Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez daro75
Dzień dobry zostałem ostatnio posiadaczem takiego oto zegara. Oprócz tego że jest to zegar Francuski nic nie wiem. Czy mógłby ktoś pomóc mi w identyfikacji tego zegara, może przybliżony rok produkcji czy cokolwiek o takim zegarze. Byłbym bardzo wdzięczny gdyż są moje początki. Pozdrawiam i liczę na pomoc
-
Przez Z_bych
1. Seiko Presage Cocktail Blue Moon Open Heart Automatic SSA405J1
Cena 1950 + koszt wysyłki
Stan 8/10 - zapraszam do obejrzenia zdjęć
Sprzedaż lub zamiana
PIĘKNE, MĘSKI Seiko Presage Cocktail Blue Moon Open Heart Automatic SSA405J1
Piękny, niedostępny już model Seiko w klasycznej linii 40 mm z granatową, cieniowaną tarczą z okienkiem, przez które można oglądać pracę koła balansowego. Przez przeszklony dekielek można obserwować pracę ładnego mechanizmu automatycznego ze złoconym wahnikiem.
Pięknie zaprojektowana i wykonana tarcza z nakładanymi, srebrnymi indeksami, złotym sekundnikiem, elegancki, granatowy, skórzany pasek z klamrą motylkową, niewielki rozmiar – ten zegarek świetnie wygląda i super się nosi.
Ale nie jest to topowy zegarek do zobowiązującego stroju, na swój ślub raczej się nie nadaje.
Specyfikacja:
Model: SSA405J1 EAN: 4954628233752 Marka: Seiko Wodoszczelność: 50 metrów Mechanizm: automatyczny, Seiko 4R38, japoński, rezerwa 41 h, 24 kamieni Materiał koperty: stal szlachetna Szerokość koperty: 40.50 mm Grubość koperty: 11.80 mm Kolor tarczy: granatowy Szkiełko: mineralne utwardzane Hardlex Pasek: skórzany, granatowy, szer. 20 mm Maks. obwód nadgarstka 19 cm Stan zegarka: zegarek używany, z minimalnymi, praktycznie niewidocznymi śladami używania (pasek bez śladów noszenia). Zegarek jest kupiony w polskim salonie, jest sprzedawany z kompletem dokumentów i pudełek.
1. JUNGHANS MEISTER CHRONO 027/4528.44 - piękny, męski klasyk
Cena 5500 + koszt wysyłki
Stan 8/10 - zapraszam do obejrzenia zdjęć
Sprzedaż lub zamiana
Żadne zdjęcia i żadne rendery nie oddadzą uroku tego zegarka. Jakość wykonania każdego detalu zadowoli każdego zegarkomaniaka. Na dodatek chyba najładniejsza wersja kolorystyczna i na dodatek super wygodna bransoleta. Ocyzwiđcie bey problemu można założyć pasek.
Naprawdę warto samodzielnie przekonać się o jakości Junghansa. Coraz mniej takich zegarków, tutaj za produkt i jego powodzenia odpowiedzialny był projektant i inżynier a nie księgowy i naprawdę widać to w każdym detalu na zewnątrz i wewnątrz zegarka.
Specyfikacja:
Marka: Junghans Model: 027/4528.44 Wodoszczelność: 50 metrów Mechanizm: Automatyczny, Junghans J880.1, 48 h rezerwa chodu, stop sekunda Rodzaj koperty: Stal szlachetna Szerokość koperty: 41.00 mm Grubość koperty z wypukłym szklem: 14.00 mm Kolor tarczy: granatowy Bransoletka: 21 mm, tal szlachetna
-
Przez sinn7
Cześć! Z racji chęci zakupu innego czasomierza na sprzedaż trafia mój tytanowy Breitling Avenger Bandit E13383. Zegarek w bardzo dobrym stanie - śmiało 8,5/10. Na kopercie są drobne zarysowania wynikające z użytkowania, ale nic poważnego i głębokiego > Breitlingowy tytan dość łatwo się rysuje( od samego patrzenia ) . Bezel posiada lekkie przetarcie w okolicach godziny 11, szkło czyste, do tego świetny antyrefleks. Oryginalny pasek gumowo materiałowy w bardzo dobrym stanie. Noszony raczej na gumie Prodiver lub nato. Wszystko starałem się ująć na zdjęciach. Zegarek nie był serwisowany ani grzebany, obecnie na punktualnym chodzie, nie sprawia żadnych problemów. Nie używany w wodzie. Zegarek z 2017 roku, sprzedany w 2020 roku pierwotnie w Niemczech jest paragon w zestawie. Jestem drugim właścicielem. Sprzedaję jako full set - udełko, karty, książeczki, dowód zakupu + dodatkowy pasek - czarny Pro Diver. Więcej zdjęć/informacji proszę o PW. Mistrzem fotografii nie jestem, ale starałem się jak mogłem Wysyłka na życzenie i ryzyko kupującego. Chętnie odbiór osobisty w Poznaniu. CENA WYJŚCIOWA : 14 500 PLN , jestem otwarty na negocjacji BEZ ZAMIAN - TYLKO SPRZEDAŻ! POLECAM!
-
Przez zegarek_watch
Zapraszam do zakupu zegarka JUNGHANS MEISTER WORLDTIMER, który został nabyty przeze mnie jako nowy w dniu 22.01.2021 r. Zegarek noszony sporadycznie zamiennie z innymi zegarkami. Zegarek jest sprzedawany w komplecie z:
- oryginalnym paskiem, na którym nigdy nie był noszony, został zdjęty po zakupie i cały czas leżakował w pudełku
- pudełkami i książeczkami we wzorowym stanie /widoczne na zdjęciach/
- oryginalną nigdy nie zakładaną bransoletą, która została dodatkowo zakupiona, ale nigdy nie było czasu aby ją założyć do zegarka
Z zegarkiem nigdy nic się nie stało, nie upadł, nie był otwierany, naprawiany, noszony z poszanowaniem w domu i pracy biurowej, regularnie kręcił się w rotomacie. Na zegarku mogą znaleźć się włoskowate ryski na powierzchniach polerowanych koperty, na co dzień niezauważalne przy noszeniu. Zegarek w sprzedawanej referencji j ma szkło szafirowe. Brązowy pasek na zdjęciu z kartką nie jest przedmiotem sprzedaży.
Stan oceniłbym na 9 na 10 (Doskonały).
Proponuję cenę 5 900,00 do negocjacji. Zmiana ceny na 5 500,00 zł. Zapraszam do kontaktu i składania swoich propozycji.
Transakcja może być sfinalizowana z odbiorem osobistym w miastach Warszawa, Radom, ewentualnie w niedalekiej odległości od podanych miast do domówienia. Znacznie dalsze odległości przesyłka kurierska po domówieniu kosztów przewoźnika.
-