Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Lorus

eurochron

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lorus

czy ktos moze powiedzec coś o tej marce. mam elektronika tej firmy. chciałbym dowiedziec sie z których lat on jest? koperta jest chyba chromowana bo wyłazi miedziany kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

DDR.lata osiemdziesiate.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiego masz?

62ec77d3c789a306.jpg

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Lorus

dokładnie taki sam. Tylko ze mój koperte ma w nieco gorszym stanie na krawedzaichmiedziany kolor wyłazi. No i ma peknięto szybke - orientuje się ktoś czy mozna to szybke wymienić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wymianą może być krucho (dostępność egzemplarzy na rynku) musisz chodzić po zegarmistrzach i pytać. A co do koperty to w moim jest jak nowa bo zegarek leżał baaaardzo długo w szafie nieużywany.

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eurochron, to była taka firma w Polsce, bodajże z Wrocławia, pod koniec lat 90tych, która zajmowała się montażem instalacji odgromowych na budynkach i konstrukcjach przemysłowych :( Wtedy modne było miec w nazwie ''Euro''. W swojej zawodowej karierze miałem jakis epizod wspołpracy z ta firmą, ale to widac nie ta od zegarków. O zegarkach Eurochron w zyciu nie słyszałem. Ale przysłowie nie kłamie, że człowiek uczy sie całe zycie. ( I głupi umiera) :twisted:

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z pierwszych moich zegarkow - az sie lza w oku kreci :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he he Mam budzik kwarc Eurochron kupiony w Finlandii w bodajze 1990 roku.

Mysle, ze to exportowe Ruhle.

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eurochron to firma z Seebach (Turyngia, niedaleko Eisenach i Ruhli) istniejąca po dziś dzień i produkująca stacje pogodowe, zegarki i budziki. Ich strona :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się dopiszę po latach, bowiem nabyłem ostatnio zegareczek tej firmy i muszę powiedzień, że za te pieniążki (99+ship) jestem bardzo zadowolony. Synchro działa, świeci nieźle, tylko trochę ciężki.... Zobaczymy, co prawda, jak długo, ale na razie jest ok.

eurochron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę odkopię temat, a rotomat Eurochron na 2 zegarki warto kupić? 177 zł kosztuje... Kompletnie się nie znam na tych urządzeniach a potrzebowałbym właśnie taki podwójny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.