i czarnego stalowego GTSa), ale jak wiadomo do wersji paskowych nie pasują bransolety więc to nie ten. Jedyne wzmianki jakie znalazłem o tym zegarku były na oficjalnych stronach Citizena w domenach chińskich i tajwańskich. Brak występowania na rynku wtórnym i niska końcówka numeru seryjnego sugeruje ze wolumen produkcji nie był zbyt duży. Stan I D E A L N Y ! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Miałem wszystkie inne wersje i poszły dalej. Ten raczej dłużej zagrzeje u mnie miejsce. Ostatnio miałem kupować Citizena AQ4024 ale ze względu na mały rozmiar się wstrzymałem (fajnie by było jednak przymierzyć przed zakupem te 37,5mm). Na razie sobie daruję, ten Grand Classic zaspokoił w pełni moje potrzeby na takie zestawienie kolorystyczne. @Hogg patrzyłem bransoletę, zdejmuje się bez problemu tylko trzeba mieć cienkie narzędzie i ze 3 ręce, po wciśnięciu teleskopu z jednej strony trzeba dosyć mocno naciskać maskownicę z góry żeby nie wskoczył z powrotem. To samo z drugiej strony i już. wstaw w miarę możliwości jeszcze pare zdjęć - bo faktycznie wygląda super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #63 Napisano 1 Czerwca 2021 Dzięki za info. Zegarek piękny, gratuluję zakupu, nawet nie wiedziałem że był taki model. Hogg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #64 Napisano 1 Czerwca 2021 wstaw w miarę możliwości jeszcze pare zdjęć - bo faktycznie wygląda super 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #65 Napisano 1 Czerwca 2021 1 godzinę temu, M.Mike napisał(-a): Dzięki - Klasa to wygląda - szyk i elegancja - okraszone nienudnym cyferblatem o indeksach nie wspomnę które robią robotę to świetna linia Citizena - te zdjęcie z przybliżenia tarczy ze wskazóweczkami super wyszło ta parka też świetnie wygląda bransoleta dobrze jest dopasowana do reszty !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #66 Napisano 1 Czerwca 2021 M.Mike no i rozwaliłeś system tym pieknym i mega rzadkim classiciem. Aaaa no i pamietaj, że jestem pierwszy w kolejce po niego.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alo70 991 #67 Napisano 3 Czerwca 2021 O czarnym też nie można zapominać 👍 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44302 #68 Napisano 6 Czerwca 2021 ;] 5 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #69 Napisano 9 Czerwca 2021 Pozwolę sobie wstawić tu, mam nadzieję, że M.Mike się nie obrazi ale dla exceeda nikt wątku nie załozy bo tego praeie nie ma w PL. Jakość hm...musiałbym porównywać go z Omegą, Rolexem, Grand Seiko. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #70 Napisano 9 Czerwca 2021 24 minuty temu, Vergangenheit napisał(-a): Pozwolę sobie wstawić tu, mam nadzieję, że M.Mike się nie obrazi ale dla exceeda nikt wątku nie załozy bo tego praeie nie ma w PL. Jakość hm...musiałbym porównywać go z Omegą, Rolexem, Grand Seiko. Eleganckie cacuszko ehhhh Citizen ot Citizen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #71 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Jeszcze folia na deklu. Bransa rozwala system. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Vergangenheit Fotki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #72 Napisano 10 Czerwca 2021 Jedyny w kolekcjiPSData już przestawiona na 10 Hogg 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #73 Napisano 12 Czerwca 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #74 Napisano 15 Czerwca 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #75 Napisano 15 Czerwca 2021 Na żywo musi być super. Widać, że jest na co patrzeć 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach