zadra 聽聽 1955 #2601 Napisano 2 Sierpnia Klima nawali艂a?聽 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 10374 #2602 Napisano 4 Sierpnia W dniu 2.08.2026 o 22:24, zadra napisa艂(-a): Klima nawali艂a?聽 聽 Tak, bo uszczelki w oknach si臋 powygina艂y i okna otwieraj膮 si臋 tylko troszk臋 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
zadra 聽聽 1955 #2603 Napisano 4 Sierpnia Ja bym z niego nie wysiada艂 latem. To musi by膰聽 super uczucie posiedzie膰 sobie w ukochanym aucie na nas艂onecznionym parkingu przed marketem.聽 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 10374 #2604 Napisano 4 Sierpnia (edytowane) 1 godzin臋 temu, zadra napisa艂(-a): Ja bym z niego nie wysiada艂 latem. To musi by膰聽 super uczucie posiedzie膰 sobie w ukochanym aucie na nas艂onecznionym parkingu przed marketem.聽 聽 Super to nie jest dobre s艂owo, natomiast w Giulii mi klima zdech艂a i jest tylko o tyle lepiej, 偶e mo偶na szerzej otworzy膰 okna.聽 Jeszcze, bo w lewych drzwiach co艣 chrobocze przy opuszczaniu szyby i ciekawe czy i kiedy padnie.聽 聽 Jako艣 nie mam motywacji, 偶eby t膮 klim臋 naprawi膰, bo ja akurat klim臋 bardzo 藕le znosz臋, choruj臋. Niestety odwieczny i chyba nierozwi膮zywalny problem z zatokami. Tak偶e ja kliku u偶ywam tylko wtedy, gdy naprawd臋 bardzo musz臋.聽 Edytowane 4 Sierpnia przez pmwas 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
zadra 聽聽 1955 #2605 Napisano 9 Sierpnia Klima powinna s艂u偶y膰 do obni偶enia temperatury a nie do mro偶enia obj臋to艣ci powietrza. Ludzie zapominaj膮, 偶e r贸偶nica in/out powinna by膰 jak najmniejsza - 4....8stC 偶eby przy wysiadaniu聽 nie narazi膰 organizmu na znaczne szoki termiczne. Oczywi艣cie kierunki nawiewu r贸wnie wa偶ne ..聽 Jak pami臋tam, to Alfic臋 kupowa艂es now膮. Podjed藕 do ASO niech gwarancyjnie pogrzebi膮 w chrobotaniu przy szybie i nie czekaj a偶 nie zamkniesz jej podczas du偶ej ulewy, bo koszty przywr贸cenia zalanego聽wn臋trza b臋d膮 niepor贸wnywalnie wy偶sze..聽 3 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 10374 #2606 Napisano Wtorek o 09:16 (edytowane) W dniu 9.08.2026 o 12:53, zadra napisa艂(-a): Klima powinna s艂u偶y膰 do obni偶enia temperatury a nie do mro偶enia obj臋to艣ci powietrza. Ludzie zapominaj膮, 偶e r贸偶nica in/out powinna by膰 jak najmniejsza - 4....8stC 偶eby przy wysiadaniu聽 nie narazi膰 organizmu na znaczne szoki termiczne. Oczywi艣cie kierunki nawiewu r贸wnie wa偶ne ..聽 Jak pami臋tam, to Alfic臋 kupowa艂es now膮. Podjed藕 do ASO niech gwarancyjnie pogrzebi膮 w chrobotaniu przy szybie i nie czekaj a偶 nie zamkniesz jej podczas du偶ej ulewy, bo koszty przywr贸cenia zalanego聽wn臋trza b臋d膮 niepor贸wnywalnie wy偶sze..聽 聽 Musz臋 jecha膰 ko艅cem wrze艣nia na przegl膮d + przegl膮d rejestracyjny, to si臋 ogranie klim臋 i szyb臋.聽 Edytowane Czwartek o 08:24 przez pmwas 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Krzysztof Sk贸rka 聽聽 7206 #2607 Napisano 10 godzin temu @pmwas聽Gdyby艣 nie pozna艂 Pawle to przed chwileczk膮 intensywnie do siebie machali艣my 馃槈聽 Co robi艂e艣 w moich stronach? Faktycznie twoja pomara艅cza jest nie do pomylenia z czymkolwiek innym. 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 10374 #2608 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Krzysztof Sk贸rka napisa艂(-a): @pmwas聽Gdyby艣 nie pozna艂 Pawle to przed chwileczk膮 intensywnie do siebie machali艣my 馃槈聽 Co robi艂e艣 w moich stronach? Faktycznie twoja pomara艅cza jest nie do pomylenia z czymkolwiek innym. 聽 W moich stronach Ja mieszkam na Klimontowskiej 聽 Jeszcze, bo ja (a zw艂aszcza 偶ona) liczy, 偶e za jakie艣 2 lata ju偶 w jej rodzinnych Tarnowskich G贸rach...聽 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Krzysztof Sk贸rka 聽聽 7206 #2609 Napisano 9 godzin temu Ja te偶 mieszkam na Klimontowskiej 馃檲 To musisz na plasterek whisky zajrze膰 馃ぉ 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 10374 #2610 Napisano 9 godzin temu Pewnie, koniecznie聽 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach