Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
emiel

Klub miłośników Orient Star

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny Orient Star zdobi kartę miesiąca maja w  klubowym kalendarzu biurkowym na rok 2026. Kalendarze ścienne też są ☺️

IMG_0264.thumb.jpeg.c1aae5fcf8fadab6f42030f57f24d8a1.jpeg

Zdjęcie naszego klubowego kolegi ☺️

Zachęcam do zakupu klubowych kalendarzy 2026.

Kalendarze śmiało można zamawiać.

Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć:  https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/

Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu luba dres pocztowy) [email protected]

Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno :) Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć.  Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli komuś umknął temat klubowych kalendarzy to informuję, że klubowe kalendarze jeszcze są.  Mamy wersje biurkową i ścienną. Zachęcam do nabywania :)

Piękny Orient Star zdobi kartę miesiąca maja w  klubowym kalendarzu biurkowym na rok 2026. Kalendarze ścienne też są ☺️

IMG_0264.thumb.jpeg.c1aae5fcf8fadab6f42030f57f24d8a1.jpeg

Zdjęcie naszego klubowego kolegi ☺️

Zachęcam do zakupu klubowych kalendarzy 2026.

Kalendarze śmiało można zamawiać.

Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć:  https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/

Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu luba dres pocztowy) [email protected]

Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno :) Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć.  Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20260120_181115.thumb.jpg.0e8e11b745ac1cf008fbb01c00b6cbf1.jpg

Edytowane przez Adamss68

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Adamss68 napisał(-a):

20260120_113506.jpg

A gdzie on jest Star 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie STAR.No popatrz,nie zauważyłem,że to dział "Starów".

Dzięki.😄

Edytowane przez Adamss68

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim. 

Może się z zakupem mojego pierwszego zegarka typu Open-heart.

Wybór padł na Orient Star model

RE-AV0B08L00B chyba że jeszcze przypadkiem wpadnie mi coś w oko i zmienia zdanie ale na 99% nie zmienię.

Jeżeli ktoś takowego posiada proszę o opinie z praktycznego użytkowania tego zegarka oraz opinie co do mechanizmu i wykonania podobno była to wersja limitowana.

Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze pomógł namierzyć jakiś salon w Małopolsce najlepiej Kraków Tarnów a w którym jest ten model może ktoś przypadkowo widział na razie szukam po necie najlepiej ceny, ciężko znaleźć poniżej 4000zł.

Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

Screenshot_2026-01-16-23-33-29-248_com.android.chrome.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.04.2025 o 06:37, Miszkolc napisał(-a):

Outdoor emoji3.pngcd7a572f1df4c994101776954dbb306c.jpg

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Cześć widzę że na zdjęciu zmieniłeś oryginalny pasek mógłbyś podesłać namiar pod ten który masz dużo bardziej mi się podoba niż ten oryginalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

310ef96cb6c0d0573ad1364794c08cac.jpg

Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Krzysiek145 napisał(-a):

Cześć wszystkim. 

Wybór padł na Orient Star model RE-AV0B08L00B chyba że jeszcze przypadkiem wpadnie mi coś w oko i zmienia zdanie ale na 99% nie zmienię.

Jeśli nie boisz się kupić w JP to tu masz nowy za 80k jenów czyli około 1800 zł. Dolicz 25-30% na opłaty celne i przesyłki i będziesz miał w miarę normalną cenę.

https://item.rakuten.co.jp/akky2018/wat-ora-4906006294350-rkav0b08l/?scid=af_pc_etc&sc2id=af_106_0_10001056&af_tr_src=i2i_bh__g5_g4&af_tct=t_0_top

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.01.2026 o 14:12, Krzysiek145 napisał(-a):

Cześć wszystkim. 

Wybór padł na Orient Star model

RE-AV0B08L00B chyba że jeszcze przypadkiem wpadnie mi coś w oko i zmienia zdanie ale na 99% nie zmienię.

Jeżeli ktoś takowego posiada proszę o opinie z praktycznego użytkowania tego zegarka oraz opinie co do mechanizmu i wykonania podobno była to wersja limitowana.

Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze pomógł namierzyć jakiś salon w Małopolsce najlepiej Kraków Tarnów a w którym jest ten model może ktoś przypadkowo widział na razie szukam po necie najlepiej ceny, ciężko znaleźć poniżej 4000zł.

Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

Screenshot_2026-01-16-23-33-29-248_com.android.chrome.jpg

Ten model nie jest limitowany.

Limitowana wersja na zdjęciu ponizej.

Jako jego były posiadacz mogę powiedzieć, że zegarek jest bardzo dobrze wykonany. Nie odbiega jakością od zegarków za -naście tysięcy. Dobrze leży na nadgarstku (nawet takich chydym jak mój). Nie jestem fanem open heartów gdzie większość modeli ma chamsko wyciętą dziurę w tarczy - tutaj łewka ładnie współgra z resztą.

Co do mechanizmu trudno mi ocenić, gdyż zbyt krótko go użytkowałem. Na pewno sprawnie się nakręca i trzyma realnie ok. 58h rezerwy chodu.

Miło go wspominam :)

IMG_20240228_174237.jpg.55e9486f8cc3239d096becd747891090.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi