Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Montblanc Star Roman Small Second
Montblanc 111881
dodany przez
tanhakkhaya, w Podróbki i zapytania o autentyczność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez adiblue2
Meisterstück 149 Calligraphy Curved Nib - limitowana edycja.
Stan idealny, forumowe 9/10.
Pełny zestaw z polskiej dystrybucji, dowód zakupu.
Zakup 06.03.2023
Cena 2800 zł - realizacja
Wysyłka kurierska Inpostem lub paczkomat 20 zł.
Możliwy odbiór osobisty w Gliwicach lub okolicy.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Meisterstück LeGrand Calligraphy Flexible Nib (MB146)
Stan idealny, forumowe 9/10.
Pełny zestaw z polskiej dystrybucji, dowód zakupu.
Zakup 18.05.2023
Cena 2600 zł - realizacja
Wysyłka kurierska Inpostem lub paczkomat 20 zł.
Możliwy odbiór osobisty w Gliwicach lub okolicy.
-
Przez Pablo Escobar
Witam przeglądając ostatnio internet trafiłem na ten oto przepiękny zegarek link do artykułu http://www.horbiter.com/en/30-minutes-wrist-montblanc-villeret-tourbillon-cylindrique-geospheres-vasco-da-gama-limited-edition/ pozdrawiam
-
Przez domzal
Witam!
Kieruje się do Państwa z zapytaniem o oryginalność pewnego zegarka. Zegarek dawno temu odnalazłem na strychu, bardzo mi się spodobał, zadbałem o niego jak nalezy, wyczyściłem, wypucowałem, skróciłem bransoletkę, wymieniłem baterię i zacząłem go używać. Pewnego dnia napotkałem na identyczny gdzieś w internecie i widziałem, że sporą sumę on kosztuje. Zacząłem interesować się jego historią. Jak się dowiedziałem, mój tata otrzymał go od jakiegoś swojego przyjaciela z Rosji, później z niewiadomych przyczyn rzucił go w kąt i tak przeleżał sobie wiele lat. Posiada widoczne ślady użytkowania, zadrapania na szkiełku i obdrapania bransoletki. Jak niedawno odkryłem nie działa w nim stoper, przyciski górny i dolny po prostu się wciskają bez żadnej reakcji. Powiedzcie mi proszę, czy to zegarek oryginalny? Na ile można go w obecnym stanie wycenić, aby trafił do kogoś kto się na tym zna i zadba o niego w należyty sposób?
Serdecznie pozdrawiam
-