Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piotr84

Klub sympatyków marki Pulsar

Rekomendowane odpowiedzi

Brakował mi marki Pulsar. Czyli coś pomiędzy Lorus a Seiko z tej samej stajni.

To mój pierwszy normalny zegarek. Dokładność chodu jak go kupowałem jakieś 3-4 sekundy na miesiąc.

Obecnie leży w kolekcji i czeka na okazję.

Co sądzicie o marce i czy macie swoje Pulsary?.

Pulsar.jpg

Edytowane przez Piotr84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, miałem dwa zegarki Pulsar jeden sportowy w stylu diver z obrotowym bezelem na bransolecie a drugi bardziej elegancki z minimalistyczną tarczą.  Ten sporotowy to miał chyba z 15 lat i nadal bardzo dobrze się sprawował. Szkło mechanizm bransoleta wytrzymały próbę czasu.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złoty szpadel czas uruchomić.

Odkopuje, gdyż wątek adekwatny a nowego zakładać nie będę.

Wczoraj nabyłem drogą kupna  zegarek Pulsar ale seria limitowana Accelerator, stworzona wraz z M-Sport Ford World Rally Team.

https://wrc.net.pl/premium/partner-teamu-wrc-z-ekscytujaca-nowoscia-w-kolekcji-pulsar-accelerator-zegarek-wyglada-jak-deska-rozdzielcza-rajdowki

Wczoraj kupiłem wersję oznaczoną PZ6025X1 z niebieskimi akcentami za aż 340zl. 

Zdjęcia bez renderingu zapożyczone 

14121945_1.jpg.583ff8dcad7bbf46b9e3ec1570d8263d.jpg

spacer.png

I oficjalne 

spacer.png

Cena i fakt, że nie jest tak przeładowany jak Edifice od Casio mnie skłoniły. No i solar. 

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się udało upolować Pulsara w tej promocji. Będzie to mój pierwszy Pulsar obok Seiko i Lorusa. Mam tylko obawy czy zamówienie zostanie zrealizowane, bo na razie stoi w miejscu. Jak to u Ciebie wygląda? Masz już jakąś informację o wysyłce? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.06.2023 o 08:28, ram81 napisał(-a):

Mnie też się udało upolować Pulsara w tej promocji. Będzie to mój pierwszy Pulsar obok Seiko i Lorusa. Mam tylko obawy czy zamówienie zostanie zrealizowane, bo na razie stoi w miejscu. Jak to u Ciebie wygląda? Masz już jakąś informację o wysyłce? 

Ja mam już spakowanego do odesłania.

Wskazówki nie trafiają w indeksy, również ta od stopera, ci widać nawet ma zdjęciach z poprzedniego postu. I za duży dla mnie.

Zauważyłem też, że wskazówka godziny ma luz i się delikatnie buja. 

Przyszedł do mnie też drugi pulsar solar klasyczny i też odsyłam. Taka zabaweczka...

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.06.2023 o 14:33, Petru23 napisał(-a):

Złoty szpadel czas uruchomić.

Odkopuje, gdyż wątek adekwatny a nowego zakładać nie będę.

Wczoraj nabyłem drogą kupna  zegarek Pulsar ale seria limitowana Accelerator, stworzona wraz z M-Sport Ford World Rally Team.

https://wrc.net.pl/premium/partner-teamu-wrc-z-ekscytujaca-nowoscia-w-kolekcji-pulsar-accelerator-zegarek-wyglada-jak-deska-rozdzielcza-rajdowki

Wczoraj kupiłem wersję oznaczoną PZ6025X1 z niebieskimi akcentami za aż 340zl. 

Zdjęcia bez renderingu zapożyczone 

14121945_1.jpg.583ff8dcad7bbf46b9e3ec1570d8263d.jpg

spacer.png

I oficjalne 

spacer.png

Cena i fakt, że nie jest tak przeładowany jak Edifice od Casio mnie skłoniły. No i solar. 

Ładny, i celna uwaga co do Edifice, jakoś mi ta marka od Casio nie leży a Pulsary czy Seiko robią ładne chrono. Sam się nad jednym zastanawiałem ale stwierdziłem że kolejny kwarc do kolekcji to nie bardzo i kupiłem automata od Pulsara. Jest świetny, cieszy oko :) Można wiedzieć, gdzie kupiłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przechodziłem dziś koło lombardu i taki pilot się do mnie uśmiechał, żal było nie kupić

20230830_141215.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, jarek08s napisał(-a):

Przechodziłem dziś koło lombardu i taki pilot się do mnie uśmiechał, żal było nie kupić

20230830_141215.jpg

Ooo fajny w lobardach można coś fajnego ustrzelić ja ostatnio Lorusa nabyłem 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ok, choć moim zdaniem cena po obniżce nie powala, ale zdjęcie to zrobiłeś tragiczne😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi