Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

SECTOR - Co o tym myślicie ??? Warto ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Oglądajac ostatnio ofertę Time Trend wpadłem na taki oto zegarek:

5142jwDm4QL._SS500_.jpg

na necie znalazłem jeszcze taki:

51vimZJM8PL._SS400_.jpg

Na żywo ten górny wygląda naprawdę super, ale może warto dołożyć i kupić coś lepszego ?

Czy ktoś mi coś może powiedzieć o tej marce. Z tego co pokrętnie tłumaczył mi sprzedawca to marka należy do Seiko. Na necie pisze, że mechanizmy kwarcowe szwajcarskie. Ostatnio mocno myślę nad dużym lotnikiem, i ten wpadł mi w oko. Myślę jeszcze o opisywanym na forum Debaufre Airforce.

Czekam na opinie i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sector to marka wloska. Sector group produkuje tez zegarki: Roberto Cavalli, Just Cavalli, P zero, i cos jeszcze. Jest tez jakos powiazane z Morellato (bardzo porzadne paski do zegarkow i bizuteria), ale nie pamietam jak. Znana marka i obecna w polsce od kilku lat. Jej przedstawicielem jest Zibi.

Mysle ze mozna polecic. Sa z nia klopoty czasem ale nie jest to znacznie wieksza roznica niz przy innych markach. Moze wiecej przestrzegalbym przed modelem analogowo-cyfrowym, ale w analogowych dziala to podobno bardzo dobrze.

Ambasadorem sectora jest andriej szewchenko (czy jak to sie pisze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za info :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem sectora. Do tej pory ktoś go pewnie nosi. Dobra maszyna. Są nawet Swiss Made, a na pewno były.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Sectora, to chyba model 7750 sprzed 10 lat i sprawuje się bardzo dobrze, chociaż teraz uzywam go jako trzeci zegarek - ot tak czasem go założe.

To fajne solidne zegarki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.