Czolo 1479 #1 Napisano 25 Stycznia 2022 Wygląda na to że się doczekaliśmy i Seiko przywraca w pełni rodzinę KS https://www.fratellowatches.com/new-king-seiko-collection/#gref 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25786 #2 Napisano 25 Stycznia 2022 Super bransa i fajne paski. Ja zamówię chyba tego jasnego ze szlifem. 1700 euro, nie jest źle. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4607 #3 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Chyba ich powaliło. Art, zaczyna się pięknym wspomnieniem historii i dochodzimy do momentu gdzie można go przestać czytać: "The watches use the 6R31 automatic, which has 70 hours of power reserve. Seiko provides a box sapphire crystal and an engraved screw-in case back." i to za 1700Euro = to jest bardzo źle a wręcz tragicznie ze 6R a doskonale wiedzą jak przuwrócić Kinga skoro pierwszy obecny model tej serii zrobili na 6L (6R vs 6L ma się tak samo jak Kasprowy VS Mont Blanc!) Autor zaczął ten artykuł tak: "Whether we’re talking about Seiko or Grand Seiko, both have been on a weekly tear regarding new releases. Each week, we seem to get something." To samo zdanie powinno trafić na koniec artykułu. Na moje znaleźli sobie kolejną serię do odcinania kuponów, ja im nie wierzę, za rok będzie pierdyliard odmian King Seiko! = kastratów na 6R a jak dobrze pójdzie to i na 4R. d*pa a nie King! Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Burns 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7692 #4 Napisano 25 Stycznia 2022 Bardzo mi się podoba. Chętnie wybiorę się na przymiarkę. Co do ceny? Zdecydowanie za drogo. 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 8091 #5 Napisano 25 Stycznia 2022 Coś nie widzę mikroregulacji na bransolecie. Nie ma też półogniw. Czarno widzę dopasowanie. 0 FS: Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czolo 1479 #6 Napisano 25 Stycznia 2022 No cóż Stara seria wygrywa chyba to starcie. Nie powiem żeby mi się zupełnie nie podobały, ale pozostanę chyba przy vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 54716 #7 Napisano 25 Stycznia 2022 Czyli można wyprodukować zegarek o fajnej średnicy i z przyzwoitymi uszami - a nie jak u jamnika 😄 0 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach