siomon 10756 #351 Napisano 2 Grudnia 2025 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2588 #352 Napisano 5 Grudnia 2025 Piękny Orient Star zdobi kartę miesiąca maja w klubowym kalendarzu biurkowym na rok 2026. Kalendarze ścienne też są ☺️ Zdjęcie naszego klubowego kolegi ☺️ Zachęcam do zakupu klubowych kalendarzy 2026. Kalendarze śmiało można zamawiać. Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć: https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/ Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu luba dres pocztowy) [email protected] 1 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 65061 #353 Napisano 17 Grudnia 2025 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2588 #354 Napisano 27 Grudnia 2025 Jeśli komuś umknął temat klubowych kalendarzy to informuję, że klubowe kalendarze jeszcze są. Mamy wersje biurkową i ścienną. Zachęcam do nabywania Piękny Orient Star zdobi kartę miesiąca maja w klubowym kalendarzu biurkowym na rok 2026. Kalendarze ścienne też są ☺️ Zdjęcie naszego klubowego kolegi ☺️ Zachęcam do zakupu klubowych kalendarzy 2026. Kalendarze śmiało można zamawiać. Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć: https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/ Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu luba dres pocztowy) [email protected] 1 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario_113 2297 #355 Napisano 16 Stycznia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 10756 #356 Napisano Niedziela o 14:06 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15789 #357 Napisano Poniedziałek o 16:27 Uwielbiam OS-yWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 1087 #358 Napisano Wtorek o 10:37 (edytowane) Edytowane Wtorek o 17:13 przez Adamss68 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69262 #359 Napisano Wtorek o 12:32 1 godzinę temu, Adamss68 napisał(-a): A gdzie on jest Star 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 1087 #360 Napisano Wtorek o 17:04 (edytowane) Dla mnie STAR.No popatrz,nie zauważyłem,że to dział "Starów". Dzięki.😄 Edytowane Wtorek o 17:06 przez Adamss68 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek145 0 #361 Napisano 19 godzin temu Cześć wszystkim. Może się z zakupem mojego pierwszego zegarka typu Open-heart. Wybór padł na Orient Star model RE-AV0B08L00B chyba że jeszcze przypadkiem wpadnie mi coś w oko i zmienia zdanie ale na 99% nie zmienię. Jeżeli ktoś takowego posiada proszę o opinie z praktycznego użytkowania tego zegarka oraz opinie co do mechanizmu i wykonania podobno była to wersja limitowana. Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze pomógł namierzyć jakiś salon w Małopolsce najlepiej Kraków Tarnów a w którym jest ten model może ktoś przypadkowo widział na razie szukam po necie najlepiej ceny, ciężko znaleźć poniżej 4000zł. Z góry dziękuję za okazaną pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek145 0 #362 Napisano 19 godzin temu W dniu 24.04.2025 o 06:37, Miszkolc napisał(-a): Outdoor Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka Cześć widzę że na zdjęciu zmieniłeś oryginalny pasek mógłbyś podesłać namiar pod ten który masz dużo bardziej mi się podoba niż ten oryginalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 7620 #363 Napisano 29 minut temu Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach