zadra 1950 #2601 Napisano Niedziela o 20:24 Klima nawaliła? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10257 #2602 Napisano wczoraj o 05:37 W dniu 2.08.2026 o 22:24, zadra napisał(-a): Klima nawaliła? Tak, bo uszczelki w oknach się powyginały i okna otwierają się tylko troszkę 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1950 #2603 Napisano wczoraj o 07:54 Ja bym z niego nie wysiadał latem. To musi być super uczucie posiedzieć sobie w ukochanym aucie na nasłonecznionym parkingu przed marketem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10257 #2604 Napisano wczoraj o 09:39 (edytowane) 1 godzinę temu, zadra napisał(-a): Ja bym z niego nie wysiadał latem. To musi być super uczucie posiedzieć sobie w ukochanym aucie na nasłonecznionym parkingu przed marketem. Super to nie jest dobre słowo, natomiast w Giulii mi klima zdechła i jest tylko o tyle lepiej, że można szerzej otworzyć okna. Jeszcze, bo w lewych drzwiach coś chrobocze przy opuszczaniu szyby i ciekawe czy i kiedy padnie. Jakoś nie mam motywacji, żeby tą klimę naprawić, bo ja akurat klimę bardzo źle znoszę, choruję. Niestety odwieczny i chyba nierozwiązywalny problem z zatokami. Także ja kliku używam tylko wtedy, gdy naprawdę bardzo muszę. Edytowane wczoraj o 09:40 przez pmwas 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach