Hoffhoffski 2575 #376 Napisano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) Niestety również nie mam nic, co miałoby dużą zniżkę monetową... Za to w niezłej cenie wydaje się być Seestern S382, czyli klon Nomosa Tangente. Do wzięcia za $64 po uwzględnieniu kodu na -$6. Pewności nie mam, ale zdaje się, że na początku kosztował ponad $100? https://www.aliexpress.com/item/1005007408557282.html @Paulus57, dobrze kojarzę, że masz ten model? //edycja: Może jeszcze taki pilot typu A od Seesterna - z kodem na -$6 i jakimiś drobniakami z monet wyjdzie poniżej $61. https://www.aliexpress.com/item/1005007409919262.html Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez Hoffhoffski 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 432 #377 Napisano 21 Sierpnia 2024 hmm ciekawe......mi odlicza. Dla przykładu bo prośba o opinię, pewnie @Paulus57 ma, miał, a może ktoś inny.....bo chyba zanabędę.....kusi juz od dawna ....ehhh. Ale pocieszam się tym, że @Paulus57 bije mnie na głowę :P. Tu mi pokazuje 17 usd z monet - oczywiściedopiero w koszyku przy już checkout'cie https://pl.aliexpress.com/item/1005005127692884.html?spm=a2g0o.cart.0.0.49e4452c0GrZCg&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Cena na bransie <300 usd po odjęciu vatu, pewnie jak coś dorzucę do koszyka, zeby użyć kuponu usd80 to będzie lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #378 Napisano 21 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Hoffhoffski napisał(-a): Niestety również nie mam nic, co miałoby dużą zniżkę monetową... Za to w niezłej cenie wydaje się być Seestern S382, czyli klon Nomosa Tangente. Do wzięcia za $64 po uwzględnieniu kodu na -$6. Pewności nie mam, ale zdaje się, że na początku kosztował ponad $100? https://www.aliexpress.com/item/1005007408557282.html @Paulus57, dobrze kojarzę, że masz ten model? //edycja: Może jeszcze taki pilot typu A od Seesterna - z kodem na -$6 i jakimiś drobniakami z monet wyjdzie poniżej $61. https://www.aliexpress.com/item/1005007409919262.html Mam i jestem bardzo zadowolony z wykonania. Jedyne na co mogę narzekać, to cena jaka zapłaciłem - była o połowę wyższa. Tego drugiego odradzam, nie żeby wyglądał źle i na dodatek cena super, ale ten napis "MARK XX" to już zrzynka z nazwy modelu IWC. Mnie to już przeszkadza. Godzinę temu, niuti napisał(-a): hmm ciekawe......mi odlicza. Dla przykładu bo prośba o opinię, pewnie @Paulus57 ma, miał, a może ktoś inny.....bo chyba zanabędę.....kusi juz od dawna ....ehhh. Ale pocieszam się tym, że @Paulus57 bije mnie na głowę :P. Tu mi pokazuje 17 usd z monet - oczywiściedopiero w koszyku przy już checkout'cie https://pl.aliexpress.com/item/1005005127692884.html?spm=a2g0o.cart.0.0.49e4452c0GrZCg&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Cena na bransie <300 usd po odjęciu vatu, pewnie jak coś dorzucę do koszyka, zeby użyć kuponu usd80 to będzie lepiej Dobij do 499 USD brutto i dostaniesz zniżkę. Dołożysz sobie jakiegoś Steeldive'a i nie będzie żalu. Ja najdroższy kupon poświęciłem na zakup smartfona dla Żony. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 432 #379 Napisano 21 Sierpnia 2024 17 minut temu, Paulus57 napisał(-a): . Dobij do 499 USD brutto i dostaniesz zniżkę. Dołożysz sobie jakiegoś Steeldive'a i nie będzie żalu. Ja najdroższy kupon poświęciłem na zakup smartfona dla Żony. Musi kochać albo Ty ją :p.........albo.....zeby nie było zadymy jak kolejne paczki od majfrenda donosi donosiciel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #380 Napisano 21 Sierpnia 2024 1 minutę temu, niuti napisał(-a): Musi kochać albo Ty ją :p.........albo.....zeby nie było zadymy jak kolejne paczki od majfrenda donosi donosiciel Chciała dobry telefon do zdjęć. Kombinowałem, kombinowałem i wykombinowałem Xiaomi 13T Pro 12/512GB a cena ze zniżką wyszła o ponad 500 zł niższa, niż u nas, więc kliknąłem. Przed niecałym rokiem kosztował, bagatela, 3999 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 88935 #381 Napisano 21 Sierpnia 2024 14 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Chciała dobry telefon do zdjęć. Kombinowałem, kombinowałem i wykombinowałem Xiaomi 13T Pro 12/512GB a cena ze zniżką wyszła o ponad 500 zł niższa, niż u nas, więc kliknąłem. Przed niecałym rokiem kosztował, bagatela, 3999 zł. Czyli około 2700?? To o telefony trzeba kolegów pytać 😀 Sprawdzony sklep, aparat sztos i polski język. https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-12gb256gb W Polsce 4300 zł i teraz można 500zl jakoś odzyskać to 3800zl a w moim linku 2800zl 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 432 #382 Napisano 21 Sierpnia 2024 Dobry do zdjęć to jej było kupić Hua P60 pro :P.........te 500 mniej to juz liczysz mam nadzieję po vacie/cle i agencji (ewentualnie poczta, choć nie wiem czy ogarnie bo ja ich nie ogarniam) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2575 #383 Napisano 21 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Tego drugiego odradzam, nie żeby wyglądał źle i na dodatek cena super, ale ten napis "MARK XX" to już zrzynka z nazwy modelu IWC. Mnie to już przeszkadza. Tego akurat nie wiedziałem, dzięki za info. Faktycznie mogli to sobie już podarować... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #384 Napisano 21 Sierpnia 2024 9 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Czyli około 2700?? To o telefony trzeba kolegów pytać 😀 Sprawdzony sklep, aparat sztos i polski język. https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-12gb256gb W Polsce 4300 zł i teraz można 500zl jakoś odzyskać to 3800zl a w moim linku 2800zl Staraliśmy się nie przekroczyć 2k zł i tu się udało zejść do 1694 zł. @niutiWysyłka z Hiszpanii a więc cena z VAT-em. Wiem, że droższe mogą dawać więcej, ale w tym budżecie chyba to optymalny wybór pod kątem oczekiwań Żony. Obiektywy Leiki też są wysoko oceniane. Jakość zdjęć niewiele ustępuję IPhone 15 Pro, widziałem porównania. Polecany przez Ciebie jest o ponad 1k zł droższy. A wynik Antutu to około 1,5 miliona pkt!! Żeby nie tworzyć off topu fotka zgodna z założeniami. W tej chwili już wersja ze zdjęcia niedostępna, ale stalowa z granatową tarczą lub czarną jeszcze do kupienia w dobrej cenie. Polecam! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 432 #385 Napisano 21 Sierpnia 2024 5 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Staraliśmy się nie przekroczyć 2k zł i tu się udało zejść do 1694 zł. @niutiWysyłka z Hiszpanii a więc cena z VAT-em. Wiem, że droższe mogą dawać więcej, ale w tym budżecie chyba to optymalny wybór pod kątem oczekiwań Żony. Obiektywy Leiki też są wysoko oceniane. Jakość zdjęć niewiele ustępuję IPhone 15 Pro, widziałem porównania. polecany przez Ciebie jest o ponad 1k zł droższy. Żeby nie tworzyć off topu fotka zgodna z założeniami. No tak jak się ma jakiś budget to jasne......oby żona zadowolona była. Co do wysyłki z Hiszpanii to ciekawe, daj znać. SM wysyła z NL a i tak za każdym razem mam vat przywalony.....chyba, że cena jest poniżej magicznych 150E. Co do P60pro to tylko taka wrzuta. Teraz pewnie są lepsze i lepsze zdjęcia robią. Akurat rynek ten nie stoi w miejscu. To była taka moja wrzuta bo w zeszłym roku wszyscy zachwycali sie zdjęciami jak żyleta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #386 Napisano 21 Sierpnia 2024 1 minutę temu, niuti napisał(-a): No tak jak się ma jakiś budget to jasne......oby żona zadowolona była. Co do wysyłki z Hiszpanii to ciekawe, daj znać. SM wysyła z NL a i tak za każdym razem mam vat przywalony.....chyba, że cena jest poniżej magicznych 150E. Co do P60pro to tylko taka wrzuta. Teraz pewnie są lepsze i lepsze zdjęcia robią. Akurat rynek ten nie stoi w miejscu. To była taka moja wrzuta bo w zeszłym roku wszyscy zachwycali sie zdjęciami jak żyleta. W opisie aukcji było wyraźnie napisane, że cena zawiera VAT. Czym innym jest wysyłka początkowa z magazynu w EU a czym innym, gdy wysyłka jest z Chin a potem idzie np. przez Holandię. Jak zresztą zapewne wiesz, w przypadku przedmiotów powyżej 150 euro spoza EU, najpierw płaci się cenę pomniejszoną o VAT a potem płaci się go w Polsce wraz z dodatkową opłatą za usługę celną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niuti 432 #387 Napisano 21 Sierpnia 2024 Tak masz rację, coś mi się pokrzaczyło, że adres nadawczy jest z NL, ale sprawdziłem na pudełku i adresat jest Chiny, tylko operator NL i zwrot do NL bodajże. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2575 #388 Napisano 22 Sierpnia 2024 Militado ML05 38mm Vintage Watch VH31 Quartz Movement Field Watches Domed Sapphire Crystal With High Clear AR Coating Wristwatchhttps://a.aliexpress.com/_EGVDFWVBiała tarcza z kuponem -$6 i monetami wychodzi mi w okolicach $48.Czarna tarcza z kuponem -$2 i monetami w okolicach $41. Można coś dobrać za kilka USD, żeby weszło z kodem na -$6, ewentualnie sprawdzić czy w złotówkach załapie się na wyższy kod.Teoretycznie aplikacja podaje mi 37% zniżkę z monet (ze strefy monet, kup teraz, żeby nie było), ale jak to wcześniej mówiłem, u mnie te wysokie zniżki coś przestały działać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #389 Napisano 22 Sierpnia 2024 12 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a): Militado ML05 38mm Vintage Watch VH31 Quartz Movement Field Watches Domed Sapphire Crystal With High Clear AR Coating Wristwatch https://a.aliexpress.com/_EGVDFWV Biała tarcza z kuponem -$6 i monetami wychodzi mi w okolicach $48. Czarna tarcza z kuponem -$2 i monetami w okolicach $41. Można coś dobrać za kilka USD, żeby weszło z kodem na -$6, ewentualnie sprawdzić czy w złotówkach załapie się na wyższy kod. Teoretycznie aplikacja podaje mi 37% zniżkę z monet (ze strefy monet, kup teraz, żeby nie było), ale jak to wcześniej mówiłem, u mnie te wysokie zniżki coś przestały działać. Polecałbym Ci raczej Thorna, droższy, ale ma świetny dekiel. Jest też wersja w brązie. https://pl.aliexpress.com/item/1005006196808686.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2b30452cXEl9sC&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piatorrwylde 35 #390 Napisano 22 Sierpnia 2024 Tak ma ... i jest rewelacyjne! Nie chcesz sprzedać?Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 88935 #391 Napisano 22 Sierpnia 2024 12 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Staraliśmy się nie przekroczyć 2k zł i tu się udało zejść do 1694 zł. @niutiWysyłka z Hiszpanii a więc cena z VAT-em. Wiem, że droższe mogą dawać więcej, ale w tym budżecie chyba to optymalny wybór pod kątem oczekiwań Żony. Obiektywy Leiki też są wysoko oceniane. Jakość zdjęć niewiele ustępuję IPhone 15 Pro, widziałem porównania. Polecany przez Ciebie jest o ponad 1k zł droższy. A wynik Antutu to około 1,5 miliona pkt!! Żeby nie tworzyć off topu fotka zgodna z założeniami. W tej chwili już wersja ze zdjęcia niedostępna, ale stalowa z granatową tarczą lub czarną jeszcze do kupienia w dobrej cenie. Polecam! Dlatego myślałem, że ten Xiaomi co wziąłeś był w podobnej cenie. Za 1,7 k jak najbardziej warto 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23262 #392 Napisano 22 Sierpnia 2024 39 minut temu, piatorrwylde napisał(-a): Nie chcesz sprzedać? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Nie 18 godzin temu, Hoffhoffski napisał(-a): Niestety również nie mam nic, co miałoby dużą zniżkę monetową... Za to w niezłej cenie wydaje się być Seestern S382, czyli klon Nomosa Tangente. Do wzięcia za $64 po uwzględnieniu kodu na -$6. Pewności nie mam, ale zdaje się, że na początku kosztował ponad $100? https://www.aliexpress.com/item/1005007408557282.html ... Podziękował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirfak 4083 #393 Napisano 22 Sierpnia 2024 Polecałbym Ci raczej Thorna, droższy, ale ma świetny dekiel. Jest też wersja w brązie. https://pl.aliexpress.com/item/1005006196808686.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2b30452cXEl9sC&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Ku…, nie piszcie takich rzeczy, bo musiałem kliknąć „kup teraz” Na co mi kolejny sikor? 0 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricius 1 #394 Napisano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) Widzę że najlepsze rabaty z monet to w tym tygodniu głównie Tandorio. s.click.aliexpress.com/e/_EzvF7Ct - 35 dolarów (-22 za monety i -6 za kupon) s.click.aliexpress.com/e/_EyJN2Tj s.click.aliexpress.com/e/_EyJN2Tj - 38 dolarów (-23 za monety i -6 za kupon) Jak znajdę coś jeszcze to dam znać Standardowo trzeba znaleźć w zakładce z ofertami za monety by tyle naliczało ale to chyba nie muszę tłumaczyć Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Patricius 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #395 Napisano 22 Sierpnia 2024 33 minuty temu, mirfak napisał(-a): Ku…, nie piszcie takich rzeczy, bo musiałem kliknąć „kup teraz” Na co mi kolejny sikor? Wybrałeś w brązie? Teraz, Patricius napisał(-a): Widzę że najlepsze rabaty z monet to w tym tygodniu głównie Tandorio. s.click.aliexpress.com/e/_EzvF7Ct - 35 dolarów (-22 za monety i -6 za kupon) s.click.aliexpress.com/e/_EyJN2Tj s.click.aliexpress.com/e/EyJN2Tj - 38 dolarów (-23 za monety i -6 za kupon) Jak znajdę coś jeszcze to dam znać Nie zawsze ufaj zniżkom, bo często wyjściowe ceny są windowane przed promocją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricius 1 #396 Napisano 22 Sierpnia 2024 2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Nie zawsze ufaj zniżkom, bo często wyjściowe ceny są windowane przed promocją. Nie ufam im bezgranicznie ale i tak 35 czy 38 dolarów za te dwie konkretne sztuki to na ten moment najtaniej jak udało mi się znaleźć. Pewnie dopiero w okolicach 11.11 będą lepsze rabaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #397 Napisano 22 Sierpnia 2024 41 minut temu, Patricius napisał(-a): Nie ufam im bezgranicznie ale i tak 35 czy 38 dolarów za te dwie konkretne sztuki to na ten moment najtaniej jak udało mi się znaleźć. Pewnie dopiero w okolicach 11.11 będą lepsze rabaty Z cebulowaniem należy zachować umiar. Te ceny co podałeś całkiem spoko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirfak 4083 #398 Napisano 22 Sierpnia 2024 Wybarłeś w brązie? Nie, tytan. 1 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2575 #399 Napisano 22 Sierpnia 2024 9 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Polecałbym Ci raczej Thorna, droższy, ale ma świetny dekiel. Jest też wersja w brązie. https://pl.aliexpress.com/item/1005006196808686.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2b30452cXEl9sC&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Póki co nie kupuję tego Militado, ale ogólnie mam w zamyśle wziąć wersję z białą tarczą (w bliżej nieokreślonej przyszłości). Odnośnie Thorna - rozumiem, że odnosisz się do wersji z deklem, posiadającym nabój? Nie przeszkadza przy noszeniu? Ogólnie ten zegarek już wiele razy mi się przewijał i przyznam, że wygląda całkiem zacnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144347 #400 Napisano 22 Sierpnia 2024 45 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a): Póki co nie kupuję tego Militado, ale ogólnie mam w zamyśle wziąć wersję z białą tarczą (w bliżej nieokreślonej przyszłości). Odnośnie Thorna - rozumiem, że odnosisz się do wersji z deklem, posiadającym nabój? Nie przeszkadza przy noszeniu? Ogólnie ten zegarek już wiele razy mi się przewijał i przyznam, że wygląda całkiem zacnie. Tak. Kupię wersję z tarczą moro, tylko jeszcze nie wiem, czy w brązie, czy ze stali. Nabój w deklu to hit. A uwierałby bardziej gdyby był na sztorc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach