Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kadarius

chronograf

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie - cena za uzywki jest nieadekwatna - tarcza i wskazowki do poprawki, koperta do polerki. jak sie to uwzgledni to wyjdzie jeszcze drozej niz nowka;) hm...nie widac tego dokladnie ale prawdopodobnie jest to ten model, ktory ci przedstawilem - ja takze wolalbym biala tarcze. poczatkowo ta wydawala sie taka, jednak po dyskusji... zmieniam zdanie, zdjecia nie oddaja w pelni charakteru tego czasomierza. takze szukam, moze ktos mialby je taniej niz 1200. na jakiej stroce je znalazles?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te 320 dol. to jakies 800pln - jak juz sie uwzgledni transport i etc., prawda?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
te 320 dol. to jakies 800pln - jak juz sie uwzgledni transport i etc., prawda?

Free shipping worldwide i jest jeszcze możliwość wysyłki z kraju UE więc i bez cła i VAT = 320 USD cena końcowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po ile dolar? liczac jakies 2,8pln to wychodzi koo 900pln. hm... bedziesz tam kupowal?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
i wydaje mi się że tarczki są w kolorze srebrnym, a ja chcę mieć śnieżnobiałego

nie ma takiego. cala tarcza jest srebrzysta (a nie biala), w kazdej wersji. ten bialy wyglad, to niedoskonalosc fotki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
i wydaje mi się że tarczki są w kolorze srebrnym, a ja chcę mieć śnieżnobiałego

nie ma takiego. cala tarcza jest srebrzysta (a nie biala), w kazdej wersji. ten bialy wyglad, to niedoskonalosc fotki...

być może ale sprzedający opisuję ją:

strela2061023aad1.jpg

M5 STRELA WHITE POLJOT PILOTES WATCH CHRONO

lub

M5 STRELA WEISS POLJOT CHRONO RUSSIAN WATCH BRACELET

co znaczyłoby, że jednak jest biała!

poza tym miałem w ręku Strzałę z białą tarczą i srebrnymi tarczkami sekundnika i stopera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co znaczyłoby, że jednak jest biała!

no coz, takiej jeszcze nie widzialem... :lol: ale nie podoba mi sie - w pozostalych tarczki sekundnika i stopera sa "zapadniete" wzgledem powierzchni tarczy i ladnie giloszowane w koncentryczne okregi. tu sa tylko namalowane na calkiem plaskiej tarczy. wyglada to jak podroba... :)

poza tym miałem w ręku Strzałę z białą tarczą i srebrnymi tarczkami sekundnika i stopera.

taka m.in. mam. a tarcza wydaje sie biala w porownaniu z totalizatorami, bo jest gladka, a one giloszowane i inaczej "gra" na nich swiatlo. ale pod odpowiednim katem widac ze jest bialo-srebrzysta (nie jest ani srebrna ani calkiem biala) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
po ile dolar? liczac jakies 2,8pln to wychodzi koo 900pln. hm... bedziesz tam kupowal?

2.45 raczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo to jeszcze lepiej - wowczas wychodzi jakies 780pln:]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jest dość zachęcająca, ale na swojej stronie w jednym miejscu piszą, że dla większości modeli wysyłka z UE :lol: , a w innym że z Moskwy :cry: . warto byłoby najpierw wypytać. Nie jestem do końca przekonany do Strzały, ale cena bardzo atrakcyjna. Na razie bardziej skłaniam się ku poljotowi, ale zapytać nie zaszkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm... a co jeszcze masz na oku? moze rownie ciekawe co strzala:]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hm... a co jeszcze masz na oku? moze rownie ciekawe co strzala:]

spójrz na pierwszy post w tym wątku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, myslelem jednak ze cos ci sie zmienilo w trakcie - ja jednak obstawiam dalej strzale:]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osiołkowi w żłoby dano...

Nie muszę się bardzo spieszyć z wyborem, wziąłbym oba ale muszę się pilnować z funduszami, przygarnąłem już kilka rusków i z forum Burana i Doxę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na marginesie tego wątku to sam podjąłem już na 90 % decyzję o zakupie drugiego ruskiego chrono :roll: Niebezpieczne te czytanki 8)

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak na marginesie tego wątku to sam podjąłem już na 90 % decyzję o zakupie drugiego ruskiego chrono :roll: Niebezpieczne te czytanki 8)

A żebyś wiedział, że niebezpieczne, ja rozważam kupno dwóch na raz :lol: , ale chyba będzie się musiało skończyć na jednym.

A jeśli nie tajemnica to co Ci chodzi po głowie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

To zakichane forum uzaleznia jak heroina.Tez sie rozgladam za moim pierwszym mechanicznym chrono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też dwóch :oops: I też się pukam w głowę po jaką cholerę :lol: Rozważam:

316812129335yu9.jpg

post-1432-0-15910500-1330790995.jpg

post-1432-0-92200900-1330790995.jpg

post-1432-0-28785000-1330790997.jpg

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten jakby mniej trochę. Po prostu chciałem jakiś "złoty" i po różnych kombinacjach wymyśliłem, że 3133 to jest to :lol: Żeby Streła pozłacana była...

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak bede wierny STRZALE:) ja ja obstawiam - bez dwoch zdań! śliczna jest, kwestia tylkoczy tarcza jest biała czy srebrna, ale... to chyba ocenie jak w realu na nia spojrze:] jutro sie wybieram na lowy;):]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.