Masu 9706 #1 Posted October 1, 2022 Cześć i czołem! Mamy już październik, a to oznacza jedno - startujemy z kolejną edycją! Za oknem robi się powoli prawdziwa polska, złota jesień czyli szaro-buro i ponuro. Pomyślałem zatem, że przyda nam się trochę koloru Wyciągajcie zatem swoje zegarki, które prezentują coś ciekawszego niż zwykła czerń i biel, a to dlatego że... Niebiesko mi! Termin nadsyłania zdjęć: 18.10.2022 godz. 20:00 Zdjęcia proszę wysyłać na adres: [email protected] w temacie podając tytuł konkursu oraz forumowy nick. Pełny regulamin konkursu znajdziecie tutaj. Czekamy na wasze niebieskie zdjęcia! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Eugeniusz Szwed 1448 #2 Posted October 1, 2022 Tym razem nagrodą będzie pięknie wydany album autorstwa naszego klubowicza Hecke z jego sierpniowej miesięcznej podróży po USA. Podczas podróży cały czas były z nim zegarki Ball (stary i współczesny). Relacja z wyprawy znajduje się na forum. Nagrodę dostanie ten kto mnie zachwyci najbardziej "Smerfnym" kolorem tarczy sfotografowanego zegarka 😜 Marka ani wartość zegarka nie mają znaczenia. Liczy się pomysł na scenografię, kompozycja i artyzm. Jednocześnie ostrzegam, że za ewentualne krytykowanie albo wręcz kwestionowanie mojego wyboru nic nikomu nie grozi 😜 (ale sobie zapamiętam) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #3 Posted October 1, 2022 3 minuty temu, Eugeniusz Szwed napisał(-a): Tym razem nagrodą będzie pięknie wydany album autorstwa naszego klubowicza Hecke z jego sierpniowej miesięcznej podróży po USA. Podczas podróży cały czas były z nim zegarki Ball (stary i współczesny). Relacja z wyprawy znajduje się na forum. Nagrodę dostanie ten kto mnie zachwyci najbardziej "Smerfnym" kolorem tarczy sfotografowanego zegarka 😜 Marka ani wartość zegarka nie mają znaczenia. Liczy się pomysł na scenografię, kompozycja i artyzm. Jednocześnie ostrzegam, że za ewentualne krytykowanie albo wręcz kwestionowanie mojego wyboru nic nikomu nie grozi 😜 (ale sobie zapamiętam) No i to jest zachęta! A wyboru krytykować nie zamierzam, no chyba że nie wygram 😂 0 Share this post Link to post Share on other sites
Carrot 2432 #4 Posted October 1, 2022 Nagroda zacna, na pewno warto powalczyć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 17578 #5 Posted October 1, 2022 56 minut temu, Eugeniusz Szwed napisał(-a): pomysł na scenografię, kompozycja i artyzm. To może oddajmy walkowerem nagrodę @Masu i konkurs bedzie sie toczyl o pudło? :)) 0 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
lysolek007 45836 #6 Posted October 1, 2022 Super temat konkursu, postaram się coś podesłać w rytm 2 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #7 Posted October 1, 2022 1 godzinę temu, Jan napisał(-a): To może oddajmy walkowerem nagrodę @Masu i konkurs bedzie sie toczyl o pudło? :)) Ja się tak nie bawię 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest cyklotymik #8 Posted October 3, 2022 Oooo, lubię niebieski 0 Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #9 Posted October 3, 2022 1 godzinę temu, cyklotymik napisał(-a): Oooo, lubię niebieski Zapraszamy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Olciakk 318 #10 Posted October 6, 2022 Tym razem na pewno będę!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #11 Posted October 6, 2022 1 godzinę temu, Olciakk napisał(-a): Tym razem na pewno będę!! Bardzo mnie to cieszy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21132 #12 Posted October 9, 2022 Ode mnie poszła fota! 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #13 Posted October 9, 2022 12 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Ode mnie poszła fota! To się rozumie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eugeniusz Szwed 1448 #14 Posted October 10, 2022 Album czeka ... 😜 Jest wyjątkowy i pięknie wydany. Warto walczyć o ten prezent ! autor zdjęcia: Hecke 0 Share this post Link to post Share on other sites
Carrot 2432 #15 Posted October 15, 2022 Nagroda zacna, zdjęć w naszej skrzynce jest już sporo, będzie zabawa😀 0 Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #16 Posted October 15, 2022 Nie ma jak wybrać temat i samemu jeszcze nie zrobić zdjęcia Dziś się za to biorę bo normalnie mi wstyd przed samym sobą 0 Share this post Link to post Share on other sites
Masu 9706 #17 Posted October 18, 2022 Ruszyło głosowanie! Jak widać po liczbie prac, temat przypadł wam do gustu! 0 Share this post Link to post Share on other sites