Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nah

Doxa?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam pytanie odnośnie zegarka poniżej. Czy to faktycznie doxa? Jeśli tak jaki model, z jakiego czasu? Czy mechanizm "jej"? 

Dla mnie to bardzo ekscytujące, szczególnie kiedy dostaje wiele odpowiedzi, często sprzecznych, ale każda dla mnie bezcenna 😁

Dzięki!

IMG-20230928-WA0001.jpg

IMG-20230928-WA0000.jpg

IMG-20230928-WA0005.jpg

IMG-20230928-WA0004.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doxa. Oryginał.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie :D a czy jakoś jestem w stanie dowiedzieć się o niej coś więcej? Na pewno nie jest wartościowa, bo należała do najskromniejszej i najbardziej ascetycznej osoby w naszej rodzinie ;) ale ponieważ tej osoby już z nami nie ma, nic więcej od niej się nie dowiem.

Próbowałam wpisać ten numer w net, ale nic z tego :(

PS. Aaaaa - mama na moje pytanie, skąd jest ten zegarek powiedziała mi, że z Torunia więc jakiś ślad jest 😂 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeeee, ale dzięki za propozycję. To matki mojej pamiątka rodzinna 😁 ale tym bardziej chciałabym wiedzieć coś więcej, żebym mogła mamie powiedzieć, że jednak nie z Torunia 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież koperta jest złota. Ma odpowiednie punce. Z pewnością ie jest bezwartościowa chociażby z tego względu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czym sprzedający doskonale wie, przecież nie jest deb…m 😂, wystarczy zajrzeć na jego profil i pytania o zegarki ,nie pierwsza złota damka…  ta w 750 link:

trochę to dziwne taka nic nie wiedzaca  Pani a taka wygadana, trochę męskim tonem … i mama tu , mama tam… ale co mi do tego …😙

Edytowane przez Archibaldi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męskim tonem? Serio? 😁 

Nie no ja wiem, że złota, ale przyznajcie, że najbardziej imponująco nie wygląda 😉

Ja to forum odkrylam (odkryłem?😂), chcąc kupić mężowi zegarek na urodziny i kupiłam (dzięki wszystkim raz jeszcze za pomoc) no i wpadlam. A że mama zawsze miala dużo "szmelcu", pamiątek i pierdół to ją zapytałam i proszę bardzo 😁 (ma mi jeszcze przywieźć tisota ale bez wskazówki niestety ).

Ale insynuacje z Twojej strony urocze😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi