Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tanhakkhaya

Montblanc Star Roman Small Second

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Po długiej przerwie wracam do choroby zwanej zbieraniem sikorków.

Czy ktoś tutaj byłby w stanie pomóc z określeniem czy ten zegarek nie jest podróbką (mam swoją opienię, szukam drugiej)? Niestety oferta online więc foty bezpośrednio od sprzedawcy. 

Z góry dziękuję za każdą formę pomocy.

W

back 1.jpg

back 2.jpg

back 3.jpg

front 1.jpg

side.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oryginał. 

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez adiblue2
      Meisterstück 149 Calligraphy Curved Nib - limitowana edycja.
      Stan idealny, forumowe 9/10.
      Pełny zestaw z polskiej dystrybucji, dowód zakupu.
      Zakup 06.03.2023
      Cena 2800 zł - realizacja 
      Wysyłka kurierska Inpostem lub paczkomat 20 zł.
      Możliwy odbiór osobisty w Gliwicach lub okolicy.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Meisterstück LeGrand Calligraphy Flexible Nib (MB146)
      Stan idealny, forumowe 9/10.
      Pełny zestaw z polskiej dystrybucji, dowód zakupu.
      Zakup 18.05.2023
      Cena 2600 zł - realizacja
      Wysyłka kurierska Inpostem lub paczkomat 20 zł.
      Możliwy odbiór osobisty w Gliwicach lub okolicy.

• Przez Pablo Escobar
      Witam przeglądając ostatnio internet trafiłem na ten oto przepiękny zegarek link do artykułu http://www.horbiter.com/en/30-minutes-wrist-montblanc-villeret-tourbillon-cylindrique-geospheres-vasco-da-gama-limited-edition/ pozdrawiam
    • Przez domzal
      Witam!
      Kieruje się do Państwa z zapytaniem o oryginalność pewnego zegarka. Zegarek dawno temu odnalazłem na strychu, bardzo mi się spodobał, zadbałem o niego jak nalezy, wyczyściłem, wypucowałem, skróciłem bransoletkę, wymieniłem baterię i zacząłem go używać. Pewnego dnia napotkałem na identyczny gdzieś w internecie i widziałem, że sporą sumę on kosztuje. Zacząłem interesować się jego historią. Jak się dowiedziałem, mój tata otrzymał go od jakiegoś swojego przyjaciela z Rosji, później z niewiadomych przyczyn rzucił go w kąt i tak przeleżał sobie wiele lat. Posiada widoczne ślady użytkowania, zadrapania na szkiełku i obdrapania bransoletki. Jak niedawno odkryłem nie działa w nim stoper, przyciski górny i dolny po prostu się wciskają bez żadnej reakcji. Powiedzcie mi proszę, czy to zegarek oryginalny? Na ile można go w obecnym stanie wycenić, aby trafił do kogoś kto się na tym zna i zadba o niego w należyty sposób?
      Serdecznie pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.